Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Rossco Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Rossco Backpackers Hostel Located at Real de Mexicanos # 16, , San Cristobal de las Casas.
Rossco Backpackers Hostel
Mexico
San Cristobal de las Casas 29240 Real de Mexicanos # 16
88% 910
16.7426064 -92.6395028
Rossco Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

Hemos estado 2 noches en Rossco y la experiamcia ha sido fantástica. Tanto el personal como las instalaciones son excelentes. Volveríamos sin dudarlo. Roser y Claudio. Barcelona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

Aunque solo me hospedé por un día, mi estancia fue muy confortable, la calidez de todos hizo más amena mi estancia, recomedadisimo, buena ubicación cerca del mercado, los andadores, la Catedral, TODO, genial, en especial la fogata, en mi próxima visita a Chiapas no dudaré en regresar a San Cristóbal ni al hostel. Sinaloa, México.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
8.0

Je trouve que le seul bémol est qu'il soit excentré, sinon j'ai beaucoup apprécié le lieu, avec un petit déjeuner extra et un personnel très gentil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
7.7

It's a nice and very big hostel. Mattresses could be better and there are not enough sockets in bedrooms for charging the electronic devices. The idea of making a bonfire is great because you get to meet all of the guests and creates a nice atmosphere. It's not close to the bus station (20 minutes walking) but it wasn't a problem for me. I'd be happy to stay at this hostel again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
8.0

Mon amie et moi avons apprécié notre séjour à l'auberge Rossco. Les chambres sont spacieuses, la literie est très confortable, la cuisine est accessible à toute heure pour se préparer des repas, le petit dej est très copieux, l'endroit est joli et soigné. Petits bémols : les prises électriques ne sont pas à côté des lits mais dans des casiers à l'entrée de la chambre.. ce qui n'est pas très pratique. Aussi, il n'y a que 2 salles de bain pour toute l'auberge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

Estuve 2 noches, y me encanto la experiencia! La gente, el ambiente y el hostal en si me encantaron. Totalmente recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
9.1

Good and v clean, wifi is free but can be overworked with all the guests. Tours and buses are ALOT cheaper with the hostel discount. But the best thing about this Place is the two 'Twin' brother's as staff. Helpful friendly and funny. I hope you read this. If so Keep it up chuckle brothers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.7

I absolutely loved this hostel! Great staff, lovely social area (bonfire in the evening) and really good location! The tours were also much cheaper booking through them then anywhere else! Kitchen was great with lots of utensils and always nice and clean. Only negative is the beds are really uncomfortable (but you can deal with that for the overall positives of the hostel)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Maj 2016
9.4

A nicely centrally located, clean and friendly hostel. The staff were all super friendly and would go out of their way to make your stay comfortable. They even offered to let me use the facilities well after check out while i waited for my overnight bus. Legends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chrisvalentine
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Maj 2016
9.1

Great hostel. Nice gardens and communal area for meeting people. Easy walk to all attractions and options for tours etc. The dogs are a friendly bonus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.