Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roots and Boots Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Great location, environment, and people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
6.0

Good location Very basic facilities in dorms

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.3

Great location! I could see the top of the cathedral from my bed and walk 1 minute to the Alameda park. Great backyard space for chatting and lounging. On the second floor there were only 2 bathrooms but the wait was never long. The internet was bad in some areas of the hostel but definitely use-able. Great affordable food and wine at the hostel as well. Firm and comfy mattresses. Great staff including that we were able to arrive after midnight and got in with the code no problem. Very happy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
2.3

El hostel no tiene nada que ver con las referencias en su descripcion. Las habitaciones son enanas, sin ventilacion ni llave en la puerta (esto es un problema debido a que no tienen taquilla para las mochilas). Su precio es desorbitado para los servicios que ofrecen. Las duchas mixtas no tienen un espacio para vestirse, las mamparas son extremadamente pequeñas y sucias. El desayuno con coste de 3 euros es escaso y malo. Vamos no lo recomiendo. Esta a 15 min. De la catedral!!! Horrible opcion#

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
9.7

Great stay - I arrived at midnight which I was a bit nervous about, but they'd sent me clear messages with instructions, left a note on the door and a note in my bed, so it was all very easy! Facilities were clean, bathrooms downstairs were nice and big, and the staff were friendly. Easy comfortable stay, and just a short walk from the cathedral.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Maj 2017
8.3

Un poco curioso que te den una sábana de papel para que la pongas encima de la ropa de cama. El staff majísimo, las camas, cómodas, los enchufes en las habitaciones (al menos en la que yo estuve, algo escasos (3 para 4 personas)) y la ventana de la habitación de la planta baja da directamente a la calle y se puede acceder desde la misma. Estaría guay que pusiesen una verja. En fin, para lo que cuesta no está mal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Maj 2017
2.0

Malísimo!! No venir! Todo horrible

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Maj 2017
8.9

Stayed there after walking one of the Camino routes. Good place to transition.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
10.0

Absolutely great place, close to the old part of the city, the cathedral and the main touristic attactions in Santiago de compostela. The staff was really friendly and helpful ante the whole place has a great atmosphere. I surely recommend it to any baclpacker or traveler in santiago.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
9.7

Muy a gusto,el ambiente agradable,los responsables majisimos,tiene lo necesario que hace falta para ser un hostel,y la ubicación más que perfecta!!volveré!me ha encantado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.