Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2017
5.7

La femme de ménage nous a réveillé plusieurs fois, mais l'ensemble était correct. Ils ont un peu de tout et ça l'a été tranquille disons.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
4.9

Muy buena posición cerca del casco antiguo de la ciudad. Los servicios ofrecidos son muy básicos: no hay taquillas, casi no hay enchufes para cargar el movil, etc. La atención al cliente también es bastante pobre. Consejo ir en este hostal solo si no hay otras opciones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

Estuvo perfecto! El staff muy agradable y accesible. Felicidades!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2017
9.4

Sehr gutes, zentral gelegenes Hostel, sehr freundliches und Hilfsbereites Personal! Etwas negativ war die fehlende Chill out Area. Bis auf die Küche gibt es keinen Platz zum zusammenkommen bzw. zum relaxen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JaivinLoya
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lip 2017
9.4

Excelente lugar. Muy bien ubicado, limpio y seguro. Lo suficiente para dormir y salir a conocer la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
10.0

He estado genial. El staff siempre ha sido muy atento y he disfrutado mucho de la ciudad porque está muy céntrico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
10.0

I enjoyed my recent stay at Roomin Hostel in Salamanca!! I was impressed, that I got a delicious handmade breakfast. Carmen is very open and funny. I had also a lot of fun with the people in the hostel! I'm amazed that a hostel has a very enjoyable atmosphere. I can recommend for 100%!! Enjoy it ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
5.1

The was mediocre at best. There were lockers, but did not allow for a lock to be placed. Staff was not helpful. We booked a 4 bedroom room but was made of 5 beds. Location served its purpose. The rooms were extremely hot and only 1 bathroom on the whole floor. Disappointed with the hostel, but salamanca is exceptional!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Cze 2017
4.3

Eng & Es Desapareció mi comida la que luego encontré en el refrigerador personal del hostal que esta con llave, al pedir buscar ahi. Ninguna disculpa. Todo muy sucio. Las fotos no son lo que es. En la noche había gritos de otros huéspedes, imposible dormir. I lost my food from the fridge and later i found it in the personal fridge they keep with lock, after I ask to look there. No apologies back. Everything was very dirty. At night there was a lot of noise from guests, impossible to sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.