Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Russafa Located at Padre Perera 5-1, , Valencia.
Russafa
Spain
Valencia Valencia 46006 Padre Perera 5-1
92% 728
39.4626541 -0.3718829
Russafa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
8.9

Hemos estado muy a gusto. La ubicación es estupenda, con un montón de posibilidades alrededor para tomar algo y un ambiente muy interesante. El personal también muy atento y simpático. Muchas gracias por todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
8.0

This hostel was great because there were only three beds in my room. The staff is also fantastic. They were so kind and very helpful!! The location is good as you can walk to many places. Our window faced the street which made it quite noisy but that is expected when you are very central.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
8.9

It's good hostel a bit cheaper that the ones located in the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • flo_steinmueller6682
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Lip 2016
9.7

Das netteste und hilfsbereiteste Personal das wir je geshen haben. Ganz große Klasse und jederzeit gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • scott729
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Lip 2016
9.7

엘레베이터가없습니다 조식 정말 괜찬았다고 생각합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

yes, we don't have elevator :(, we did not understand wath happens with breakfast, thanks for your comment anyway :)

4 Lip 2016
9.7

Estoy sumamente conforme con mi estadia en el hostel. Excelente ubicacion, muy rico desayuno y destaco la atencion y amabilidad del personal de recepcion. Sin dudas recomendable . Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Lip 2016
9.4

Nice place close to the rail stations. Good breakfast. Clean beds. No elevator so you end up with buns of steel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
9.4

This hostel was great! The rooms are not bunk bed style and only have a few beds in each. There is a more homey feel and the owner is so friendly and helpful. Towels and breakfast were also included! However, if you are a single traveler it could be more difficult for you to meet others. Everyone seemed to have a group and there was not a space that everyone seemed to relax and talk in. But overall this hostel was great and I would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
9.4

The hostel owner is amazing and goes out of his was to make sure you are comfortable and happy. I didn't get his name but, thanks so much to him we had a really nice stay at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

I spent 4 nights at Russafa Hostel and I think it's one of the best hostel I've ever been to. It's located in a very cool and alternative area, where you can hang out and meet up with lots of people. Breakfast is free and you can eat a special international breakfast! I would suggest you to chat with Joseph and all the stuff, they are very friendly and helpful! I would recommend Russafa Hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.