Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sabah Pansiyon

  • Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So, Antalya, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

Hemoso lugar!! La ubicación es perfecta y las habitaciones limpias y cómodas. El servicio muy cálido y amable. El desayuno bastante completo y rico! Recomiendo 100% Antalya y sabah pansyion!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
17 Cze 2017
8.9

Great location, central but private. Very friendly and helpful staff. Pool is a great indulgent addition. The attached restaurant bar is great, 10 lira beers. Dorms have air con but quite small with beds close together - would not be good if you get stuck with a snorer... Also a strange system whereby the dorm rooms only have one key, which is left at the office, which is obviously for security reasons but can get annoying/confusing/awkward. Good breakfast. Overall would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ericsmiley13820
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.1

My stay was lovely. It is very well located in the old town. I spent the day and night walking around the old town, enjoying the atmosphere of the old city. If needed, the hostel was always in reach, the staff were very friendly, and there are wonderful places to sit on the property. Would happily stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
10.0

The Sabah Pansiyon is located in the heart of the city center. Very nice atmoshere incide and around the place. The host was extremely friendly and helphul, gave us an uxpected indirim (discount) and included breakfast in our stay, which was held in a lovely restaurant with the garden, just across the street, a few steps from the Pansion. Very nice veiw from the room, the facilities were good, though a bit small in space. We spent only one night there, but it is definetely the place to return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
9.4

Úžasný malý penzionek v centru starého města s příjemnou atmosférou, kolem klikaté uličky, restaurace, obchůdky, bary. Milý a ochotný personál, zajistili nám půjčení auta, zodpověděli každý dotaz, poradili. Pokojík byl malinký, ale čistý, s ledničkou, vlastní koupelnou a záchodem. Jediná drobná nevýhoda, že jsme měli okna do ulice, kde to žilo nočním životem a byl dost rachot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
7.1

La salle de douche est minuscule et tout en étant mince je parvenais très difficilement à prendre ma douche ou d'aller aux tpilettes

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.7

Sabah Pansiyon' da sadece 1 gece konakkladım, oldukça merkezi bir konumu var sabah kahvaltısı fiyata dahil ve başarılı, ayrıca odaları temiz ferah ve klimalı. Kale içinde olması çok büyük bir artı sadece resimlerde görünen havuz biraz küçük.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Maj 2017
8.0

Had a great one night stop over, the room was on a slight slope but didn't cause any problem for us, bathroom was clean and tidy, beds were comfortable! Happy to recommend for short stays! We did have a private room not a dorm room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
8.3

Very clean. Breakfast is goodz

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
9.4

GREAT location (also Antalya and the old city Kaleici is 10/10), helpful staff, good breakfast. Room/bathroom were fine. Really liked the common areas. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.