Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rotorua Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
Rotorua Central Backpackers Located at 1076 Pukuatua St, , Rotorua.
Rotorua Central Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1076 Pukuatua St
91% 495
-38.1370544 176.2546598
Rotorua Central Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
10.0

What a wonderful place:))) Owner is friendly, room is cozy and clean, price is cheap. And also bed isn't bunks so I could sleep well. I strongly recommend this backpacker!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Brutus239
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Wrz 2016
8.0

Das Hostel bietet alles, was benötigt wird und ein bisschen darüber hinaus. Es gibt keine Hochbetten (kein Gequietsche oder Wackeln) und sowohl Zimmer, Küche und auch Bad waren sauber. Die Küche bzw. der Essbereich fällt etwas kleiner aus, dafür entschädigt ein einfachgehaltener Hot Tub zum entspannen. Würde wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

really nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.9

Everything is good except baggage storage after check out. Guest is asked to get back the baggage before 5 pm and is asked to leave the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Cozy hostel in a good location. Definately not a party hostel. If you want that, go to base. Great place to relax plus they have bathtubs!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2016
9.7

Awesome place. Great, friendly staff and excellent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
6.9

The woman who attends reception (she wears glasses) has a bad attitude, was zero cordial with me (and apologies but I think she is racist as my native language was not English ufff), she was desperate and everytime I had doubts she did not care, always answer wrong so very poor service on her. The place is good in general, very well located, the internet is limited but sufficient if you are going to spend one night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Wrz 2016
9.4

Had a very nice time here, great & cosy shared bedrooms, great atmosphere, very friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Wrz 2016
9.7

Nice Staff, great kitchen, cosy and clean rooms! Felt like Home, definetly would recommend it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Sie 2016
9.7

Lovely hostel! Very friendly and homely feel, and great location. Extended my stay as had such a good time there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.