Hostelworld.com

Roma Scout Center

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
Roma Scout Center Located at Largo dello Scautismo, , Rome.
Roma Scout Center
Italy
Rome 00162 Largo dello Scautismo
79% 143
41.9101324 12.5225808
Roma Scout Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Maj 2016
9.1

Hostel is pretty much in the centre of Rome, right next to Rome's train station. Extremely cheap for what you get, very good value for money. Staff are very friendly, very helpful, and the rooms are more than enough for 4 people (even has a shared terrace!). Our back door wouldn't close properly, and there's only 1 bathroom each for men and women which I didn't think was enough, but those are honestly the only complaints. Would recommend this hostel without hesitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Maj 2016
7.7

Una buena opción para quedarse en Roma. A 4 cuadras del metro con el que vas a todos lados. Si te gusta caminar tenes 5km al Coliseo, lindo paseo. El desayuno me pareció bien, creo que los comentarios negativos respecto al desayuno son mas una cuestión cultural, a mi me pareció bueno. Los baños se inundaban todo el tiempo. No hay ni una pava eléctrica disponible. La chica de la recepción de la tarde/noche una genia, muy amable, hasta cerró la recepción para calentarme agua para el mate :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Maj 2016
8.3

Muy amables las recepcionistas y hay buena seguridad, te dan la llave para guardar tus cosas de manera segura en la habitación y puedes dejar tus cosas todo el día después del check-out. El desayuno es muuy reducido pero no esperaba más de un hostal. La ubicación es regular, está como a 8 minutos caminando del metro pero ya una vez ahí llegas al Coliseo en 15 minutos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
9.4

Close to railway station and train to airport. Close to metro and city center. Nice, calm area. Good wifi in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
4.9

nul! l auberge est ferme de 3 a 5 heure du matin donc si vous sortez vous etes OBLIGÉ de rentrer avant 3 ou après 5heure sinon vous restez bloqué dehors !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
8.3

Very good place, close to the subway, the personal very kind and the room was perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.1

The hostel itself was great, better than all the other hostels I've stayed at. Unfortunately there was a high school tour group staying there as well. So they were running around banging on doors and yelling to each other till around 2 every night- even though the hostels noise curfew is 10pm. I think their teachers must have been roomed far away from them in the hostel, which was a real shame. I am a secondary teacher myself and it ruined the experience for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
7.1

Nice clean hostel, staff was friendly and helpful. The front desk is open 22 hours a day which was good. No AC but the terrace was nice. Breakfast is included but it wasn't great, you had to pay extra if you wanted coffee and tea.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
7.4

Not a bad stay pretty comfortable. Clean rooms, own lockers etc. Breakfast wasn't extragent and not a place that promotes social interaction or meeting people. Overall pretty good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Mar 2016
7.4

Nice place to stay, a little bit out of the way from the centre. Not good if you want to go for a night out as they close at 3am. Rooms were clean. Showers we luke warm with low pressure and no privacy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.