Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rupestre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Kwi 2017
6.9

Lo mejor del hostel es que está muy bien ubicado, en el centro de nueva Córdoba!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • maratonista42
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 59 Recenzje
8 Kwi 2017
8.6

El hostel esta bien cerca de la Estación de Ómnibus ,en una zona muy segura, con un gran supermercado en la esquina, bares panaderias y restaurantes.El personal es muy atento, la cocina muy equipada y grande.Tiene una gran sala de estar con un gran TV sillones y mesas.Las camas son comodas y hay lockers en las habitaciones.El WIFI funciona muy bien.Se puede dormir tranquilamente salvo cuando hay algún evento especial.El agua de las duchas es bien caliente.El desayuno es básico..esta bien!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
8.3

Nice staff, great location and an overall pretty cool place! This was my first hostel stay and I was pleasantly surprised!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.3

Estuve poco tiempo. Pero todo muy bien. Excelente los colchones!! Es el primer Hostel q conozco q tiene colchones cmo La gente! La ubicación es genial. Lo recomiendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
8.0

Good location, great Staff, confortable beds, very clean. But no aircon nor the best breakfast. It's cool to have a tennis hablé and it would be amazing to have a pool table!! ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Gru 2016
6.9

Staff weren't helpful with an early check in for an early bus arrival, took a while for someone to let us in at all. The breakfast bread was mouldy. Otherwise okay, great location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Gru 2016
8.3

Pros: climbing hostel with free access to bouldering wall and gym, large kitchen, open areas on all levels, great location Cons: no vibe when I was there, mix of climbing folk and backpackers, dorm beds differ in quality - check before choosing I enjoyed my short stay and would recommend for a cheap dorm (could change) and base camp for climbing the surrounding areas or a stop for training and exercise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
7.7

Buen hostal, la gente era amable y todo era limpio. Una sola cosa me molestó. Deje mi equipaje por un día porque tenía una excursión y debía salir de Córdoba por la noche. Pide para tomar una ducha ni siquiera no pasaba la noche acá y el chico me dijo no ! Una ducha ! Eso no me gusto, no es mi sentido de la hospitalidad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Rivka11
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
1 Gru 2016
5.7

Not what we were expecting given the reviews. We arrived early in the morning and as it states here there is a 24 hour reception we were surprised that we had to wait an hour for someone to answer the door. Some staff seem more preoccupied with their own needs than that of guests, partying or making their own coffee instead of getting breakfast out even though its late. The rooms are hot and the bathrooms are tiny. The door hits your knees when you shut it. Overall not worth it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Lis 2016
8.3

De dorm kamers zijn prima, lekker bed. Stopcontact in je kluisje. Ontbijt bestaat uit 3 sneetjes brood en rauw ei en cornflakes. Er waren bijna geen mensen toen ik er was, dus niet heel gezellig op dat moment. Er zijn genoeg douches en toiletten. Er is wel te weinig ruimte voor de toiletten op de eerste verdieping. De deur kan gewoon niet comfortabel dicht. Maar gelukkig kun je de toegangsdeur tot de toiletten ook op slot doen, zodat de deur van het toilet zelf open kan blijven.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.