Hostelworld.com

Sabah Pansiyon

  • Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So, Antalya, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
Sabah Pansiyon Located at Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So, , Antalya.
Sabah Pansiyon
Turkey
Antalya 07100 Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So
90% 719
36.8818603 30.7048451
Sabah Pansiyon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
9.4

Sehr freundliche Mitarbeiter, die uns auch Extrawünsche problemlos erfüllt haben. Die Zimmer sind bestens und die Lage könnte nicht besser sein. Wäre es nicht unser Abreisetag gewesen, wären wir mit Sicherheit länger dort geblieben. Absolute Empfehlung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Really nice staff, clean rooms, and great location. The perfect place to stay if you want something quiet, comfortable, and convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind words, choosing to stay with us. We look forward welcoming you once again.

15 Maj 2016
10.0

I had a very nice stay in Sabah Pansiyon. The location is perfect in the old city, and the little garden where you have breakfast is lovely. The room was clean and comfortable. The staff was very nice and helpful. Thank you !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind words, choosing to stay with us. We look forward welcoming you once again.

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Maj 2016
10.0

I was really impressed with this place: Location: perfectly situated in the heart of old town Atmosphere: very homey Cleanliness: one of the cleanest hostels I've stayed it Overall, clean, homey place in a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
9.7

Sehr nette Pension mit perfekter Lage, netten Mitarbeitern, warmen Wasser, gutem Frühstück - einziger Nachteil eine brummende Klimaanlage aus dem Nebenzimmer in der Nacht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • egzog
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
8.0

Konum olarak çok iyi. Kale içinde ücretsiz park etme imkanı vermesi de beni çok etkiledi. Fiyatı çok ucuz olmasa da yine de en iyiler arasında. Çalışanlar ilgili insanlar. Memnun kalacaksınız.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Lut 2016
8.6

I had booked a single for part of the trip and a shared twin for when my friend arrived and the staff set me up in the twin immediately to save the hassle of moving rooms. The internet is wonky and can be painfully slow. The area however is great! I loved Kaleici and the pension was perfectly situated. It's not difficult to get around to most places from there and wandering the old town is something you can do repeatedly. The breakfast buffet was good and room and bathroom clean and cosy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2016
10.0

A cute b&b with a decent breakfast buffet. Beds were comfy, everyone was really nice and helpful, showers were warm and it's a great location. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.