Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rock N Bowl Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1741 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1741 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
3.1

Hostel 最基本的個人置物櫃都沒有 另外享受Live Band事件美好的事,但是當他就在一樓而你在樓上只是想睡覺時,卻被重低音吵到凌晨三點 整個人都要崩潰了。

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Maj 2017
8.3

very trendy hostel, with great facilities such as a bowing alley and table tennis! Great fun and a great way to meet other people. The kitchen and dinning area is spacious with everything you need and the free breaky is standard. Only downside to this place is staff. They all seemed to lack interest in guests and the few times I had to ask about something I felt like I was being a hinderous. A little disappointing from a hostel that seems to have so much potential.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Maj 2017
6.3

This hostel has decent facilities and daily cleaning. They advertise free wifi but it doesn't work most of the time. People living there said it had been like that for months. Staff couldn't help at all. You need wifi? don't go there. My room was above a nightclub so not really the best sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
8.0

Great place, will definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jasmine_gardiner
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Maj 2017
6.6

Not a bad hostel, quite noisy but earplugs definitely do the trick, breakfast included was a plus and who wouldn't love to stay above a bowling alley!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
7.7

Very poor breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2017
7.4

The music was so ridiculously loud on a Wednesday night. And as the name suggested to me it would be rock music...it was cheesy 90s pop! The doors to the dorm room slam so every time someone enters or leaves ur woken up. Big kitchen for cooking was great. Staff didn't really want to be there by their attitude. Was an okay stay nothing to go back for

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2017
6.3

Very good location, comfortable beds and good showers, but i can't recommend it as it was overexpensive for a 20 beds dorm and I got my headphones and wallet stolen

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sevasori
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
8.3

Lugar muy recomendable tanto por ubicacion como por calidad general del local y ambiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
7.1

The beds were super comfy! It was pretty quite on a Monday night. The showers flooded so they weren't the best, but good water pressure. Staff was very nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.