Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sabatico Travelers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Sabatico Travelers Hostel Located at Mexico 1410, , Buenos Aires.
Sabatico Travelers Hostel
Argentina
Buenos Aires 1097 Mexico 1410
89% 540
-34.6156564 -58.3863258
Sabatico Travelers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Gru 2016
8.3

Tolle Mitarbeiter. Sehr hilfsbereit. Tolles asado zu günstigem Preis!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Gru 2016
8.9

Personnel sympa, dort 4 juste, super petit déjeuner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Gru 2016
8.9

Great Hostel, good simple rooms with confortable beds, clean, nice people and nice staff! Really great breakfast with a lot of different things everyday (Make your own eggs or fresh orange Juice, pancakes, croissants etc) Really cool music playing in the commun room, Good wifi, only thing is that they wasn't so many activities or ambiance at night. Still to be recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • babard5026
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lis 2016
9.1

Très bien, mais j'ai du changer de chambre alors que j'avais réservé 3 nuits de suite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Nico_Vo
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
9.7

It was my first hostel in Argentina and I loved my stay there. The atmosphere was great and the staff was absolutely amazing. I don't think I'll have that kind of connection to future hostel staff. I would recommend this hostel to anyone who will stay in BA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.9

Very secure hostel. Locked front door and keys to every room and good lockers in dorms. Staff is lovely and super helpful, gave us great tips about what to see, where to eat, where to drink etc. Sabatico has the potential of great atmosphere with good common areas but still not very social. Really great services: you can borrow travel guides for free, you can exchange US dollars/euros to pesos, you can rent a bus card and they can help you book activities. The staff makes this hostel great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
8.6

A great staff, a great (and huge !) breakfast and a great rooftop. What else do we need ? :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
10.0

Super Hostel in ruhiger Lage und sehr netten, zuvorkommenden Mitarbeitern :) Innerhalb kürzester Zeit erreicht man alles, was man braucht :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Paź 2016
8.6

Sólo estuvimos una noche, por lo que hay algunos items que no puedo calificar. El Staff: excelente. Las cámas cómodas y sábanas limpias. Nos alojamos en el primer piso y tanto el baño como las duchas están muy lejos, y tal vez sean pocas. El desayuno es muy bueno y completo. La ubicación es cerca del centro, pero el barrio no es muy lindo. Caminamos varias cuadras de madrugada y no tuvimos ningún inconveniente. Se notaba muy buena atmosfera e interacción. Muy buena relación precio / calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brianbush13
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.7

Fantastic, friendly and helpful staff. Very cool, chill vibe in the hostel with good nightly events. I highly recommend this place for those who aren't looking for a dirty 24/7 party hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.