Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roma Scout Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Roma Scout Center Located at Largo dello Scautismo, , Rome.
Roma Scout Center
Italy
Rome 00162 Largo dello Scautismo
81% 185
41.9101324 12.5225808
Roma Scout Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.3

memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım. metro ya 5 dk yürüme mesafesinde. çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. çarşafları ve yastığı kendileri veriyor. interneti de genel olarak hızlı ve çekim konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

O café da manhã é fantástico e os funcionários muito atenciosos! Super recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
8.0

Not really a place to meet new people. Friendly staff and good enough location in the city if you want to just roam around. I didn't like the breakfast much, but that's just personal preference of not liking extremely sweet things early in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lip 2016
10.0

Muy buena atencion. Lugar con buena ubicacion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
8.0

The hostel has everything to be perfect, however I stayed in a female 4 bed room, with two friends and with a 84 years old lady. Besides the fact that she was always sleeping, the lady had zero tolerance to the fact that it is normal making some noise packing and preparing the things to go to the bathroom. I've never felt such awkard and terrible atmosphere in a hostel before. It is fair to say that it is very well located and it offers a great breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Lip 2016
7.1

Nice clean hostel with fast wifi. 1 of the 2 beds was comfortable, mine was springy and hard. 5 min walk to station on main line

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
9.1

Hostal muy agradable. Está cerca de un metro, por lo que se puede llegar a todas partes. Cada persona tiene un locker propio que viene incluido en la reserva.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
8.6

Excelente lugar! Estuve ahi 3 noches y todo fue excelente. El personal super amable, las habitaciones super comodas y seguras. El ambiente es muy bueno para conocer gente ya que tiene espacios comunes variados. Super recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
8.6

Excelente servicio y atención del personal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.9

Wij hebben een super verblijf gehad. Voor maar een paar euro extra hadden we een deluxe dorm waarbij we een eigen zeer ruime badkamer hadden. Verder was de kamer groot voor maar vier personen, wat we niet verwacht hadden maar dus helemaal top was! Iedere keer als je weg ging liet je de sleutel achter wat ik een heel relaxed gevoel vond omdat de kans dat je de sleutel kwijt kon raken toch wel miniem wordt. Al met al een mooi goed hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.