Hostelworld.com

Rotorua Central Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Rotorua Central Backpackers Located at 1076 Pukuatua St, , Rotorua.
Rotorua Central Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1076 Pukuatua St
92% 427
-38.1370544 176.2546598
Rotorua Central Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.1

Friendly and helpful staff. Super clean and the bathrooms were never busy. Nice and quiet but also really central. :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thomas_porebski2781
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Kwi 2016
8.9

Zentrale Lage, super sauber und das alles zu einem guten Preis. Wir waren sehr zufrieden mit dem Hostel. Aufgrund der Hostel-Regel, dass ab 11 Uhr Ruhe zu sein hat, auch angenehm, wenn man nicht auf Party aus ist. Sehr zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
9.4

A cozy hostel with soft beds and a good location. Staff was very friendly and offered great advice on Rotorua sights. I would definately stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the nice comments. Now it is getting cooler, we have the central heating on too :) Cheers Neil

9 Kwi 2016
10.0

Lovely place!! Super clean environment, nice rooms, and comfortable beds! Staff are helpful and friendly, and the house has an extremely cozy atmosphere. Definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Had a great bunch of people in lately :) Cheers Neil

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

A warm welcome from Neil at Rotorua Central Backpackers awaited me, along with a proper bed (no bunk beds here) and a great little hostel. It's a beautiful building, carefully converted. Great kitchen facilities and a cosy lounge, plus a 40 degree Celsius hot tub! The showers and hot tub take their heat from the local geothermic water. The location is good for access to the town, supermarket and nearby attractions. I had a restful sleep in a mixed dorm - I would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Our central heating come from the ground too - yeah Rotorua! Ta for the nice comments Neil

27 Mar 2016
9.7

fantastic location, lovely staff and a very spacious kitchen. comfy bed and good sized room. parking plentiful and great at it was just outside. bathroom rules didn't really work as no one picked up the shower mat after they had showered but this is the only thing i could criticise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You know backpackers do not follow rules :) Glad a soggy mat did not ruin your stay, and thank for the nice comments. Cheers Neil

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.7

Great place to rest and recharge! Happy to receive a great rate on the currency exchange too. 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Happy to oblige :) Cheers Neil

27 Mar 2016
10.0

Arrived on Easter day, had great dinner here with people from all over the world. The couple runs the hostel is friendly and informative, making my spontaneous trip in Rotorua amazing. Fast wifi and unlimited. It is a quiet and safe place, which just on the opposite site of police station. Easy to get to i-site and most of the shuttle bus picking-up location are close by. Stayed 3 nights in female dorm, bed is soft, had great sleeps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Choice! Neil

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Mar 2016
9.4

Excellent people, unlimited wifi. Everything okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.