Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
9.1

Sem dúvida que recomendo este hostel, provavelmente será o escolhido numa próxima visita ao Porto. Staff top mesmo. Adorei o ambiente e a localização também é excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

Just perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
9.1

I definitely recommend to stay ay this hostel ha a great atmosphere and the breakfast was delicious. The staff was so nice and was always available. The location is great because its in the center of Porto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
9.1

Muito bom, excelente localização e pessoal muito amável e simpático.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Mar 2017
8.9

Je le conseille vivement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2017
9.7

I would stay here again and I recommend it to anyone. The location was perfect, everything we needed was around the corner from the hostel (meeting point for the walking tour, night bus to the airport, etc.). Super clean and breakfast was nice!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • enelayam2100
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Mar 2017
9.7

La ubicacion es inmejorable. Buen ambiente, sin ruido. Habitaciones limpias y con armario cerrado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
9.1

This hostel was charming, unique, and in an incredible, central location. My only real issue was the cleanliness of the bathrooms, especially the day that I arrived. Also, the few female staff members that I saw there seemed to do anything possible to not interact with customers, and one of them even came off as extremely cranky and rude (the vast majority of staff members were guys and they were all fun, helpful and seemed to enjoy interacting with us).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
10.0

Very nice hostel. The staff was super friendly and we were able to store our bikes safely. Thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
10.0

Super ! Personnel adorable, thème cool, bonne ambiance, bon petit déjeuner, une seule salle de bain par étage mais jamais eu à faire la queue. Et placé en plein milieu de la ville, avec en plus les guides touristiques qui viennent vous chercher directement à l'auberge !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.