Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roof Top Guest House and Hostel Melaka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 871 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 871 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
Roof Top Guest House and Hostel Melaka Located at 39, Jalan Kampong Pantai, Melaka, Melaka.
Roof Top Guest House and Hostel Melaka
Malaysia
Melaka 75200 39, Jalan Kampong Pantai, Melaka
87% 871
2.1969309 102.2490584
Roof Top Guest House and Hostel Melaka
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Gru 2016
8.6

Het dakterras is een beetje warm als de zon schijnt. Verder klopt de locatie op Google Maps niet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.4

Nice place to stay, relax, and sleep. I didn't meet other travelers for chilling out when i stayed here for 3 days. The place is so quite. The building is not at riverside so we need to walk about 5 minutes to main street, jongker, and riverside. The kitchen is good. They provide refrigerator microwave water tea coffee but no stove.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Paź 2016
9.1

Très bon hostel que je recommande vivement aux personnes désirant passer un séjour tranquille à Melaka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
8.9

Enjoyable stay at Roof Top Guest House..especially liked the shower cubicle and sinks for laundry in the two small but pleasant gardens. Need not have worried about shared bathroom facilities, as these were kept spotless and we're never busy. We would happily stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
8.6

Very nice place. It was clean und the roof top terrace is awesome. Would definitely recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
9.4

GREAT! the clerk is pretty cute:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.4

Awesome hostel and really nice staff, can totally recommend! Location is perfect too..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

Chill place good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Very Nice guest house. Not very busy, but walking distance from everywhere and friendly Staff. Would definitely visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
4.3

To begin with the room was extremly smelly, I m sure it was mold so not only disgusting but also a real health risky. And in the bathrooms (toilet at the same time) you could see mold everywhere. In Addition to that there were ants in the bathroom and other insects in the whole house as well. Furthermore the bedsheets were dirty, had stains and were smelly as well. When we uncovert the bed the matress was even worse. We didnt sleep all night. I wouldnt recommen this hostel to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.