Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

STF/IYHF af Chapman

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 737 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 737 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Kwi 2017
9.7

Clean, quiet, comfortable. Great view and novelty factor of being on the ship as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Accueil charmant Rien a dire ou à ajouter

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
10.0

This hostel was the absolute best. Very clean, good location, and totally worthy of the price. At first, I was worried about the price because I usually travel on alight budget but it was worth it. The rooms are very well taken care of and clean. Clean linens and towels are supplied. The other guests are very respectable and quiet. I loved this place and if I ever make it back to Stockholm I would like to stay again. The staff revert helpful and friendly as well, which is bonus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.4

The experience is something everyone who visits Stockholm should experience. The location cannot be better and the room was clean. I liken the experience to sleeping on a train.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

Une très belle auberge de jeunesse. Et le petit déjeuner proposé nous faisait nous lever de bonne humeur ;) bien placé, propre... un logement au très bon rapport qualité/prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
9.4

really cool place.. staff should be a little bit friendlier

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
7.7

The location and overall feel of this hostel was wonderful. Just be aware that it is a boat, so you will hear all the sounds of your fellow travelers for most of the night. (Walls are a bit thin.) The view every evening was stunning and the staff was helpful and accommodating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

BEST HOSTEL IN STOCKHOLM! We had wine and watched the sunset from the boat dock and it has the nicest views of old town. Its not far from anything as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Mar 2017
9.4

Great hostel in the heart of Stockholm. Special atmosphere. Well organized and clean (only the shelf in my bed had not been cleaned). Very good breakfast. Location must be even more amazing in summer when you can sit on deck. Definitely a recommendation! Enjoy your stay! :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2017
9.4

Ce fut un super moment des vacances, un emplacement idéal qui permet de visiter à pied. C'est calme. Le bateau est magnifique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.