Hostelworld.com

Roma Scout Center

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
Roma Scout Center Located at Largo dello Scautismo, , Rome.
Roma Scout Center
Italy
Rome 00162 Largo dello Scautismo
80% 135
41.9101324 12.5225808
Roma Scout Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
4.9

nul! l auberge est ferme de 3 a 5 heure du matin donc si vous sortez vous etes OBLIGÉ de rentrer avant 3 ou après 5heure sinon vous restez bloqué dehors !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
8.3

Very good place, close to the subway, the personal very kind and the room was perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.1

The hostel itself was great, better than all the other hostels I've stayed at. Unfortunately there was a high school tour group staying there as well. So they were running around banging on doors and yelling to each other till around 2 every night- even though the hostels noise curfew is 10pm. I think their teachers must have been roomed far away from them in the hostel, which was a real shame. I am a secondary teacher myself and it ruined the experience for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
7.1

Nice clean hostel, staff was friendly and helpful. The front desk is open 22 hours a day which was good. No AC but the terrace was nice. Breakfast is included but it wasn't great, you had to pay extra if you wanted coffee and tea.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
7.4

Not a bad stay pretty comfortable. Clean rooms, own lockers etc. Breakfast wasn't extragent and not a place that promotes social interaction or meeting people. Overall pretty good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Mar 2016
7.4

Nice place to stay, a little bit out of the way from the centre. Not good if you want to go for a night out as they close at 3am. Rooms were clean. Showers we luke warm with low pressure and no privacy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
7.7

Not a very good location but a rather cheaper choice among the whole expensive hostels

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2015
6.3

No hairdryer

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Gru 2015
9.7

Muy buen lugar si se quuere descansar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.