Hostelworld.com

Rygerfjord Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 6.5
Rygerfjord Hostel Located at Södermälarstrand, Kajplats 11-15, S-118 25 Stockholm, Stockholm.
Rygerfjord Hostel
Sweden
Stockholm 11825 Södermälarstrand, Kajplats 11-15, S-118 25 Stockholm
81% 1104
59.3214002 18.0610942
Rygerfjord Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Lis 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, kilka kroków od Gamla Stan i Sodermalm. Wspaniałe widoki na jezioro do ratusza. Fajnie, aby pozostać na starym statku, choć jest trochę ciasno, zwłaszcza w kabinach i prysznice. , Wspaniałe śniadanie w formie bufetu.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2015
7.7

Hatten ein falsches Zimmer. War muffig ohne Frischluft

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Czyste, ładne, przytulne. Dobre śniadanie. Lubimy Atmosfer. Pokój mały, mały, ale ładny i czysty. Jedyne disatvanges był zapach WC. Jest Gorgeus wiev minutę z hotelu. Większość Inne atrakcje są bardzo blisko. 10 minut spacerem do centrum. T zakaz (metro) 3minuts chodzić do Slussen. Świetny pobyt. Idź na minimum 7 dni. Nasze 3nights było krótkim czasie do Sztokholmu. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo podobał nam się nasz pobyt tutaj! Dwie dziewczyny podróżujące w Sztokholmie. To było idealne dla nas i tak fajnie na łodzi. Pokoje nie są bardzo duże, ale, że oczekuje się na łodzi. Wszystko było czyste i robili świetne hamburgery w restauracji!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2015
9.1

I stayed in this hostel in August. I never thought I'd ever stay in a hostel on a boat! In the mornings I ate breakfast on the top deck looking across the water toward Gamla Stan. It's just as beautiful at night with all the lights reflecting off the canal. Should you happen to be around during the evening, they served good food and good beer. I like the fact that it's within walking distance from Tantolunden, a beautiful park in the southwest portion of Sodermalm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jimmyfandrews7559
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2015
8.3

Great location. Friendly staff. It was really nice coming back each night to the south of Gamla Stan and you get fantastic views on your way. Especially when the sun is setting. The only down side which I would say is that the room (121) was really, really hot. Unfortunately the port hole was screwed shut too. I gather this is just one of things you must do as it is a boat! :) Not a complaint, just an observation. Perhaps you could provide a fan?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Nie jest złe miejsce. Potrzebujesz wentylator nie może otworzyć okna, ale dość ciepło, w przeciwnym razie przyjemny pobyt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Pokoje były większe niż się spodziewaliśmy. Wszystko było ładne i czyste. Jedyne, co należy poprawić: do (opcjonalnie) śniadanie w formie bufetu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • victordods9925
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lip 2015
9.4

This is the second time I've stayed here (the previous time being 5 years ago, staying in the big dorm at the bow of the main boat), and I really enjoyed it. Being on the water is really pleasant, and the central location is awesome. I had a relaxing morning drinking coffee in the main boat's mess hall, looking out the window to the water. Simple and good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2015
7.7

AMBIANCE SYMPA dommage pas de bus à proximité assiette pas tres copieuse

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.