Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sabatico Travelers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 685 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 685 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gjcpu4173
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2017
8.6

It's nice hoste

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lip 2017
9.4

I liked the hostel, there is a nice environment and the breakfeast is good. The only thing I didn't like was that there weren't any stocks/plugs next to my bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
8.0

Excelente atención

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2017
8.6

Decent hostel. Breakfast very good. Location ok but prefer to be in Palermo. Staff very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2017
9.4

This was a great hostel- really well run and with a big, comfortable common area. They planned activities every day and had helpful tips for what to do in the city as soon as I arrived. They wifi was good and showers were hot. My only complaint is that the bathrooms are located outside and in the winter it was really cold. The common area is well heated though which was a plus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
8.3

El hostel es muy bueno, tiene actividades diarias, buena seguridad, y limpieza, sin embargo algún personal es poco amigable, el desayuno es bastante repetitivo y el cafe es de muy mala calidad, pero esta cerca de las estaciones de omnibus y metro, tambien esta cercano a bares y restaurantes muy buenos de la zona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lamento que el cafe argentino no este al nivel del que consumis en honduras. Sin embargo es una marca de primera linea. Me llama la atencion que consideres el desayuno "repetitivo", ya que debemos ser el unico hostel que ofrece, ademas de todos los ingredientes diarios, un especial distinto cada dia de la semana!.

  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lip 2017
8.0

Good hostel really lovely staff! Breakfast was divine ... so tasty! Handy location to bus and train within walking distance of most facilities of the city. 7/10.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2017
8.0

a guy from the reception called Leonel was extremely rude to my friend saying they didn't had a towel to offer, but here it says they have towels to rent. He ironically offered a face towel and told him to buy one in the market instead of solving the problem. Apart from it, everything was ok! Cheers for Edu, the brazilian guy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear, Thank you for your review. No one here was rude to you or to your friend. We just tried to explain that that morning we didn’t had towels to rent because they were in the drycleaner (the whole week had rained). Been rude is never say “thank you” or “excuse me” when you ask something and – mostly – steal a towel from a private room without asking anyone (like your friend did).

3 Lip 2017
7.7

Recomendo muito, se estiver disposto a conhecer o centro, porém o valor é alto

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vortex_sanjose408
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 52 Recenzje
2 Lip 2017
9.7

Great hostel in BA, you can arrange pickup from airport with them and the price is very reasonable. The shower and bathroom are separate which is great. The dorm room for four is tight if all beds are occupied. Wifi works. I liked the notes they passed out about BA, one of the warning is if someone dropped paint on you, keep walking, it is a trap. That warning is very helpful (someone I know had the same thing happened to him). The staff here are very friendly and engaging. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.