Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
Roomin Hostel Located at Cristo de los Milagros, 6, , Salamanca.
Roomin Hostel
Spain
Salamanca España 37001 Cristo de los Milagros, 6
81% 205
40.9680628 -5.6592764
Roomin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Wrz 2016
9.1

Everybody was friendly. Relaxed atmosphere, quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Wrz 2016
5.1

I only stayed for 1 night in this hostel. It has the bare essentials. Wobbly and sqeaky beds, no hooks in the bathroom, no lockers, no private electrical socket or light, minimal breakfast. someone had taken my comforter so I had to find my own... I was in a room with 4 loud en drunk guys which didn't make this experience any better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

Great place , Nice party and perfect location , staff so polite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Boa recepçao, limpo e organizado. Bem situado e sossegado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

Bien dans l'ensemble pour le prix. Par rapport à d'autres auberges le petit dej était un peu minimaliste et l'ambiance générale pas très dynamique. Mais l'emplacement permet de sortir et de bien profiter de la ville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • CarolinaTavares
  • Portugalia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2016
9.4

Everything was great! The breakfast was good and everything was very clean! Great internet conection.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
9.4

Really nicely situated hostel. Reception was okay, the rooms and bathrooms were clean, and the people really nice !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
6.9

An sich eine familiere Atmosphäre für einen guten Preis, allerdings teilweise etwas unsauber und lieblos eingerichtet, obwohl das Potential da wäre....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Sie 2016
8.0

First off this hostel is very clean and the room I stayed in was really nice and airy with a little balcony and the location is great. The problem with this hostel is the breakfast/kitchen. The kitchen is open all day, but it closes at night at an unspecified time and then it doesn't open half 9 even though breakfast is supposed to start at 9. Breakfast is very strange too with no bread until 9.30 and only cornflakes, disgusting croissants, biscuits and cold coffee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.3

This is a cool place to stay at. It is really good located. Everything is in walking distance! And since breakfast is included you can sit together and chat for a long time. Really nice :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.