Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rotorua Downtown Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 216 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 216 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
6.6

The room had NO WINDOW. This was not mentioned anywhere before the booking. It was also tiny with 6 people crammed in. The AC was very loud and the air came in from the hall also without a window... The room was smelly and warm, you couldn't even sit up in the upper bunk bed because the ceiling was so low. There were skylights, couldn't be opened but rain came down loud on them. I spend a very uncomfortable night and was dissapointed, because I thought I had booked a good accomodation.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
7.7

The hostel is right next to the i-Site and was very central, you could easily walk to a lot of shops.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

Really nice hostel with great atmosphere but saying it has 'parking' is misleading, you can only park outside the hostel till 9am and then you have to move and park a few streets away. The kitchen is also very small and the bed is by far the least comfortable I've slept in in New Zealand.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
8.9

The nicest staff I've ever come across in my travels !! So so friendly you guys were awesome :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Lut 2017
8.0

위치 증말 짱....근데 사람이 많아서 다소 북적인다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sty 2017
7.4

All in all it was a good hostel, but the bed was deeply too hard for me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Sty 2017
7.4

Internet gab es nur im Gemeinschaftsraum und war meistens völlig überlastet. Es gab Reis und Nudeln for free!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Sty 2017
7.4

Küche recht klein für so'n großen Hostel, daher zu den Mahlzeiten restlos überfüllt und dreckig, Badezimmer trotz täglichen Reinigung dreckig. WiFi nur im Küchen-/Wohnzimmerbereich und auch da konnte ich mich abends nicht immer einwählen. Staff super 1A, sehr hilfreich beim Touren buchen.Lage super gut, Außenbereich nett, Betten bequem, Zimmer jedoch ohne Belüftungsmöglichkeit, ausser Tür auf.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Gru 2016
5.4

Very noisy.. Laundry next to bedroom. drunk backpackers coming in at night.. :-( crowded kitchen with no space to sit and hardly any cups and plates. wifi not working. Would rather pay more for a better place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Gru 2016
7.1

Great location. Just felt a bit unorganized and also the kitchen is super small and messy. Impossible to cook if you're more then 4 people in the kitchen. Nothing provided like salt/pepper/oil for cooking. The rooms upstairs were a bit better, toilet and showers good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.