Hostelworld.com

Sabatico Travelers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
Sabatico Travelers Hostel Located at Mexico 1410, , Buenos Aires.
Sabatico Travelers Hostel
Argentina
Buenos Aires 1097 Mexico 1410
87% 465
-34.6156564 -58.3863258
Sabatico Travelers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

A great place! Nice beds, great breakfast and it's close to many things! Staffwas very helpful as well, Marcella is superb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marcelozuchetto3817
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Cze 2016
8.0

Uma ótima opção em BA para quem busca custo benefício com bom atendimento.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Cze 2016
9.1

Such a charming little hostel! The facilities are nice and clean, though showering in the winter time is a little bit daunting as the hostel has an open air courtyard. Nonetheless, the staff was just the best, and the patio was fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
9.7

Familial on se sent comme à la maison super séjour

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
9.7

What a wonderfull Hostel! It has a very cozy common area and a kitchen with everything you need. Breakfast is awesome and the staff is veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeryyyyyyyyyyyy helpful! Had great days in Buenos Aires! Marie-K. =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.4

Nice hostel in Montserrat (10min walk to San Telmo). There wasn't much of a party atmosphere in the hostel, but there is a common area to meet some people if you want (although there weren't many travellers hanging out in the common area there when I stayed). The rooms and bathrooms are nice, comfy, and clean. Some of the lockers in the rooms seem to be broken though, so you might end up needing to lock your stuff near the reception. The price is very reasonable for BA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
9.4

The safest hostel I've ever stayed at--needed to buzz in 2 doors and secure access to the rooms. The hostels neighborhood, Montserrat, is comfortable and close to a metro stop. The staff was fantastic and because of them I'd say it was the best hostel I've ever stayed at. Everyone was friendly and welcoming. They were helpful, and the planned activities were a great way to meet people. The room looked a bit dingy, but was clean, just like the kitchen and bathrooms. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
6.6

This place isn't special and it's not terrible. But 8.7 is to high of a rating. Unless you're a hipster douchy then you'll probably love it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

A hipster douchey? I really dont know what you mean, maybe because you misspelled it...Im sorry that such a intelectual and well traveled guy like you didnt find us worthy of our rating, specially after spending only one night with us.

  • Diegoc1310
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.9

Muy buena atención y buen ambiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Maj 2016
9.4

Super auberge, personnel attentif et à l'écoute. Petit déjeuner très copieux, soirée à thèmes, location de vélo! Super séjour!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.