Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay Barcelona Gothic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 3030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 3030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
11 Sie 2017
4.9

Lo unico bueno de este hostel es la localizacion. Despues el wi fi no funciona y el ambiente es muy aburrido

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.3

The Wi-Fi is really bad. I couldn't use, because it doesn't work. 😤 The bads are strange..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • houfield
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sie 2017
8.9

Recomendable Hostel, muy buena su ubicación. Mis saludos a Olga y al chico argentino, ya que fueron muy cálidos en todo momento. Algo a mejorar sería, la posibilidad de otra heladera más grande, y poder usar la terraza por lo menos hasta las 2 AM. Dato de color: si vas a Barcelona en busca de diversión y alegría (María) estás en el lugar indicado, denle mis saludos al muchacho en silla de ruedas de Guinea que suele estar siempre en la vereda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
8.6

The location is perfect! Staff is really nice :) Only the bathroom could be a little cleaner. But overall I would choose the hostel again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
2 Sie 2017
9.1

Buen hostel..pero el finde semana suben mucho los precios x lo q son las habitaciones..me parece un exceso..aunque barcelona es cara..el personal una maza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
3.1

It was the worst hostel I've ever stayed in. It was not clean at all, the rooms very noisy and has no air condition so it was too hot to sleep. The wifi was not work properly, it was very slow. The atmosphere was awfull, the staff was unfriendly and a boy was robbed in his bedroom. It only has a good location but that neighborhood is full of better hostels. I dont recommend equity gothic at all

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
4.9

By far the worst hostel I have been. Terrible atmosphere which is mainly because of the staff and the sleeping room. Even the breakfast was incomplete and the food was old. During my two-day stay I met three staff members which were all everything but friendly and two were even rude. The sleeping room more looked like an old jail: smelly, old, not clean, dark, etc. The location is good, but that's all. Choose something else, because there are many good options in Barcelona

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Lip 2017
9.1

Perfekt läge! Tunnelbanestation precis utanför hostelet & gångavstånd till det mesta. Fanns en tvättmaskin (3€) och en torktumlare (2€). Duschar och toaletter så att det räcker! Bagageförvaring efter checkout till midnatt. Utcheckning 1PM istället för 10AM för 3€ extra. AC på rummet men inte i de allmänna utrymmen. Är nöjd med min vistelse och rekommenderar hostelet starkt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
28 Lip 2017
7.1

At night there was a lot of noise because of the area. At the bedrooms there is no WIFI.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lip 2017
9.1

Der Schlafsaal war dank Vorhängen sehr angenehm. Die Lage ist wirklich top! Nur zu empfehlen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.