Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riverside Lodge Berlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1163 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1163 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jonathonrobertdunn6283
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Cze 2017
10.0

Great location, a little longer to the tourist attractions than some. But really close to the best bars and drunk walking is much harder than sober walking. Enrico your host is keen to get you well acquainted with the best spots to help you make the most of the time you have. Large individual lockers and a decent sized bed. I'm 6ft 2 and fit fine. Free wifi included. I took headphones as was travelling alone, never needed to use them as surrounded by cool people the whole time. Would highly reccomend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
10.0

Reservamos una habitación de matrimonio y era enorme, limpia y bonita. Enrico es majísimo y te dice donde comer y qué visitar según los ´días que te quedes. La zona es genial, llena de restaurantes a buen precio y un ambientazo al lado del río. Si vuelvo a Berlín volveré al hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
10.0

Nochmals danke an den coolen und lieben Host! :) Hatten einen feinen Aufenthalt die 3 Nächte die wir dort waren!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Best host ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Best hostel/hotel experience in my life. Enrico is the perfect person to run a hostel on the planet. Even though I messed up my reservation they worked around it for us. Location is great with lots of nice cafés and bars near by. Our host showed us what to see, what areas are expensive and what to eat near by. All of the people staying there are nice and likely willing to hang out. At night it was quiet and you can come and leave as you like. Would recommend 100% and plan on coming back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Uno de los mejores hostels donde hemos estado!! Enrico nos ayudó en todo (rutas, zonas de ocio y comida, check late)!! Muy muy recomendable y muy buen ambiente. El barrio está super bien conectado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
10.0

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Awesome hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

the owner really know the city well, he gives great recommendations about where to go in the neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.1

I recommend this hostel if you are planning to visit Berlin. The location is near several metro stations, so it's very easy to move through the city. Hostel's staff is very kind and will give you many recommendations about what to visit in Berlin, where to go eating and the best place for night clubbing. Toilets are clean, rooms are essential but clean and quiet, not much crowded. So...I'm very happy about my staying in Riverside Lodge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.