Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Kwi 2017
9.4

Accueil très chaleureux. Quartier sympa. Une bonne adresse où séjourner à Valencia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Quinnlawrence
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2017
9.7

This hostel was AMAZING!! It was located right near the city center, and was only a 10 minute walk from either train station. The only reason I'm giving it a 9.7 instead of a 10 is that the showers would go cold after about 5 minutes, and there's no elevator (although this really wasn't an issue). The men working the front desk were so helpful, and gave us a map highlighting all of the best spots. This is by far the best hostel I've ever stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

The greatest hostel!! This hostel is within easily walkable distance from both train stations, the city center, and several other really cool neighborhoods. The beach is also really easy to get to by bus which the staff made very easy to figure out. The staff is fabulous! Wifi works everywhere and the rooms are so cute

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Me ha encantado! - Miguel y Giusseppe, encantadores!!! Me ayudaron en todo, son grandes personas y majisimos. - LAS MEJORES CAMAS FOR REAL. Me quede dormida un raaaato largo jaja y conste que no queria pero dormi muuuuy bien! - Me encanto la decoración -Fui en semana santa y los precios estaban muy bien además que comparti solo con dos chicas todas teniamos que ser chicas y eso me hizo sentir mas segura. Lo siento, pero aún vivimos en un mundo donde tenemos que seguir cuidandonos. -

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Kwi 2017
9.4

Ein kleines, sehr persönliches Hostel, es hat an nichts gefehlt und die Mitarbeiter sind ääußerst liebenswürdig. Jedes Stockwerk ist wie eine kleine Wohnung geschnitten, so dass man sich gleich ein bißchen "wie zu Hause" fühlt. Besonders habe ich das gemütliche Frühstück in dem großen, hellen Frühstücksraum genossen. Danke!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leandrolaguia
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Kwi 2017
9.7

Lockers gratuitos y un excelente desayuno gratis son el eje de esta reseña. Lo completa la buena onda de quiénes lo manejan, y el hecho de que sean dorms con pocas camas, que lo hace muy tranquilo! Le faltaría un TV Room para poder socializar, y quizás también las paredes no aislaban suficiente ruido. Pero debe ser de los mejores hostels en que me he quedado, y por ese precio, inmejorable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

This is the best hostel I have visited so far in Spain. Our room was so spacious and awesome. Morning breakfast was healthy and very good. and about staff we were welcomed by person named JOSEPH one of the best human beings I have come across in my life. he was so passionate in what he was doing and took really good care of us. Joseph if you are reading this it's Pramod here from India :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.1

Le personnel est très serviable. La chb qui m'a été attribué était très simple, pas d'armoire, pas de tél, miroir minuscule, une table simple avec une lampe, une barre métallique avec 2/3 cintres, aucune déco et les 2 lits, rien de plus. Pas de tapis dans les sdb communes, il faut penser à ramener sa serviette pour se laver les mains. Possibilité de cuisiner (cuisines à chaque étage). L'ensemble reste propre, bien situé, à 10 min dans une rue plutôt calme la nuit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.4

I had a really nice stay! The staff was very nice and helpful and cared about me and one of them even gave me a typical scarf for the Fallas as a present! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.1

We had a great stay at Russafa. The staff were very, very friendly. They helped us with figuring out how to bike around the city. They really went beyond the call of duty. The bedroom we were in was nicely decorated with a view. Beds were comfortable. They offer a lite breakfast in the morning, but we preferred the little place downstairs called Cafecitó.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks, yes Cafecito is a wonderful please and they make the best coffe :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.