Hostelworld.com

Roots and Boots Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
Roots and Boots Hostel Located at Rua Campo do Cruceiro do Gaio,7, , Santiago de Compostela.
Roots and Boots Hostel
Spain
Santiago de Compostela 15705 Rua Campo do Cruceiro do Gaio,7
81% 667
42.8798008 -8.5500669
Roots and Boots Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Maj 2016
8.0

Wifi doesn't work in your room, awesome besides that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
9.7

The staff at Roots and Boots is so nice and helpful! It's located really well.. it only takes a few minutes walking to get downtown. The only downside is that it was super cold at night, and they only give you one blanket, which isn't quite enough,.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
7.4

Bien.. xo si hace frio, es helado adentro!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
9.4

Muy seguro y limpio, cerquita del casco viejo de la ciudad y el parque. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
9.1

I only stayed here for one night and there weren't many guests so it's hard to say what the atmosphere is usually like based on my short stay. But the staff are fantastic, very cheerful and helpful. And the facilities were great - there was a cosy sitting room and a big garden out the back. It's also literally a 5 minute walk from the centre and the views out all the windows are greatz

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
9.1

Good staff,good position,keep safe in Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

I feel very comfortable in boots and roots. The man who manages the hostel is a very funny person and friendly. He is Felipe and I'm sure he will not rest until you pass a good stay in Santiago.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.3

Un albergue sencillo y el más barato que encontré en Santiago. Las camas cómodas y los albergueros muy amables. Lo recomendaría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.9

A localização deste hostel é excelente. É um hostel simples, cuidado, não muito grande, antigo, mas vale a pena quanto mais não seja pela sua excelente localização e a simpatia do pessoal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.6

This is a good hostel, but you have to keep in mind that it is designed for people doing the Camino of Santiago, so it's rough around the edges. You should realize this before you arrive at the hostel, because if you're expecting a really nice, clean, spacious hostel, you're going to be in for a surprise. All that aside, the staff is nice and the location is unbeatable, so I would still recommend the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.