Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 697 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 697 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
Russafa Located at Padre Perera 5-1, , Valencia.
Russafa
Spain
Valencia Valencia 46006 Padre Perera 5-1
91% 697
39.4626541 -0.3718829
Russafa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
9.1

Staff was great, he was friendly and helped whereever he could! Since Ruszafa is a yound and living area, you can have much fun in the evening. And just a few minutes walk to all the important spots in the city! Great hostel, i'd definitely book again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.4

La gente súper maja y amable. El día de mi check out vinieron a buscarme en el desayuno, solo para avisarme que este día no necesitan mi habitación, así que pude quedarme con la llave hasta que me fui por la noche y pude dejar mi maleta encerrada en la habitación, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.7

The hostel is in a perfect location with easy access to the city centre. Its really great value and the staff are absolutely lovely . The neighbourhood is very safe and there is a great market nearby. I had a private room at the front which was very spacious and breakfast was grand. Great value stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.6

It was good. Ik will Come back every jear

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Especially enjoyed this hostel because of how nice and helpful the staff are :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Nicole ;)

29 Kwi 2016
8.6

Very nice place, nice staff, clean and not too big. No bunk beds! A little outside of the center so not ideal of you don't like walking, but my friends and I were very happy here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
8.3

Manager is friendly and helpful. Not your typical youth hostel. Very very quiet at night. Hostel is located in residence area. During the day, locals are going to the market across the street & their children playing outside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
8.3

Really nice and friendly host (thank you a lot). Top location, but in the morning and night quite noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Kwi 2016
8.9

Good value for Money, in the neighbourhood of the train station and metro, the old center and the shopping area. Finding the hostel would be facilitated by an external sign; there is none and only if you search well on the front door it becomes clear that the hostel is at this location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.6

Wir haben drei sehr schöne Tage in Valencia verbracht. Das Russafa Viertel ist wirklich cool, tausend Bars und Restaurants in direkter Nähe. Das Doppelbettzimmer war top, Personal ist wirklich überaus nett und rund um die Uhr zur Stelle. Das Frühstück ist wirklich zu empfehlen für ein Hostel. Frisches Baguette, Aufschnitt, Kaffee, Saft, Cornflakes, Mini Croissants... Alles da, was das Herz begehrt. Einziger Manko war das fehlende Waschbecken im Zimmer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.