Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roma Scout Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Roma Scout Center Located at Largo dello Scautismo, , Rome.
Roma Scout Center
Italy
Rome 00162 Largo dello Scautismo
83% 194
41.9101324 12.5225808
Roma Scout Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
6.9

There is No citchen for use and a room for Meeting each other, which in very sad in a Host :/ ATTENTION: KEEP an Eye on ur Phone and dont Charge it directly on the walls next to your beds, if it falls behind the bad, it will be verry verry difficult to bringen it vack

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Wrz 2016
7.1

En términos generales está bien, le falta un poco de ambiente para más socialización. Deberían dar al menos el mapita de la ciudad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
9.4

Lugar bien ubicado, cerca de una estacion de metro, comercios y de Termini. Limpieza en todo momento, mucha seguridad, ambiente tranquilo y el precio se me hace bueno puesto que incluye dessyuno, impuestos, internet y de más. Tal vez solo hace falta un cuarto para lavar ropa pero quedé encantado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

The place was great. All the staff were also welcoming and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.9

All the subjects are great: the staff, the cleanliness, the breakfast and the dinner. I have had a good time in this hostel and recommended it to other people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

Trovare lo Scout Center è stato un colpo di fortuna. Raggiungibile da Tiburtina a piedi in 10 minuti, si trova in una zona residenziale tranquilla e verde. La metropolitana più vicina è Bologna, con cui si è in nemmeno 10 minuti al Colosseo o cambiando a Termini, nel centro storico. Non molto lontano dall' ostello si trova un punto simply. La colazione è inclusa, anche Cappuccino o caffé e per il prezzo é davvero regalato. Le stanze sono pulitissime, armadietti personali.. lo consiglio vivamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.3

memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım. metro ya 5 dk yürüme mesafesinde. çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. çarşafları ve yastığı kendileri veriyor. interneti de genel olarak hızlı ve çekim konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

O café da manhã é fantástico e os funcionários muito atenciosos! Super recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
8.9

I always walk for saving money, so the location is only a problem for me. Otherwise, metro could be your best friend. Except for that reason, I really enjoyed my time with Roma Scout Center. They offer a decent breakfast and its atmosphere is comfortable, which is more like a B&B. Their space of room is huge with desk and chairs. I would visit there again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
8.0

Not really a place to meet new people. Friendly staff and good enough location in the city if you want to just roam around. I didn't like the breakfast much, but that's just personal preference of not liking extremely sweet things early in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.