Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

STF/IYHF Skeppsholmen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2017
6.3

Stayed in 17 bed dorm. Located underneath roof. No access to electricity for charging gadgets. No secure storage possible. Small old Beds. All was dusty and floor needed a good clean. Sheets and towell in price included. Showers were in need of repair, smelled. Breakfast was worth the money. Location is excellent.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2017
8.6

alles bestens. prima Lage. Toll, dass die Chapman (3 Master) vor dem Hostel ankert > tolle "Bar" und Sitzgelegenheit mit Aussicht ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
10.0

Familie mit 2 Kindern

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
9.1

Équipe disponible et sympathique qui assure des permanences 24h/24. L'auberge est située à proximité immédiate du centre sur une île très agréable à deux pas du Musée d'art moderne. Le lieu propre et accueillant. Le dortoir dans lequel j'étais était particulièrement spacieux et mon lit très confortable. Un seul bémol pour la cuisine qui mériterait d'être mieux équipée (un four serai le bienvenu).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.1

Lovely, quiet location with amazing views just outside the door. Staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
9.1

Great placed. Thought I reserved room in the ship but I was instead in the building. I was told this was not unusual. Yet, after visiting the ship, I was happy I made the mistake. Upon checking in there was a couple in front of me that wanted to be moved from their ship room to a hotel room. I'm not sure why. The location was very difficult for me as my mother doesn't walk well and the walk is very far. Cabs got expensive. Not best location but great laid-back vibe, good food and staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2017
8.9

The breakfast is to expensive

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Cze 2017
8.3

I stayed in a 6-persons dorm, it was simple but clean with comfortable beds, table and sink. The room was divided in 2 sub-rooms, which was a bit awkward because you had to go through the smaller room to go out. One of my roommates was very unrespectful, not the hostel's fault though. There is a kitchen with dining space, toilets and showers were a bit down the corridor and always clean. The location is perfect, on a quiet beautiful island in the city center. Some staff were kinder than others.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Cze 2017
8.0

I stayed in the "budget dorm" with 17 beds. The door creaked really loudly and some of the lockers were broken, plus not all of the beds had lockers to go with them. The staff was super nice and the location very convenient, but I thought was overpriced for what it was.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
8.3

Great stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.