Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Maj 2017
10.0

Walter and his team are incredible nice. He even picked us up at our arrival at the bis terminal. Take advantage of the excursions offered if you prefer individual trips. They are absolutely worse the money. The hostel with its beautyful patio is just perfectly located in the center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Kwi 2017
8.0

Gran recibimiento con asado. Muy a gusto con el lugar y la atención de su gente. Para recomendar. Gracias

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2017
10.0

We loved Rusty-K! The staff was super friendly and helpful, and the hostal was nice and clean with a great courtyard. We took the day tour of the quebrada with Walter and had a wonderful time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.0

We stayed for one night whilst in Cafayate. The double room we had was clean and comfortable and breakfast was OK. We didn't use the kitchen facilities so can't really comment, there was a nice outside sitting area though. We would recommend to stay here in Cafayate based on our experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
9.7

Todo muy lindo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.4

Great stay! Nice patio area and awesome vibes. Staff was extremely friendly and helpful. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.0

Excelente hospedaje. Posee un patio excelente para asado, previas, mates, etc. El personal muy amable y siempre disponible. Muy familiar y te cruzas con gente de otros paises. Una gran experiencia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tom1918
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Rusty-K is the best option for anyone travelling to Cafayate on a budget. Considering the price bracket, I don't think we could have asked for anything more. The room was a good size and we had the run of the covered garden to the back of the property which was great after a day of activities. The staff were so helpful and we had a great stay. Muchos gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.