Hostelworld.com

Rivoli Cinema Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2,305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2,305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Rivoli Cinema Hostel Located at Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor, , Porto.
Rivoli Cinema Hostel
Portugal
Porto Porto/4000-332 Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor
93% 2305
41.1476299 -8.6100947
Rivoli Cinema Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

I stayed here for two nights in one of the private rooms and i loved it. The rooms are super clean, as well as the bathroom, kitchen and main room. Everyone in the staff was very nice and helpful. You can just walk everywhere and it's right next to the main street. There is however one bad thing, the type of floor that the hallways have, make the place quite noisy and in one of the nights it was hard to sleep because of the noisy people made just walking around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

I was the only Portuguese guest and I felt like home, so the location was perfect (city centre), the room was clean so the entire hostel was. Breakfast was included, there was a different dinner every night. Great atmosphere and the staff was very helpful: Nuno, Armando and Marisa are some of the lovely people that will make sure that you have the best stay in Porto! I will comeback, and I definitely recommend this hostel for your stay in Porto! PORTUGAL HAS THE BEST HOSTELS IN THE WORLD!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.4

Excelente hostal, buena ubicación, seguridad y buen ambiente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tanya_prat7863
  • Tajlandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
14 Kwi 2016
7.4

Only wifi in my rooom not working & dryer machine did not work well, the rest is ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.7

It was excellent experience. There's cultural activities everyday, and I had dinner with staff and other guests together, which was interesting. The only thing I want to complain is that it was pretty cold in the showering room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

A great hostel amazing staff Excellent central position Being so close to Aliodas made it very easy to locate while I was getting used to finding my was around. Could not have wished for anything more Best Hostel ever!! Congratulations to all the staff. Had a wonderful time there ! What more can I say. Just thankyou for everything 41 plus does not best describe 83 years old was not made to feel out of place by staff , room mates or other hostellers. I felt at home there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.1

Un hostel perfecto! No solo por su cercania ya que se encuentra muy cerca de la avenida principal si no por su entorno, cultura, bares, restaurantes... El hostel en si mismo es perfecto. Un trato excelente y una tematica de cine espectacular. Solo pondria coml voto negativo el tema de las consolas, juegos y mandos destrozados... No pudimos jugar a nada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
9.1

Lejos el mejor "free breakfast" de todos los hostales que he estado!. La ubicación también es excelente, así como los amplios espacios comunes. Muy recomendable, volvería seguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Kwi 2016
8.0

The beds were really comfortable with nice duvets. The internet didn't work in rooms so it was a hassle trying to make a connection. There were also no hand towels in the toilets. Everything else was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
8.3

3박했는데 위치가 정말 좋았습니다. 공항버스랑도 가까워서 돌아가는 아침 6시반 비행기도 무난하게 타러 갔구요. 와이파이가 방에서는 잘 안되고 화장실이 너무 적어서 걱정되었지만 딱히 투숙객들이랑 시간이 겹치거나 하는 일은 없었던 것 같네요. 밤늦게 돌아다녀도 차, 버스가 돌아다니는 길이라 안전했습니다. (대신 조금 시끄러운건 있어요. ) 좋았네요 ^ㅇ^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.