Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay Edinburgh

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
9.1

Probably the cleanest hostel I've ever stayed in. The location was really central, so much so we didn't realise until after we had taken a bus to the castle, that it was literally a 5 minute walk. I would have prefered if the security for the luggage storage room had have been a bit better, anybody off the street could have walked in and asked for it, but otherwise I felt very safe there. The friend I was travelling with said the breakfast wasnt very nice, but the kitchen facilities were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
7.4

Bonne auberge, bien située, bonne ambiance générale. Cependant, le premier soir, les autres personnes étaient très bruyants et très sales, bordéliques. Il manquait des rideaux aux lits pour plus d'intimité

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.1

Bonne auberge de jeunesse! personnel accueillant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • puppetonastring
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lut 2017
9.1

Excelente ubicación. La habitación es muy cómoda, bien calefaccionada y amplia. El personal muy amable. Extremadamente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Sty 2017
8.9

Good, But Bland. I don't mean that in a bad way. It's a big hostel, the facilities are very good indeed (comfy beds, big lockers, good showers), and the staff are friendly & helpful. The social space is either the bar or the lobby. If you're looking for a quirky and charming hostel to bond with fellow travelers in over movies in the lounge or long chats at the dining table, this isn't the place. If you're looking for a base to explore Edinburgh from, with it's own bar? Here it is.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
8.9

Safestay was perfect for position: it's in the edimburgh old town and a lot of pubs and bars are near there. Room was perfetly clean, the bar in the hostel is cool and the atmosphere was calm and nice. Only one negative note: no common bathrooms except for the one at the bar (with no showers :\ ). Would definitely recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.4

parfait merci beaucoup

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sjohre3893
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sty 2017
6.0

Characterless, overpriced stagnant. Staff ranged from officious but efficient to completely disinterested. Not recommended. There are other much better hostels in Edinburgh.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sty 2017
8.3

Es war sehr laut in unserem Raum, weil sie unter unserem Fenster wohl die ganze Nacht party machten. Ausserdem waren die Toiletten etwas eklig. Dennoch hatten wir einen sehr guten Aufenthalt, das Personal war wahnsinnig freundlich und das hostel ist ideal gelegen - direkt in der Altstadt, ca. 5-10 min von der Burg entfernt. Was wir zwar nicht benutzt haben, aber für mich ein pluspunkt ist ist die Küche, die Küche die man benutzen kann. Sah sehr gut ausgestattet aus. Empfehle das Hostel weite

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

I'm very happy with all aspects of the hostel bar one. The room I stayed in (10 bunk dorm) was directly adjacent to the entrance of BAR 50 and overlooking the smoking area. It was noisy until about 0200 on Saturday morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.