Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roma Scout Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • miranda_romulo7758
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Wrz 2017
10.0

This is our second time staying here because the staff is really awesome with their guests. The receptionist Lara made us feel so welcome with her everyday help on tourist information. We're gonna miss her!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • miranda_romulo7758
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Sie 2017
10.0

Coming to a new country can be challenging specially when you do not know how to get around. The staff at Roma Scout Center was very helpful from day 1 upon arrival. The girls at the front desk went the extra mile to help us finding our destinations. Metro station really close from the hostel and very easy to use. Overall the place looks clean during this stay. We felt very welcome here and we highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
10.0

Fantastic cannot fault

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.7

Hola Soy Marcela de Colombia, estuve en el hostal de Roma

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2017
8.6

Clean, silent hostel near Metro station. I enjoyed my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
7.1

It's an OK hostel if you only want to sleep there, it's clean but in the showers there's no place to put you stuff so it's uncomfortable. And the location it's handy because it's near the train station but the neighborhood it's kind of creepy if you take the wrong streets, mind yourself if you are walking alone

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Lip 2017
7.1

Rooms were very good, clean and spacious, with good lockers. The bathroom were a different story, specially because there were three toilets for an entire floor. Internet does not work andInd I have seen this is an ancient complaint so I think they just dont care. It is located in a nice area but it is really far away from the main attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • showgan18
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lip 2017
9.4

버스로 이동하시는 분들에겐 정말 좋은 숙소가 될 겁니다. 세탁시설이 없는건 좀 아쉬웠어요. 그것외엔 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
8.3

Muy buen hostal, me gustó bastante a pesar d que solo haya un baño por piso, queda cerca al metro y a los buses que conectan con el centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • orugafist
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Lip 2017
8.9

C'est pas le bon choix si ce que tu cherche c'est découvrir rome. Sinon, c'est le paradis parfair pour se réposer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×