Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Rome Accommodation Located at Via C.Cattaneo - 22 -, , Rome.
Rome Accommodation
Italy
Rome 00185 Via C.Cattaneo - 22 -
87% 258
41.8986036 12.5023126
Rome Accommodation
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.4

Friendly staff, great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.9

Location was good easy to get around. A bit noisy, but felt safe .staff very nice helpful and honest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
9.4

테르미니역 근처에 있어 교통편리. 직원 친절...다만 카운터 아저씨 실내흡연에 조금 불편... 카드리더기 고장났다고 현금찾아서 숙박비 지불.... 그 외에는 모두 만족....깨끗, 친절....방도 크진 않지만 적당....화장실 깨끗.... 아침식사 나쁘진 않음.... 편하게 머물다 감...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
4.0

El lugar esta normal, esta muy cercano a Termini. El personal que nos atendió se porto muy prepotente en especial el chavo chaparrito de la recepción

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.6

The B&B was located in a very central location and with all the facilities that you need is around you! There are 3 comments about it, it can be a bit noisy at night, there are no enough plugs in the room and the shower hs low water pressure. Overall, it was the best stay and the nest vacation we've spent in Rome. Indeed you don't want to miss such a lovely service and warm staying! I would recommed this B&B to my friends

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
10.0

Bello, pulito, comodo ritornero siguramente. Grazie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Mar 2016
7.7

Giovanny is the best Manager from this hostel, so helpful, nice and friendly. The waitress was the worst, smoking close to the bedrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

w pobliżu stacji, duża przestrzeń i bardzo czyste, ale woda prysznic jest zbyt mała.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

W pokoju było bardzo ładne i bardzo dobre miejsce hubicado, prawie naprzeciwko Roma Termini. Były problemy z ogrzewaniem i internecie, jednak administracja starał się pomóc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Sty 2016
7.7

This is an excellent hostel to stay, the room is super small but the staff is very good, we needed to leave at 4 am and the night before they gave us our breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.