Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safari Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Safari Hostel Located at Petrovka 26, Str. 8, , Moscow.
Safari Hostel
Russia
Moscow 127051 Petrovka 26, Str. 8
83% 116
55.7655531 37.6180994
Safari Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Wrz 2016
6.0

It's not so bad place to stay for a short time. Unfortunately staying there be ready to sleep in one room with prostitutes and some other suspicious strangers. They live there for months, act like hosts and don't respect real tourists. I don't want to blame the hostel but I lost (lost?) there my earings and necklace.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Wrz 2016
8.0

지하철역에서 7분거리에 위치함 3분거리에 작은마트 7분거리에 약간 큰 마트있으나 큰마트는 상가안에 있어 자세히 보지않으면 못찾음 붉은광장까지 걸어서 10~15분정도 걸림.동네 치안은 좋음. 스텝들은 대체적으로 친절한편 영어로 의사소통가능 주인 아주머니는 영어 못하심 물어보면 딱잘라 영어못한다고 하심.약간 쌀쌀맞은.....청소아주머니는 친절하심 장기거주하는 러시아인이 약간있어서 자기들끼리만의 그룹이있어 친해지기 어려움. 씽크대가 자주막힘.사람들이 설겆이 엄청안하고 쌓아둠.사람마다 다르지만.....자기가 먹은거 안치우는 사람 많음.7일 있는동안 한번도 자기꺼 자기가 전부다 치우지 않았음. 주류반입안됨 안에있는 미니바에서 사먹어야함.그마저도 말안해줘서 6일째 알았음. 라커열쇠는 달라고해야줌 말안하면 안줌.방은 카드키로 여는거임.나쁘지도 엄청 좋지도 않은 또 갈지는 잘 모르겠음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

Muy buen hostel, bien ubicado, siempre hay baños disponibles, podes lavar tu ropa y colgarla por poca plata, cocina muy bien equipada, es todo casi nuevo, camas comodas, las recepcionistas, muy buena onda, amables, y te ayudan en todo (con paciencia por el idioma), lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.3

Lo mejor del hostel es su muy buena ubicacion; a 10 minutos caminando de la plaza roja y de una zona con varios bares para poder salir por la noche. Las chicas de la recepcion no hablan mucho ingles pero siempre se mostraron amables e intentaron ayudar en todo. EL ambiente es muy tranquilo con una sala de estar muy amplia, las habitaciones en verano son un poco calurosas pero los servicios estan bien; por los precios que tiene la calidad ofrecida es buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • msantamarina0126
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Very nice hostel and excellent location! Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
8.9

Un hostal muy acogedor, centrico y con muy buena atmosfera, y el personal es muy simpatico. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.9

Beds were a bit hard and cheap, other then that, great hostel, good location, nice staff and good facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Cze 2016
6.9

I don't how this hostel has a 9 rating, definitely not a 9. not really a hostel, more a local cheap motel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

Très bon auberge! Personnel très arrangeant et sympathique. En plein centre de Moscou.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
7.4

The staff was very friendly and available, arriving in the very early morning was not a problem as I was received and given a bed immediately. Some of the staff should improve its english though. I stayed one night only but everything looked clean, the spaces (showers, toilets, beds) also looked appropriate.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.