Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
Rivoli Cinema Hostel Located at Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor, , Porto.
Rivoli Cinema Hostel
Portugal
Porto Porto/4000-332 Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor
92% 2380
41.1476299 -8.6100947
Rivoli Cinema Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sie 2016
9.1

Bellissimo ostello molto moderno e vivace.il personale e nolti gebtile e disponibile buona anche la posizione. Lo consiglio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

UN ACCUEIL PLUS QUE CHALEUREUX ET UN PERSONNEL AU PETIT SOIN. JE RECOMMANDE FORTEMENT CETTE AUBERGE, DE PLUS ELLE EST TRÈS BIEN PLACÉE LE PETIT DÉJEUNER DU MATIN EST GRATUIT ET TRÈS BON. DES RENSEIGNEMENTS PRÉCIS DE LA PART DU PERSONNEL J'AI BEAUCOUP AIMÉ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.1

amazing hostel, I was positively surprised. great location and if any of you play Pokemon go, you have one pokestops at the hostel ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
8.0

The Rivoli hostel is super clean and tidy it just a shame it has the personality of a dead door nail. Considering this hostel was meant to be virtually fully booked there was very little vibe where you can meet people and there just seemed to be slightly overpriced for water and basics. It's a great hostel just maybe living off those Hoscar awards it won a few years ago. Also, we were there in August, what I would consider summer. The pool wasn't there as apparently it's ink there in the summer?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
9.7

This was my second stay at Rivoli Cinema Hostel (first stay was 4 yrs ago), and everything positive about the first experience was repeated! Incredibly helpful staff, comfortable beds, clean bathrooms and there was always a shower available. LOVE the rooftop terrace - such a great place to hang out and take in the view of the city. Only downside was the AC was off in our room, but was turned on as soon as we asked. And the halls / doors slamming can be loud - but hey, that's expected!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
8.9

Very modern and nice hostel. Staff is very kind and helpfull. Location is perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
8.6

Gostei do lugar. O tratamento despendido é muito bom, localização excelente. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lip 2016
9.4

The bunk are moving too much when the other people are moving !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

I had a great experience in this hostel. There's a great environment thanks to the personal and guests. Besides, the hostel has a lovely terrace with nice views (great for improvised guitar sessions).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Perfect, clean and nice located hostel. Absolutely amazing place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.