Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay Edinburgh

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
6.0

Excelent location, probably just the good point. Staff at reception rude, neither friendly not helpfull. At first, They gave me an used and dirty bed...no good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
10.0

El hostel perfecto. Localización perfecta, en pleno centro de la old town de Edimburgo. Nos quedamos en una habitación privada de 4 personas, casi como un hotel; tenía baño privado, televisión, te proporcionaban toallas y muy limpio. Relación calidad-precio buenísima. La única pega sería que hacia demasiado calor dentro de la habitación, por lo demás todo perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the wonderful review. We are so glad you enjoyed your stay with us and hope to see you again soon.

16 Maj 2017
7.7

Perfect location et super clean, but there's not any common room, so the atmosphere is a bit impersonal for a hostel. But overall, good stay :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the great review. We are so glad you enjoyed your stay with us. Sorry to hear you found the atmosphere a little impersonal, we always try to may our guests as comfortable as possible and hope this will not affect you visiting us in the future .

15 Maj 2017
8.0

Great location and facilities, wished there was more "atmosphere" as people didn't seem to mix much at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
9.4

Excelente lugar, muy buena ubicación el único problema es que no había separación entre el escusado y la regadera. Fuera de eso lo recomiendo ampliamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the great review. We are so happy to hear you enjoyed your stay and hope to see you again soon.

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.7

Wifi even worked in the rooms, which often isn't the case. Great facility, good location minutes from attactions in the center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the great review! We are so glad to hear you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
7.4

Ubicacion ideal en pleno centro, habitaciones correctas pero hubo un problema y no tuvimos agua caliente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Maj 2017
7.7

Overall it was good enough but the water tank in our wasn't functioning properly, despite telling this two times, it was not fixed. I wish they had a better approach to solve this problem. Location is great but I wouldn't recommend it to solo travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
9.7

Great quality for good price. Receptionist was super nice and friendly. Spacious rooms and everytjing super clean an tidy. Defo recommending and staying aggain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
9.4

La verdad que parece un lugar 5*! Es muy cómodo, la gente es súper amable, tiene una gran ubicación! Todo fue perfecto! El único detalle es que toman grandes grupos escolares de niños y los que estuvieron en mi piso eran bastante molestos y golpeaban todo el tiempo las puertas y corrían a los gritos, pero nada tan grave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.