Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
Roomin Hostel Located at Cristo de los Milagros, 6, , Salamanca.
Roomin Hostel
Spain
Salamanca España 37001 Cristo de los Milagros, 6
81% 219
40.9680628 -5.6592764
Roomin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Gru 2016
6.3

First of all the location is very central so its perfect to explore the city, but you should not expect more than a bed to sleep in this hostel. Yes there is some kind of breakfast, which consists of cookies and marmelade, but nothing more, there wasn't even coffee. Also it is not very clean in the bathrooms or in the kitchen (which is well equipped).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Gru 2016
9.4

Great location and friendly staff that are happy to help, even showed me where the cool bars were and had a few drinks. Only let down was the shower was a bit average, which seems to be the case in every hostel anyway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Gru 2016
9.1

Very nice and great quality-price balance but very noisy - or I was so lucky to coincide with very noisy people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2016
9.4

Great place, very friendly and helpful staff, fantastic way to meet new friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2016
9.1

asombroso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pedroyllera6504
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lis 2016
7.7

Nos dejaron en la puerta 1 hora esperando porque alguien había quitado las llaves

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Paź 2016
8.6

Great location, friendly and helpful staff! Easy to make friends!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Paź 2016
6.3

I've been choosing this place because it has a equipped kitchen- but it wasn't very clean and it's bering used by people who apparently live there?! If it wouldn't have been for the kitchen i would have changed the hostel. It's been very noisy- guests and people who live there have been noisy till late and the hostel stuff wouldn't care about. The hostel streches over several floors. In the dorm i've been staying were just very small lockers. There wasn't much atmosphere as well..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Wrz 2016
9.1

Everybody was friendly. Relaxed atmosphere, quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Wrz 2016
5.1

I only stayed for 1 night in this hostel. It has the bare essentials. Wobbly and sqeaky beds, no hooks in the bathroom, no lockers, no private electrical socket or light, minimal breakfast. someone had taken my comforter so I had to find my own... I was in a room with 4 loud en drunk guys which didn't make this experience any better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.