Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roof Top Guest House and Hostel Melaka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 852 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 852 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
Roof Top Guest House and Hostel Melaka Located at 39, Jalan Kampong Pantai, Melaka, Melaka.
Roof Top Guest House and Hostel Melaka
Malaysia
Melaka 75200 39, Jalan Kampong Pantai, Melaka
87% 852
2.1969309 102.2490584
Roof Top Guest House and Hostel Melaka
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.4

Une auberge super spacieuse et propre, tres bien située , et un roof top sympa pour les débuts ou fin de soirée :)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
10.0

Top top top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
8.3

Staff is very kind and friendly. Location is good. But small insects were in the room. Rooms and shower are cleanness.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
8.3

I had booked a 4 bed dorm but I ended up sharing a 2 person double with another girl. Sweeet! Theres free cake in the kitchen so make sure you try it. Locations brilliant, its basically behind the dutch square. Security is top notch, private lockers, good air con. The only cons for me were the small toilet shower combo and lack of atmosphere. Recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
7.7

Das Roof Top Guest House ist ein ruhiges Hostel (zumindest als ich da war, waren nicht viele andere Backpacker im Hostel, Leute kennenlernen daher eher schwierig). Die Zimmer sind von der Grösse relativ gross & die Badezimmer sauber, die Lage auch gut ca 5min vom Zentrum entfernt. Einchecken musste ich bei einem Kaffee auf der anderen Strassenseite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
10.0

The hostel is perfect. Has a great Location. There is a garden shower. It is clean, the blankets are clean and smell nice. There is every day a cake for guests te eat. The people are very nice! The veda are queen size not to hard and not to soft matras. Stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
9.1

Hier had ik echt wel een beetje het gevoel dat ik thuis was. In een groot eengezinswoning met mijn eigen kamer. De mensen waren erg vriendelijk en ook de jongeman van de receptie en de bar schuintegenover het hostel (waar je je moet melden voor het inchecken) heeft goed zijn best gedaan om even een praatje te maken! Het was schoon, en mooi. De locatie is goed (vlakbij de rivier). Zelf wel even ontbijt regelen, maar dat doe je gewoon bij de River side cafe tegenover het hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Lip 2016
8.6

Very nice hostel to stay in when you are visiting Melaka. Staff is giving you helpful information how to explore the city. Beds are clean and comfy. Even free water, tea and coffee is provided which is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
8.3

Nice hostel but lacks atmosphere with limited facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.7

It is a quite nice place for you to have a short time stay. Staffs are very friendly, even the foreigners that stay in the guest house are also kind and friendly. We have a short time chit chat and well, it is a good experience. Good suggestion for you to stay there. I will definitely go there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.