Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
Roomin Hostel Located at Cristo de los Milagros, 6, , Salamanca.
Roomin Hostel
Spain
Salamanca España 37001 Cristo de los Milagros, 6
80% 188
40.9680628 -5.6592764
Roomin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dishanthkembhavi6449
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lip 2016
8.0

Could be better with air conditioners or fans for the sweltering summer heat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2016
8.0

Eu apreciei bastante a estadia na cidade, o hostel e todas as coisas que fiz,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lip 2016
9.4

Close to the centre. Friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Cze 2016
8.0

I had a great stay at Roomin hostel. Dorms are big and beds are comfy. Staff is helpful and overall conditions of the building are OK. Since I was attending classes I didn't want much noise and it worked fine, no fiestas, but you still can chat with other travelers in the common area. Only problem was that I paid for a 2-bed room and they put me in a 8-bed. I was alone for some days but on the last one I slept with three other people. Apart from that everything was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
7.7

Staff works odd, inconsistent hours. They're helpful...if you can find them. Very laissez faire environment, but a lot of trust too. People were friendly, and many of them were in town for events at the university. FREE BREAKFAST! Close and easy access to downtown with cathedral, university, plaza mayor, etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2016
7.1

el hostel es normal:pieza mixta de 8camas: colchones super comodos, pieza silenciosa, lockers p/valija chica. cocina: bien equipada, pero casi siempre estaba sucia..el comedor, una mesa enorme y muy linda; espacio social, estaba bien, para pocas personas, pero muy calido ambiente (juegos, tele, musica,libros, )..lo que le falta, una compu con internet de facil acceso..el wifi por ahi no llegaba con calidad..podes dejar las valijas en un rincon, y no te cobran extra..ahora,q t atiendan el timbre!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Cze 2016
8.3

It's alright for a short stay, don't expect much of an atmosphere. Rooms are spacious, but the free breakfast seemed to be prepared the night before with dry bread and cold coffee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
11 Cze 2016
9.7

A great hostel just a couple of minutes' walk to the Plaza Mayor and Cathedral. Friendly staff, free sangria and free breakfast. The sheets looked a little tired (they were clean though), but apart from that it was really clean and tidy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
8.3

He pasado una sola noche en este hostel pero fue muy agradable l'atmosfera que he respirado. La gente simpática y el personal muy disponible y agradable...me sentí como en mi casa por un día! Muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.3

El hostel está muy bien, es grande, limpio y es una comodidad tener una llave propia. El desayuno podría ser mucho mejor para el precio me parece un poco caro dado a ser una ciudad tan pequeña, sin embargo está en buen promedio para las otras opciones. Recomendable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu comentario, intentaremos mejorar el desayuno. Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.