Hostelworld.com

STF/IYHF Skeppsholmen

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
STF/IYHF Skeppsholmen Located at Flaggmansvagen 8, , Stockholm.
STF/IYHF Skeppsholmen
Sweden
Stockholm 111 49 Flaggmansvagen 8
85% 291
59.3256588 18.0808997
STF/IYHF Skeppsholmen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.6

ik ga deze niet beantwoorden

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.9

The location is great- easy to find, and easy to walk to the main areas of interest in the city. The room was nice and includes separate lockers and a sink/mirror. The shower facilities and bathroom facilities offered privacy despite being shared among the floor and I never had to wait. The price included towels and linens (which other hostels in Stockholm don't normally offer), and free luggage storage during the day with the option to pay for luggage storage with more security.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
8.3

Clean, safe and well located place; it had more the feeling of a hotel than an actual hostel, but it was fine for me. The staff is nice and helpful, and the overall cleanliness and order of the entire place makes it a good vaue for money. If you´re looking for a chill place to stay and have a good nights rest, its a good choice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jibonifacino
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Mar 2016
5.7

No me gusto el ambiente ni la atencion del personal. El hostel si bien parece estar cerca de todo, el almacen mas cercano esta a 15 min de caminata. La comida que ofrecen es buena aunque un poco cara y obviamente no esta incluida. Es un hostel con ambiente mas familiar que juvenil, no lo recomendaria si tenes pensado ir de fiesta. Buen wifi. Duchas un poco incomodas. Cocina siempre ocupada ya que es un hostel grande.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marcotuliocastro10
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Lut 2016
9.1

Good location. Clean. Good atmosfere. Good kitchen. Bad shower. Good staff. I recomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2015
8.3

Great cafe, the dorm beds were comfortable and the 20 bed dorm was not overwhelming because there was a lot of space. I would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymałem się na jedną noc w prywatnym pokoju dla trzech osób i to było wspaniałe doświadczenie. Od chwili, gdy zameldowaliśmy się wszystko było łatwe i personel był wspaniały. W pokoju, łazienki i pościel / ręczniki były czyste. Lokalizacja była idealna dla wszystkich chcieliśmy zrobić.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2015
9.1

Beautiful place, excellent location on an island overlooking Gamla Stan. Everything within walking distance. Toilets and showers very clean. Breakfast isn't included but you can pay extra 80SEK and it's really worth it. However bedlinen and towels are included in the price of the stay, you get them when you check in. You make your own bed and you have to clean the room before you go. Security great, you get a keycard for your room and the main door which is locked during night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.