Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
Rivoli Cinema Hostel Located at Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor, , Porto.
Rivoli Cinema Hostel
Portugal
Porto Porto/4000-332 Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor
92% 2396
41.1476299 -8.6100947
Rivoli Cinema Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

TOP Hostel!! Pub crawl und Stadttouren bieten sie auch an und sind eindeutig weiter zu empfehlen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

Excelente todo !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed at. I was sleeping in a four-bedroom which was clean and comfortable. What I liked most was the comfortable common area and the breakfast which included chocolate cake and buns. Also the staff was very welcoming and helpful. Every evening they offer a dinner which makes it easy to get to know people especially when you're travelling alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Wrz 2016
9.7

Really amazing Hostel with staff that is superfriendly, always willing to help and make their guest's stay as Perfect as possible. First Hostel I stayed at to have room cards that also lock each indiviual closet, so I felt very safe. If I come back to Porto I will definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.4

One of best Hostels i've ever been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

Very nice stay in the center of Porto with everything around the corner. Super nice and helpful staff! No complaints, would easily stay there for my next visit :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

Perfect location, friendly staff. The breakfast was also rather remarkable compared to other hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
9.4

We had a wonderful time in Porto. The interior was simple, but the room was clean and all in all it was comfortable. The bathrooms were mostly clean, but were not enough toilets for this many people. The common room, the kitchen and the roof top terrace are cozy and you feel welcome to spent your time in the hostel itself. With the free walking tours and evening events there is also lots of opportunities to experience Porto and spent your evening with other people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sie 2016
9.1

Bellissimo ostello molto moderno e vivace.il personale e nolti gebtile e disponibile buona anche la posizione. Lo consiglio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

UN ACCUEIL PLUS QUE CHALEUREUX ET UN PERSONNEL AU PETIT SOIN. JE RECOMMANDE FORTEMENT CETTE AUBERGE, DE PLUS ELLE EST TRÈS BIEN PLACÉE LE PETIT DÉJEUNER DU MATIN EST GRATUIT ET TRÈS BON. DES RENSEIGNEMENTS PRÉCIS DE LA PART DU PERSONNEL J'AI BEAUCOUP AIMÉ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.