Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
8.9

The staff was really friendly. It was laid-back and I felt very welcome. The beds could use some more blankets-- I was kind of cold.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2017
6.0

O atendimento do Simon foi perfeito! extremamente atencioso e solícito para resolver os problemas que apareceram, mas a estrutura do lugar deixou muito a desejar, as fotos enganam

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Lut 2017
9.1

Nicest staff ever (:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • manuelgluderer1266
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Place to stay. Highly recomanded, right down town and easy to get there too...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
6.0

It was a good place to crash, but it was sometimes noisy (to be expected, I guess). You share 2 bathrooms with everyone on the floor, bring shower shoes. The rooms were basically just beds and a locker for your stuff, bring blankets if you get cold easily. The room was clean but smelled really bad, and the wifi worked (although they had two separate wifi connections, if one doesn't work you have to try the other one). It's good enough to crash in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Gru 2016
6.3

First of all the location is very central so its perfect to explore the city, but you should not expect more than a bed to sleep in this hostel. Yes there is some kind of breakfast, which consists of cookies and marmelade, but nothing more, there wasn't even coffee. Also it is not very clean in the bathrooms or in the kitchen (which is well equipped).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Gru 2016
9.4

Great location and friendly staff that are happy to help, even showed me where the cool bars were and had a few drinks. Only let down was the shower was a bit average, which seems to be the case in every hostel anyway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Gru 2016
9.1

Very nice and great quality-price balance but very noisy - or I was so lucky to coincide with very noisy people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2016
9.4

Great place, very friendly and helpful staff, fantastic way to meet new friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2016
9.1

asombroso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.