Hostelworld.com

STF/IYHF af Chapman

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.0
STF/IYHF af Chapman Located at Västra Brobänken, , Stockholm.
STF/IYHF af Chapman
Sweden
Stockholm 11149 Västra Brobänken
93% 622
59.3251334 18.0800628
STF/IYHF af Chapman
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
8.6

So I stayed on the boat, and overall had a pleasurable experience. It's very clean, the staff is very kind, but I just don't think it's worth the extra money to stay on the boat. It's completely stationery--no rocking (so good for people who get seasick!) but not the experience I was looking for. I just didn't spend enough time at the hostel to even spend much time on the deck. It's a relatively quiet hostel, but you can meet people if you try.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • willrog
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Kwi 2016
9.4

It's not a party hostel... is a boat! Haha and the experience and view are awesome. Left some in my inst: willrog

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Kwi 2016
9.1

Great place, though a bit far from the closest metro station, but the view and the boat are definitely worth the walk!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Mar 2016
8.6

Nice accommodation, everything clean and quite a novelty, but there was little going on for solo travellers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymaliśmy się w prywatnym pokoju z 3 innymi, łóżka były wygodne, a pokój był bardzo czysty! Wszystkie obiekty były czyste i działało idealnie! Polecam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
9.1

It would be very cool to also have a couch and some chairs on the boat, maybe just in the hallway. Other than that, perfect place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2016
9.4

Only wish i could have gotten into my room a bit earlier. Otherwise this is the best hostel i have ever stayed in! Would recommend to everyone

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2016
9.7

I booked a private room with my friends, and it really was a highlight of the trip to stay at this great accommodation. The ship is in pristine condition. If you're wondering (I did, before going) it does not rock - you feel as if you're on solid land. Additionally, we went mid-January and I have to say the rooms were wonderfully warm (and you can control the temperature in your own room as well). The only critique: shower timers, where you have to keep pressing the water button for it to flow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.