Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

STF/IYHF af Chapman

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 699 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 699 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
STF/IYHF af Chapman Located at Västra Brobänken, , Stockholm.
STF/IYHF af Chapman
Sweden
Stockholm 11149 Västra Brobänken
92% 699
59.3251334 18.0800628
STF/IYHF af Chapman
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2017
9.7

Coolest expiwence staying on a ship. It's out of the way of the city center but conviently located when trying to see all of stockholm in 2 days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sty 2017
7.1

It was a nice novelty staying on the yacht but I found it a little isolated - could be good for some? The facilities were very organised and clean, and my bed was very comfortable. There wasn't much happening when I was there (Jan), but I could imagine in summer/the warmer months, this would be an ideal place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.0

the beads are to small and worn-out matress. relaxed atmosphere in the social area! 👍🏼

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Gru 2016
9.1

Forse uno dei migliori ostelli in cui sia mai stato; ottima posizione in centro a stoccolma, pulizia ineccepibile e letti e bagni molto confortevoli; nulla da dire insomma, il prezzo (che è un po piu caro rispetto alla concorrenza) è ben giustificato dalla qualità del servizio offerto e dalla location sia quella propria della nave che rispetto alla citta... consigliatissimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
9.1

nice experience living In the cabin. the boat looks beautiful at night. can be recognized easily from the distance. a very special experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Gru 2016
6.0

This hotel is a former hostel, and what would be a decent value for a hostel is not ideal for a hotel. Some of the rooms are subterranean and have no windows. They can feel claustrophobic. Rooms above ground cost extra. The breakfast in the morning was good, but otherwise this hotel had few amenities beyond the room itself. There are better options for the money.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
10.0

It s so cool! My friends and I like here sooo much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
9.1

The Chapman was a great place to stay for my 4 nights in Stockholm. It was very central to all of the sightseeing and had great views of Gamla Stan. The staff were friendly, informative, and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Gru 2016
9.7

Wonderful stay! Great location and fantastic view. A great experience. Facilities were great, staff was very helpful. Everything well done! Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
9.1

Tolle Unterkunft! Bester Internetempfang! Waschbecken im Zimmer, was ich als sehr praktisch empfand! Leider gibts auf dem Schiff keinen Gemeinschaftsraum oder so. Das wäre mein einziger Kritikpunkt ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.