Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rotorua Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Rotorua Central Backpackers Located at 1076 Pukuatua St, , Rotorua.
Rotorua Central Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1076 Pukuatua St
90% 558
-38.1370544 176.2546598
Rotorua Central Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • julesjames4888
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sty 2017
8.0

Great location, pretty standard hostel. Clean and tidy bug no real atmosphere, has a spa pool which is nice, laundry services and cheaper tickets to local attractions. The beds are uber comfy! Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Sty 2017
7.4

The location is good, the beds are great! The hostel is clean and the kitchen is good too. The Wifi is great! Not so much going there, and not soo good atmosphere, if you want a good nights sleep this place is good, it's not a place for alone travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
9.4

Really nice hostel with single beds, very welcoming stuff with lots of tips, would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.6

This was my first ever time in a hostel I didn't know what to expect. But this place was lovely the bed was super comfy a lot better than noisy creaky bunks I had elsewhere on my travels. Good location to bus stop not that far at all. Also liked it when I checked in and the staff gave me a map of the local area to show where things are and also a nice walk you can do of Rotorua. I made some new friends and learnt more about places to Travel to in NZ.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sty 2017
8.0

Bed was very comfortable, big room and space but bathroom was small

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
9.4

Ich habe meinen Aufenthalt in Central Backpackers sehr genossen. Eigentlich war es nur eine Notlösung, aber im Nachhinein war ich sehr froh, dass ich hier gelandet bin. Neil, der Besitzer hilft einen sehr weiter bei Fragen oder Buchungen und gibt einen noch oft Prozente. Die Lage war perfekt, denn weder der Weg zum Supermarkt, noch zum i-Site, noch zum Polynasian Spa war sonderlich weit. Als besonderes Bonbon gibt es in diesem Hostel ein eigenen Hot Pool, den jeder Gast umsonst benutzen kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
10.0

Perfect location, amazing hosts, beautifully decorated rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

Great clean and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

Comfortable stay and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
9.7

nice hostel, CLEAN, NO bunkbeds (!!!), large kitchen and friendly staff!! Located really central! Would really recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.