Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rossio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Kwi 2017
9.7

One of the best hostels, I've ever stayed.. Including location, friendly staff and atmosphere. Totally recommended.. I'll visit Lisbon again for sure..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
9.4

Small hostel in the heart of Baixa, near Bairro Alto and Alfama. Fresh cooked pancakes made on request for breakfast. Several room sizes (we already tried a small and a big one). Very nice staff :) Overall, a great stay for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
9.1

Fantastic hostel. Really easy to get to - next to metro, dead center of town so easy to get everywhere. Beautiful old building. Got room to myself with view out over street. Friendly staff - Patricia suggested beach at Sebutol which was lush. Breakfast cooked for u as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
2.0

No puedo seleccionar "No sabe/no contesta". Así que ante la duda lo pongo todo negativo. Desafortunadamente no pudimos disfrutar el alojamiento. Hice una reserva a través de esta plataforma y cuando llegamos allí no existía tal reserva. Por supuesto, la fianza si que la cargaron, y ahora tendré que reclamar. Así que, básicamente nos dejaron tirados en Lisboa. El recepcionista fue amable e intentó acomodarnos en otro hostal, más lejos del centro y nos negamos. En resumen: Experiencia horrible.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
14 Kwi 2017
8.3

Beds were good. Staff was friendly. Hot breakfast is delicious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Really nice staff and cosy rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
9.7

Amazing location, staff and breakfast. Private rooms are really nice. Dorm was good for cleanliness and storage space, but the bunk beds were very short, so it's impossible to sit on your bed in the bottom bunk which was a bit uncomfortable. The bathrooms are also clean, but the showers are laid out awkwardly so there aren't hooks available to hang stuff for every shower, and they faced the door to the hall which was often left open. I found the availability of hot water to be spotty as well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.4

Genial!!! Volveré!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2017
9.7

We stayed for a week at rossio hostel and it was really nice! You can't get a hostel that is any more central and you can basically get anywhere by walking. The staff is really nice and helped us planing our trip around the city. So we highly recommend a stay at this hostel and if we will come back to Lisbon one day, we will definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2017
10.0

Tolle Lage, unmittelbar an U- Bahnstation, sehr sympathisches Personal, gutes Frühstück, Zimmer und Bad sehr sauber

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.