Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Route 39

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.0
Route 39 Located at Mebusan Yokusu 39, , Istanbul.
Route 39
Turkey
Istanbul 34433 Mebusan Yokusu 39
74% 372
41.0330749 28.9874696
Route 39
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
3.4

Siete sporchi e puzzolentipuzzolentipuzzolenti! Fate cagare!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
8.9

Excelente ambiente, buena localización. El desayuno es gratuito pero solo se sirve de 9 a 10. Cocina comunal con lo necesario y nevera tb de uso común. El personal habla ingles. barbacoas en las azoteas en el fin de semana a precio razonable (comimos pescado por 15TL) No puedes llevar bebida a la azotea de 19 a 23horas sino q tienes q consumir sus bebidas (0,5L de cerveza son 8TL) y ponen buena música. Teniendo en cuenta el precio, el servicio es más q recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Gru 2015
6.6

Good location, easy tram ride to Sultanahmet district and five minute walk from Taksim square. Safe and clean. Radiator wasn't working properly so it was a little bit cold when the temperature outside dipped and it started snowing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jeltok9507
  • Ukraina, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Gru 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Мы приходим - парочка Абрам и Сарочка - жить собрались за 8 евро в общем номере. А нам человек на ресепшн говорит: как вы там будете жить? там одни парни и полки только вторые! а вы такие уже пожилые, как залезать наверх будете? Мы говорим - все ок! Залезем, не боимся ничего. В итоге - настоял. И жили за те же деньги, в отдельном маленьком номере с видом на Босфор далеко в окошке. Спасибо, другу на ресепшн!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2015
2.6
Przetłumaczone przez Google

Było zimno w pokoju, prysznic, woda była zimna, powiedziano mi, że śniadanie było wliczone w cenę i nie wliczone

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Paź 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Całkiem dobry hostel nieco poza centrum, łatwy jazdy tramwajem w Płacisz za to, co masz, więc na pewno nie bardzo fantazyjne ani nic, był nieco śmierdzący (dym, kurz itp) jednak wielkie darmowe śniadanie, wygodne błaga, ręczniki. Prysznice są dość przeciętne woda kapie się i często skończy się wszyscy razem. Pracownicy są pomocni, jednak natknąć bardzo rozłączone i obojętny Ogólnie dobry hostel na wypady w Stambule Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mamy enyoed nasz pobyt tak bardzo, że nadal jesteśmy w hostelu. Od 2 tygodni. Schronisko jest bardzo czyste. Wspólny obszar jest na dachu, z ładnym widokiem. Śniadanie serwowane jest w godzinach porannych i bar w godzinach wieczornych. Czasami organizujemy przyjęcia do grillowania tam. Personel jest bardzo miły, są jak mała rodzina, a każdy gość jest mile widziany, aby dołączyć do tej rodziny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2015
8.0

Staff is nice! The place isn't nothing fancy - rather stripped down actually - but its very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
4.9

Accueil mauvais pas ou peu d'explications sur le fonctionnement de l'auberge et sur les bons plans dans la ville. Odeur de pieds noseabonde dans le couloir et menage au strict minimum. Pas dambiance dans l'auberge.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.