Hostelworld.com

Rooms Nena

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Rooms Nena Located at Matice hrvatske 88, , Split.
Rooms Nena
Croatia
Split Croatia 21000 Matice hrvatske 88
89% 188
43.5080985 16.4555883
Rooms Nena
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobry pobyt w Nena, 15 min spacerem do plaży, ładny pokój z klimatyzacją jako opcja. Prysznic, które mogą być wspólne z 2 inne pokoje bardzo czyste przez cały czas. I gospodarz był bardzo przyjazny. Polecam

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2015
3.4

Hospitality and communication with manageress was unpleasant. We were accommodated in her bedroom. Cuoboards etc were full of her belongings. Shower had no curtain or doors so everything was wet. Mostly though the manageress was unpleasant.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • sicaron4722
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
16 Sie 2015
4.6

The facilities could be improved easily with a few efforts: for instance, the first level bathroom could be furnished with a curtain in the shower, a carpet and optionally a working washing machine. The kitchen was not in order, the dishes were clean but the kitchen was used as a storage room, which made it only partly functional. Air conditioning in the room should be included without additional fee or with a smaller fee (25 kuna per day).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Sie 2015
2.0

The event of our stay was so tragical that I honestly thought of calling the police. Absolutely worst accommodation I ever found. The PHOTOS ARE FAKE, the rooms are not the ones advertised. No A/C or parking. The host (Nena) is a very rude old lady, who actually screamed things like 'YOU PAY MONEY NOW' upon our arrival, it was seriously unreal. The place is dirty, with ACTUAL TRASH piled on by the stairs. It should be banned.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sie 2015
4.9

The apartment was good, but they told us that is 10 minutes walling from the center and in reality is 30-40 minutes. Furthermore we have a small kitchen but without pans and anythinc to cook.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2015
3.4

I would never stay here again or recommend to anyone. Guests should be told before they arrive if Nina's is full and they have to be placed in overflow apartments, arriving in a foreign country and being told to "give me money and go with this nice lady" does not fill two young girls travelling alone with confidence. The apartment we were shown to did not have any air con or wifi as we had paid for. Also far from the centre of Split 20-30 minute walk. I'm afraid we were very disappointed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
4.6

Rooms Nena comes with air-conditioning and free Wi-Fi and is probably quite nice except that's not where we stayed. Instead Nena put us up in a dingy aparment, which was unclean and without air-conditioning or Wi-Fi. Poor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
4.0

The hostel claims to have aircon - they do not! We only got a fan, wich probably is fine - If you know in advance, we were quite disappointed as we only booked for aircon and wifi (wifi worked fine) Furthermore they say they have parking, but that is only a spot on the sidewalk if you are lucky. We ended up parking 10 min walk away. This is definitely not value for money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lip 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Nie jest to miejsce do zameldowania. Musieliśmy losowo zapukać do czyichś drzwi, aby nam pomóc. To była jej siostra, która dała nam klucze do naszego pokoju. Pokoje są małe, z jednym oknem. Nie ma klimatyzacji. To był najgorszy sen stałam na mojej całej podróży. Dzięki Bogu, byłem tam tylko przez 8 godzin. Lokalizacja jest wystarczająco blisko, aby chodzić, ale na tyle daleko, że jest spokojny.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lip 2015
7.7

Nena and her nephew were very helpful and the check-in/out were seamless. Not in the old town so it's nice and quiet at night but you will have to walk ~20 to get to the main areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.