Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
9.4

It was a great hostel, few minutes walking from the cool stuff in Porto. Facilities were clean and bed was comfy. They had a crepe night when I went and it was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
8.9

Great location. Stayed in the week and it didn't seem to busy so was easy to access toilets, showers and the kitchen. A good free breakfast and very close to Aliados metro station. Rooms are spacious and the decor is cinema related with some nice design touches- there are some very cool lamps.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.3

Situación muy centrica en la ciudad de Oporto para conocer todo el casco antiguo y la ciudad monumental. Ambiente agradable y tranquilo en el Hostel con una sala comun bien equipada y comoda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
10.0

Perfect !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

This is a great all round hostel. The staff were very friendly and helpful and have an organized dinner every night, for €7 (which includes a drink too) which was very nice - on my third night we had bbq on the roof terrace. It's clean and tidy, beds were comfy, there are big lockers in the rooms so you can fit your whole backpack in if you wanted and there's also a luggage room. Location is perfect - close to everything. Also the atmosphere is lovely, not too big a hostel, very friendly feel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rmtmckenzie
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

We only stayed overnight but I can't fault anything. They had some of the best in-room lockers I've seen and everything was spotless!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
5 Cze 2017
9.7

A wonderful hostel with perfect location and nice staff and good vibe! Thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Cze 2017
10.0

adorei ótima experiencia tudo perfeito

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
8.9

Perfect crew. Very nice and always willing to help or chat. That makes the stay great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
9.4

It was good, but they started playing loud music around midnight which made it impossible to sleep without ear plugs. The breakfast was good and the atmosphere friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.