Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rivoli Cinema Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Rivoli Cinema Hostel Located at Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor, , Porto.
Rivoli Cinema Hostel
Portugal
Porto Porto/4000-332 Rua Dr. Magalhães Lemos 83, 1st Floor
92% 2431
41.1476299 -8.6100947
Rivoli Cinema Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Gru 2016
10.0

C'est la première fois que je vie une telle expérience dans un hôtel ! Le personnel est accueillant, on se sent rapidement chez soit et l'établissement est magnifique. Avec des soirées organisées, un petit déjeuné gratuit et excellent, ainsi que des lits confortables, mon passage au Rivoli Hostel a été parfait ! (possibilité de garer sa voiture dans sous l'hôtel, dans le parking souterrain pour 9 euros les 24h)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lis 2016
10.0

I really liked this place, the location is perfect, the staff are brilliant, the place has character, is spotless and has everything you need. Really comfortable. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
8.9

At the end of November in the middle of the week, the hostel was very quiet, which I won't complain about. The room and the bathrooms were clean. The staff was very friendly and helpful. Nice breakfast for a hostel. My only complaint would be about the temperature of the room during this period of the year. It was a bit cold during the night and the blanket was not warm enough. For most of the year I guess this is not a problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.7

Amazing hostel, would 100% stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Lis 2016
10.0

Fantastic staff. Friendly and extremely helpful with suggestions..... even for trip planning outside of Porto! Close to the train station. Large rooms and locking closet. Wifi in rooms. Everything you need and breakfast is included. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lis 2016
9.7

Essendo stato eletto tra gli ostelli migliori al mondo qualche anno fa mi aspettavo di rimanere estasiato. Invece non è successo, ma rimane un ottimo ostello in posizione perfetta per visitare Porto, a meno di 100 metri da Avenida dos Aliados, il baricentro della città alta. In pochi minuti a piedi si può arrivare ovunque o raggiungere la metro. Colazione a buffet buona, i bagni puliti ma non eccezionali. Bella l'idea di organizzare tour per i clienti della città. Terrazza bellissima e enorme

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
10.0

Um dos melhores hostels que já estive. O atendimento foi muito acolhedor, tem banheiro separado homem/mulher, camas confortaveis, tem armario grande para deixar os pertences e a localização é excelente. Voltarei com certeza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
9.4

Had a lovely time here. Not the same vibe as my last hostel - a bit more quiet and reserved but that's ok. Breakfast was very basic - rolls, coffee, juice and jams. Beds super comfy and sheets and pillows very nice. Nice to have electronic locking lockers that were very large. Very clean place. Great location. Just walk out the door and you're just minutes from the main square, the Metro and tons of things to do. Thanks Cinema Rivoli!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.7

Très bel établissement, avec une décoration impeccable. Le personnel est super sympa, organise des soirées et conseille pour les visites. Nickel. Le gros +, double toit terrasse avec les transats !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Paź 2016
9.1

Very nice hostel, amazing common rooms and good breakfast. Only criticism would be the small number of toilets on each floor. would definitely come back again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.