Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roots and Boots Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 727 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 727 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Roots and Boots Hostel Located at Rua Campo do Cruceiro do Gaio,7, , Santiago de Compostela.
Roots and Boots Hostel
Spain
Santiago de Compostela 15705 Rua Campo do Cruceiro do Gaio,7
84% 727
42.8798008 -8.5500669
Roots and Boots Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

I would defenately stay here again, really nice and helpful hosts. Beautiful garden with guest kitchen! Very closed to the cathedral/city center. And a nice atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

Great hostel will defintely use it again :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Sie 2016
9.7

Very good location. Rooms were clean and bathrooms were good. No complaints here, good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Sie 2016
6.3

순례길을 마치고 오랜만에 알베르게가 아닌 호스텔로 향했습니다. 순례자의길 마지막 도시 답게 역시 약간의 알베르게 느낌이 나지만 전체적으로 깔끔한 편이며 대성당과 아주 약간 떨어져있지만 가볍게 걸을 수 있는 거리입니다. 저는 18유로에 8인실을 썼었는데 이 가격에 적당한 숙소인지는 모르겠습니다만 지낼만은 합니다. 주방이 매우좁긴 하지만 파스타와 같은 간단한 요리는 할 수 있는 정도입니다. 처음 남겨보는 리뷰이지만 많은 분들에게 도움이될 수 있기를! 별5개에 2.5-3개 정도 라고 생각합니당! 부엔까미노!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.9

Espaço acolhedor e muito bem localizado. Facilidade em sugerir um local para a mota ficar mais resguardada e deixar a bagagem mesmo depois da hora de saída, enquanto passeei pela cidade.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
9.4

Top Lage mit bester Aussicht

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
9.1

Roots&Boots was fantastic. I was in Santiago de Compostela as a tourist (not a Camino backpacker) and Roots&Boots had a great location and price value. I recommend staying here if you're in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
8.9

El Staff fue muy amable siempre, super disponibles! La gran mayoría de las personas que van ahí son peregrinos que hacen el Camino de Santiago, por lo que hay alta rotación y movimiento desde temprano, pero eso lo sabíamos. Lo que no nos gustó fue que una chica entró a limpiar la habitación con nosotros ahí antes de la hora de check out sin ni siquiera tocar la puerta! Nunca nos había pasado eso en ningún hostal. Aparte de eso todo perfecto, buen café también!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2016
9.4

Quite poor linen but if you have a sleeping bag it's ok. For the rest the hostel is great and staff is very nice and kind. Cool hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

Really Nice and kind staff, good food In the small cafe and lovely to have the garden. Its an old House tho, so Very noisy despite the Nice small dorms. Thanks for a plesent stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.