Hostelworld.com

STF/IYHF Skeppsholmen

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.4

Centrale, propre, pas chère, une bonne auberge pour rayonner sur Stockholm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Location was superb for this hostel!! It's on a quiet island part of Stockholm yet everything was close by! The hostel is clean and neat. Staffs were very helpful. Plenty of showers and wc. And what my friends and I enjoy is the mix of customers of the hostel... from young ones like us to an cute elderly lady. Thanks again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

The hostel is very clean and there is a lot of space to hang out. The stuff is nice and helpfull. it is also near the city center so you can reach gamla stan or djurgården by walking around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
6.3

Didn't like the 17 multibed room, it was a very strange and dark place, but if just for sleeping it's OK. I also lacks some atmosphere, breakfast it's very nice, costs 8€ extra but has eggs and the basic continental ingredients, I classified has good!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Jaslin-T
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

It's very good Hostel,Employees are very nice,friendly,the place was clean,comfortable,and breakfast was great,good good eat,oh yeah,they are sell good kafé,it is good,if you love,just only 1 floor have.;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lis 2016
9.1

One of the best hostels we've ever stayed in. We had a 4 bed room for two adults and two children. The room was simple with two bunk beds, lockers, small table & chairs and a sink but was all that we required. The hostel had many comfortable common areas including a well stocked shared kitchen and eating area. The best part... the location is fantastic. Can't get any better! Beautiful views and a 5 minute walk into the lovely old town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.7

Lovely view from the rooms :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
7.7

Good location with a nice vieW of Stockholm !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
9.7

Fantastic! I really enjoyed my stay and met some cool people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
8.9

It's clean, had great views and staff were awesome. The location is "far" (relative) from most things but thats the only downfall really. Enjoyed it very much!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.