Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

STF/IYHF Skeppsholmen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
STF/IYHF Skeppsholmen Located at Flaggmansvagen 8, , Stockholm.
STF/IYHF Skeppsholmen
Sweden
Stockholm 111 49 Flaggmansvagen 8
85% 331
59.3256588 18.0808997
STF/IYHF Skeppsholmen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Jaslin-T
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

It's very good Hostel,Employees are very nice,friendly,the place was clean,comfortable,and breakfast was great,good good eat,oh yeah,they are sell good kafé,it is good,if you love,just only 1 floor have.;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.1

One of the best hostels we've ever stayed in. We had a 4 bed room for two adults and two children. The room was simple with two bunk beds, lockers, small table & chairs and a sink but was all that we required. The hostel had many comfortable common areas including a well stocked shared kitchen and eating area. The best part... the location is fantastic. Can't get any better! Beautiful views and a 5 minute walk into the lovely old town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.7

Lovely view from the rooms :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
7.7

Good location with a nice vieW of Stockholm !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
9.7

Fantastic! I really enjoyed my stay and met some cool people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
8.9

It's clean, had great views and staff were awesome. The location is "far" (relative) from most things but thats the only downfall really. Enjoyed it very much!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
16 Wrz 2016
9.4

One of the best hostels I've ever stayed. Friendly and helpful staff, spacious and clean rooms & bathrooms. Also hostel has a nice view and located in the walking distance to many museums. Very good choice if you are looking for calm & quiet stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed in. Within walking distance to the major museums (The Vasa Museum and Skansen are highly recommended.) Clean, friendly, great atmosphere, can walk down to the chapman if you feel like a drink on the deck, and a great view across the channel of Stockholm. All the staff were helpful, the kitchen was well equipped, and the breakfast buffet has a great selection.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lip 2016
7.7

Las duchas puede mejorar mucho. Están repartidas lejos unas de otras y con sistemas un poco viejos, que no aportan comodidad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2016
10.0

We had a great experience here! The hostel was clean and we'll kept. All the staff was friendly and helpful. And the location to the main attractions visitors want/should visit are within easy walking distance or an easy ride via public transport. Highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.