Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rupestre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.2
Rupestre Hostel Located at Obispo Oro 242, Nueva Cordoba, Cordoba.
Rupestre Hostel
Argentina
Cordoba Cordoba 5000 Obispo Oro 242, Nueva Cordoba
80% 122
-31.4253856 -64.1847574
Rupestre Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
7.7

Buen hostal, la gente era amable y todo era limpio. Una sola cosa me molestó. Deje mi equipaje por un día porque tenía una excursión y debía salir de Córdoba por la noche. Pide para tomar una ducha ni siquiera no pasaba la noche acá y el chico me dijo no ! Una ducha ! Eso no me gusto, no es mi sentido de la hospitalidad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Rivka11
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
1 Gru 2016
5.7

Not what we were expecting given the reviews. We arrived early in the morning and as it states here there is a 24 hour reception we were surprised that we had to wait an hour for someone to answer the door. Some staff seem more preoccupied with their own needs than that of guests, partying or making their own coffee instead of getting breakfast out even though its late. The rooms are hot and the bathrooms are tiny. The door hits your knees when you shut it. Overall not worth it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Lis 2016
8.3

De dorm kamers zijn prima, lekker bed. Stopcontact in je kluisje. Ontbijt bestaat uit 3 sneetjes brood en rauw ei en cornflakes. Er waren bijna geen mensen toen ik er was, dus niet heel gezellig op dat moment. Er zijn genoeg douches en toiletten. Er is wel te weinig ruimte voor de toiletten op de eerste verdieping. De deur kan gewoon niet comfortabel dicht. Maar gelukkig kun je de toegangsdeur tot de toiletten ook op slot doen, zodat de deur van het toilet zelf open kan blijven.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
8.9

We got to the hostel much later then expected because of issues with the rental car. So we got there at one in the morning and someone staying there let us in. Once we woke up the guy working there he was very quick to jump up and help us get acquainted even with how late it was. Didn't even realize it was a climbing hostel, if I had i would have planned to stay there much longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lis 2016
8.9

MUY BUENA ONDA LOS EMPLEADOS DEL HOSTEL. SIEMPRE A DISPOSICION EN LO QUE UNO NECESITABA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
17 Lis 2016
7.4

Check in is 12pm not any time. We booked this place because it said any time check in as we were arriving at 6am but when we arrived the reception was closed and we had to wait outside for an hour and they wouldn't check us in until 12. Other than that the hostel was fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
8.0

El hostel esta muy bien ubicado. El personal es muy atento, nos ayudo cuando hacía falta algo, y propone actividades tanto dentro como fuera del hostel. La atmosfera del lugar es agradable. Volveré a ir si regreso a córdoba.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
10.0

genios todos :) lugar perfecto, hostel limpio, desayuno bastante bien, personal super amable y servicial! oh y un amooooor de perro! muy recomandable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
9.4

Staff extemely helpful and welcoming. Busy but clean bathrooms. Nice old building with rooftop seating. The place would benefit from some investment but all shortcomings more than compensated for by the staff, a real team effort, who generate a brilliant atmosphere. Didn't try breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
6.0

Nous avions un peu préparé nos visites mais nos guides et internet ne nous avaient pas donnés beaucoup d'information. Nous comptions donc sur le personnelle pour nous aider. Le contacte avec eux n'était pas très gay. Ils ne nous ont pas beaucoup aidé au niveau des facilités (horaire de bus, heures de visites etc...). Ils restaient souvent entre eux et n'allaient pas facilement parler avec les autres habitants. L'isolation des chambres est horrible. les chambres donnent sur les espaces commu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.