Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sabah Pansiyon

  • Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So, Antalya, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 805 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 805 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
10.0

Love the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
9.7

Really nice stay at a really quiet place, it's kind of pension, with a nice little swimming pool. Not really an hostel, with a backpacker atmosphere, more familial atmosphere though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hansh1107
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Sie 2017
9.1

플러그가 1개밖에 없어 좀 아쉬웠지만 전반적으로 만족

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Lip 2017
9.1

Awesome hostel in an really cool location. Very close walk to the Merlmerli private beach, or a simple tram ride away from Konyaalti beach. The breakfast buffet is lovely and the staff are very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2017
9.7

Very nice place, highly recommend. Perfect location, nice clean dorm room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Sarah_yogini_nurse
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2017
8.9

Greatest A/C by far!!! The pool was a nice addition. Reasonably priced beer and wine... but there is a store next door for cheaper. Staff was nice and spoke decent English. The beach is about 5-8 minute walk but have to pay 15TL. Breakfast was Turkish but had some additions to make it a better breaky than usual. Had a good place to have laundry washed or to wash yourself. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lip 2017
9.4

Great place to stay, can party if you want or space to chill. Great pool and roof deck and lounge, staff are awesome, super helpful, and good fun. Free breakie to top it off. Easy walk from bus station, close to beach and shops, easily best and best value place in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lip 2017
10.0

Good value for money. Very good location. Nice place to stay. Nice people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
10.0

Everything I could have wanted and more. For $2.75 USD increase they offered me a private room and bathroom instead of the dorm I booked. Breakfast is free and delicious. They're also a restaurant with good deals for guests. Nice people, nice location, clean, looks nice, etc. I highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lip 2017
6.3

Not the cleanest hotel or nicest breakfast but fantastic location in Old City so great for one or two nights stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.