Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2,458 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2,458 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Rivoli Cinema Hostel Located at Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor, , Porto.
Rivoli Cinema Hostel
Portugal
Porto Porto/4000-332 Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor
93% 2458
41.1476299 -8.6100947
Rivoli Cinema Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
10.0

¡Hermoso hostal! Las instalaciones son muy originales, todo está muy limpio, el personal muy atento y agradable. Totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.7

Great location, great staff and great price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Sty 2017
10.0

Hostel incrível, desde a decoração até o atendimento! Localização excelente pra quem procura algo no centro (3 minutos até o metro mais próximo). Limpeza perfeita, funcionários extremamente amigáveis, nenhuma reclamação a ser feita!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sty 2017
9.1

If it had better beds it would be the perfect hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
10.0

Me quede por 2 noches pero seguro repetiría. La ubicación es perfecta, está en el centro pero no en la zona de bares, las personas del staff me ayudaron siempre con todo, me encanto lo del walking tour. Súper recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MaiteNeves
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.1

El Hostal es céntrico y está totalmente reformado, y aunq las habitaciones son pequeñas, las zonas comunes están muy bien y el desayuno es genial.Son cómodas y todo el personal es muy atento y agradable. Debo destacar q no hay ni piscina ni gimnasio como sí creímos q había antes de ir por el apartado de servicios de la página. No obstante, el hecho de tener baño compartido resultó algo incómodo porque por mucho que se intenten mantener limpios, es imposible q se mantengan impolutos todo el día.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
8.6

Tres bon sejour ! Personnel vraiment accueillant disponible et de bons conseils. Deco originale et sympa. Tarifs un peu chers mais auberge propre, tres bien placée et rooftop cool. Ambiance conviviale avec soirées aperos, repas et jeux de société. Bref, je recommande amis voyageurs seuls ou en groupe !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
8.0

The room was spotless, as was the duvet. The bed was too low (I kept hitting my head on the bunk above me). I also wish I'd known ahead of time that the building has no elevator. Carrying an enormous suitcase up to the 3rd floor is extremely difficult, especially when one of the sets of stairs (between the 2nd and 3rd floors) has no bannister. One of the staff members offered to help me with my bag later in the evening, but he never did. The woman who checked me out the next day was very cranky.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2016
9.4

Hostel acolhedor. Bom atendimento, boa estrutura. Me senti muito bem no período que la estive hospedada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.4

좋았어요!! 화장실 샤워실도 짱 깨끗하고 직원들도 엄청 친절해서 완전 만족했음 침대시트도 개뜻하고 정기적으로 잘 청소하는 것 같았어여 짱짱 조식도 존맛이에요~~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.