Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rock N Bowl Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • robco82
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Mar 2017
7.7

Fantastic place to stay, great if you like getting out at night. No lockers in the rooms or ensuite, the bathrooms are good but not great, if the showers didn't run out of hot water they'd be excellent. Very comfortable beds with quality bedding. I'd definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
9.1

No puede estar más céntrico. Muy bueba atmósfera. Sábanas limpias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
6.9

Good location, huge space (common area), clean room. A bit noisy because of the pub. Nice place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
7.4

Do not book if you are in a large group. Without informing you they will split your group up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
6.9

The vibe in the hostal was great, people were nice . There were a few small issues which is why i will not become a long termer. Water pressure and hygiene was rather poor - even for a hostal. I couldn't even wash my hands in the sink the flow was so low. Male staff member on the desk was incredibly rude to two of my female friends upon checkout to the point where they both text me individually after to tell me about him. There were no in room lockers for valuables. Bar was awesome all else ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
6.6

Decent place and was a laugh to stay at, sharing a room with others you noticed that the beds weren't changed between people but apart from that and the lingering smell it's good positioning and pretty chilled

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2017
8.9

el hostel tiene toda la onda, pero es muy grande y vive gente, ahi. el desayuno es bueno y la ubicacion tambien. lo unico que tengo para decir es que estaban arreglando el baño de la planta baja, donde me hospede y para ir tenia que ir hasta el segundo piso! pero bristol, hace que no te importe nada de esto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
6.3

Hostel was very central, great access to Bristol. Didn't use the facilities. I would have liked there to have been more security for my possessions like a locker in the room etc. however everything was civil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.6

Very good stayed for one night, no issues and had a good time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Sty 2017
8.6

Great location close to the bus station and you can get around Bristol by foot. Some of the staff were extremely helpful others were very clueless making the process of checking in and out long and difficult not great after a long and tiring journey. Beds were comfy showers were clean but unisex and there were toenails on the ground which they didn't clean for the 3 days I stayed. Toilets were always gross.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.