Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

STF/IYHF af Chapman

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 769 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 769 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Lip 2017
10.0

Peaceful and special hostel on a great location. Both the kids and grown-ups enjoyed the stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Excellent place to stay! We'll be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
9.1

The room is so much better than I expected. The room and toilets are clean in general. The sea view is very stunning too. The location isn't the best one but still reasonable. Definitely worth the price, recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2017
6.6

Cool idea transforming a boat into a hostel. Overall it was a good experience. The atmosphere here was awful. So many yacht club members came over and took over the boat for their own drinking pleasure. The majority of the people at this hostel was 50 and over. All the 30 and younger people were at the hostel access the road in a building. It is very clean There is ZERO security for your belongings. You cannot use a pad lock or any lock.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
8.3

Very cute on the boat. Breakfast was great although a bit pricey for a hostel. The boat was very loud at all hours with people partying in their rooms. There isn't much of a common area for hanging out late at night so it seems that the rooms were the place to be.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
9.1

Super! Nette Leute, gutes Frühstück, relativ ruhig, einzigartige Lage!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
10.0

Accueil très sympathique! Merci beaucoup à la personne qui nous a beaucoup aidé à récupérer nos cartes d'embarquement. La qualité et l'originalité de l'hébergement nous ont permis de profiter pleinement de Stockholm. Nous recommanderons chaudement ce lieu à nos proches. Encore merci!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

We LOVED our stay here. Nothing to complain about really. It is a good 30 minute walk from the bus/train station, but it's worth it for the view and being on the water!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Cze 2017
7.7

Clean rooms and good bathrooms. Great breakfast. Cold staff. Good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2017
8.0

Really a fun experience to stay on a boat. Worth a night or two just for that. Location isn't the best for getting around but view from boat is incredible.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.