Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
Roomin Hostel Located at Cristo de los Milagros, 6, , Salamanca.
Roomin Hostel
Spain
Salamanca España 37001 Cristo de los Milagros, 6
81% 212
40.9680628 -5.6592764
Roomin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • pedroyllera6504
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lis 2016
7.7

Nos dejaron en la puerta 1 hora esperando porque alguien había quitado las llaves

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Paź 2016
8.6

Great location, friendly and helpful staff! Easy to make friends!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Paź 2016
6.3

I've been choosing this place because it has a equipped kitchen- but it wasn't very clean and it's bering used by people who apparently live there?! If it wouldn't have been for the kitchen i would have changed the hostel. It's been very noisy- guests and people who live there have been noisy till late and the hostel stuff wouldn't care about. The hostel streches over several floors. In the dorm i've been staying were just very small lockers. There wasn't much atmosphere as well..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Wrz 2016
9.1

Everybody was friendly. Relaxed atmosphere, quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Wrz 2016
5.1

I only stayed for 1 night in this hostel. It has the bare essentials. Wobbly and sqeaky beds, no hooks in the bathroom, no lockers, no private electrical socket or light, minimal breakfast. someone had taken my comforter so I had to find my own... I was in a room with 4 loud en drunk guys which didn't make this experience any better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
7.4

There were cockroaches in the bedroom, and you can't notice at first sight the hostel is there when you are outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

Great place , Nice party and perfect location , staff so polite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Boa recepçao, limpo e organizado. Bem situado e sossegado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aidanb21
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Sie 2016
7.7

Nice place on the edge of the main part of town. Not too far from the train station either.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

Bien dans l'ensemble pour le prix. Par rapport à d'autres auberges le petit dej était un peu minimaliste et l'ambiance générale pas très dynamique. Mais l'emplacement permet de sortir et de bien profiter de la ville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.