Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Lut 2017
9.4

Ubicación inmejorable. Desayuno adecuado y un personal agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Athally
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

Staffs MARAVILHOSOS! Ambiente, tudo! Voltarei sem dúvidas!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
9.7

One of the best hostels I've ever stayed at. The staff made us feels welcome and catered to our every need. Great sense of community! Wish I didn't have to leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
10.0

Seriously the best hostel I have ever stayed at! The staff went above and beyond to ensure all guests were included in dinner and chill time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
10.0

The hostel is one of the best in town. Just next to Aliados square and 5 minutes walking to Ribeira and the Clérigos, this hostel is the perfect stay for tourists who wants to stay in cheap but comfortable place. The living room is cozy and the kitchen is fully equipped and opened 24h. During the day many guided tour are organized and At night one can choose to pay few euros to join the dinner with other hosts. Bedrooms and bathrooms are cleaned every day and the staff really deserve the stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Sty 2017
9.4

위치는 역에서 쪼금 걸어야하지만 도시자체가 작기때문에 금방 도착할수 있습니다. 여행기간 중 좀 여유롭게 쉬고자 친구와 privat룸 썼구요, 유령신부 방 썼는데 그냥 방에서 사진찍고 놀기도 좋았네요. 영화도 봤구욥. 아침은 쏘쏘합니다. 수건 무료로 빌려주고 엘리베이터가 없습니다. 밤에 커먼룸은 가보지 않아서 분위기는 잘 모르겠네요..화장실이 좀 작게 있어서 불편했던점빼곤 다 좋았습니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
9.4

Estadia maravilhosa, pessoal da administração tem uma atenção com os hóspedes fora do comum, especial menção ao João pela maravilhosa noite de drinks e ambiente criado para que você possa conhecer outros viajantes. Internet wi fi impecável. Quartos, banheiros, áreas sociais extremamente limpos. Localização excelente. Recomendo e voltaria a me hospedar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
9.7

Stayed there 1 night with 2 friends as we were going to the Coliseu for a concert. Really helpful staff, nice clean beds and rooms and decent breakfast. Ideal location for walking around a bit and exploring Porto. We would go again. Thank you guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Sty 2017
10.0

PERFECT hostel, great location, amazing staff, great facilities. Different activities every night which are worth doing, one the guys that works there is an absolute legend. This is the benchmark for all future hostel I stay at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
9.1

Amazing and friendly staff, with activities every night. Dinners were nice and the breakfast was good. Had a really great time here, not a party hostel, but had a great relaxed atmosphere. The movie theme is awesome, and we had a cool room. Wifi is good. Right next to lots of metro stations, I would definitely come back. Can't praise the staff enough, they made us feel at home and we're really friendly and had great advice. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.