Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roof Top Guest House and Hostel Melaka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
Roof Top Guest House and Hostel Melaka Located at 39, Jalan Kampong Pantai, Melaka, Melaka.
Roof Top Guest House and Hostel Melaka
Malaysia
Melaka 75200 39, Jalan Kampong Pantai, Melaka
88% 859
2.1969309 102.2490584
Roof Top Guest House and Hostel Melaka
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.4

Awesome hostel and really nice staff, can totally recommend! Location is perfect too..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

Chill place good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Very Nice guest house. Not very busy, but walking distance from everywhere and friendly Staff. Would definitely visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
4.3

To begin with the room was extremly smelly, I m sure it was mold so not only disgusting but also a real health risky. And in the bathrooms (toilet at the same time) you could see mold everywhere. In Addition to that there were ants in the bathroom and other insects in the whole house as well. Furthermore the bedsheets were dirty, had stains and were smelly as well. When we uncovert the bed the matress was even worse. We didnt sleep all night. I wouldnt recommen this hostel to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

Very nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
9.4

Une auberge super spacieuse et propre, tres bien située , et un roof top sympa pour les débuts ou fin de soirée :)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
10.0

Top top top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
8.3

Staff is very kind and friendly. Location is good. But small insects were in the room. Rooms and shower are cleanness.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
8.3

I had booked a 4 bed dorm but I ended up sharing a 2 person double with another girl. Sweeet! Theres free cake in the kitchen so make sure you try it. Locations brilliant, its basically behind the dutch square. Security is top notch, private lockers, good air con. The only cons for me were the small toilet shower combo and lack of atmosphere. Recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
7.7

Das Roof Top Guest House ist ein ruhiges Hostel (zumindest als ich da war, waren nicht viele andere Backpacker im Hostel, Leute kennenlernen daher eher schwierig). Die Zimmer sind von der Grösse relativ gross & die Badezimmer sauber, die Lage auch gut ca 5min vom Zentrum entfernt. Einchecken musste ich bei einem Kaffee auf der anderen Strassenseite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.