Hostelworld.com

Rossco Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 891 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 891 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Rossco Backpackers Hostel Located at Real de Mexicanos # 16, , San Cristobal de las Casas.
Rossco Backpackers Hostel
Mexico
San Cristobal de las Casas 29240 Real de Mexicanos # 16
90% 891
16.7426064 -92.6395028
Rossco Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Maj 2016
9.4

A nicely centrally located, clean and friendly hostel. The staff were all super friendly and would go out of their way to make your stay comfortable. They even offered to let me use the facilities well after check out while i waited for my overnight bus. Legends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chrisvalentine
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2016
9.1

Great hostel. Nice gardens and communal area for meeting people. Easy walk to all attractions and options for tours etc. The dogs are a friendly bonus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.3

Cumplen con todos los servicios ofrecidos. Execelente el agua caliente de las duchas!!! El personal muy amable y las excursiones que ofrecen son muy buenas y las mas economicas de san cristobal. Solo le falta luz individual y enchufe en cada cama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Maj 2016
8.9

B1 placé,bel endroit.,staff nickel..et feux au milieu du grand patio!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Maj 2016
9.4

Everything perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Maj 2016
7.1

Pretty good location, and chilled setting. The hostel, however, seems to feature more street dogs than guests, many of whom have a dog bed, and some who feel free to attack guests without the staff attempting to do anything about it. Shame, because it could have been a nice hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

Muy bueno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Kwi 2016
7.7

Pretty nice hostel close to the city center, nice staff, nice breakfast! Good stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • EllaHartshorn
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Kwi 2016
8.9

Cool fun backpackers hostel! Great atmosphere and good location. Free breakfast as well. I'd stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
10.0

Everything was great! The location was very close to the center, the staff was very helpful and nice, and the place was very clean. There were some small gaps between walls that I remember I questioned but they weren't big enough to look in through. Also the doors in the single rooms can technically be opened from the outside in but that didn't happen to me while I was there. I would definitely stay there again and highly recommend anyone else to do the same!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.