Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
7.7

Staff was very friendly and helpful. The atmosphere here was great...met many friendly people. The room was ok but the power outlets were few and didn't reach all the beds in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2017
8.6

Ein unspektakuläres und zweckmäßiges Hostel. Herausragend: die Mitarbeiter! Wir kamen um 6 Uhr morgens mit dem Nachtzug an, das Zimmer wurde erst gegen 14:00 fertig. Ohne zu zögern wurden uns kostenfrei vorübergehend zwei andere Betten zugeteilt und wir konnten unseren Schlaf nachholen. Mega!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Wrz 2017
7.4

I didn't spend a lot of time there. The hostel is simple but clean. I had to leave early in the morning (5am) but the breakfast was already made, which was great for me. At least for short stay I recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2017
10.0

By far, the best hostel I have stayed in during my time in europe. So close to the Plaza Mayor, cute little balcony and a great price for a private room. I will certainly come back one day in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gustavogcas9263
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Sie 2017
8.3

Cama desconfortável, mas uma atendente atenciosa e que prontamente me ajudou quando percebi que tinha feito a reserva no dia errado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2017
8.9

Nice and clean for backpackers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2017
8.9

Had a great stay in Salamanca. No issues whatsoever at the hostel. Would like to have been able to use the lift with my luggage though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
5.4

Los baños estaban sucios, y muy viejos. En las habitaciones, mi litera no tenía barandilla alguna (era la de arriba), y las taquillas no se podían cerrar, tenían el cerrojo quitado todas. El desayuno normal, y la ubicación buena, a 5 minutos de la catedral y zona de bares, pero no voy a volver a este hostal ni lo voy a recomendar.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • carlafaraguna9133
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Sie 2017
7.7

Good place to spend a night exploring Salamanca. Great location, comfy beds, good pillows. Had a room with a balcony. There was no common area that I could see, and only two bathrooms on my floor. But the staff is super chill.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
7.7

Very nice hostel in the center of Salamanca, I was very satisfied with all for the price that we pay; you get also a breakfast which was very good you get all that you need :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×