Hostelworld.com

STF/IYHF af Chapman

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Lut 2017
9.1

Ah I LOVED this hostel! One of my favorites I've ever stayed in. The novelty of staying on a boat is so fun, and the facilities are actually quite nice and very very clean, which is excellent for a hostel. The location isn't great, as it's on its own separate island, but not too far to walk to Old Town, and it's easy enough to take the ferries to other locations. I'd definitely recommend staying here if you can. It was so much fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.4

Fantastic stay. Amazing to wake up right on the water!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kazachstan, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

To stay on the ship overlooking Stockholm harbour and Gamlastan is something really uncomparable! Just cool all around, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kerstink64
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Es. war alles prima !!Keinen Punkt der wirklichen Kritik gefunden Jederzeit wieder !!Das Preis Leistungs Verhältnis hat gestimmt und es war total romantisch auf dem schönen alten Schiff.EINFACH NUR EINE 1!!👍👍👍👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
9.7

Major novelty to stay on such a majestic ship, not let down by the facilities either, showers and toilets all on board. Rooms are a bit cramped but would expect nothing less on a boat such as this! Location is about a 20/25 minute walk from the main station, no buses from town after 10 o'clock which is a shame. Great location for Gamla Stan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
9.7

Coolest expiwence staying on a ship. It's out of the way of the city center but conviently located when trying to see all of stockholm in 2 days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sty 2017
7.1

It was a nice novelty staying on the yacht but I found it a little isolated - could be good for some? The facilities were very organised and clean, and my bed was very comfortable. There wasn't much happening when I was there (Jan), but I could imagine in summer/the warmer months, this would be an ideal place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.0

the beads are to small and worn-out matress. relaxed atmosphere in the social area! 👍🏼

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Gru 2016
9.1

Forse uno dei migliori ostelli in cui sia mai stato; ottima posizione in centro a stoccolma, pulizia ineccepibile e letti e bagni molto confortevoli; nulla da dire insomma, il prezzo (che è un po piu caro rispetto alla concorrenza) è ben giustificato dalla qualità del servizio offerto e dalla location sia quella propria della nave che rispetto alla citta... consigliatissimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
9.1

nice experience living In the cabin. the boat looks beautiful at night. can be recognized easily from the distance. a very special experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.