Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riverside Lodge Berlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Awesome hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

the owner really know the city well, he gives great recommendations about where to go in the neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.1

I recommend this hostel if you are planning to visit Berlin. The location is near several metro stations, so it's very easy to move through the city. Hostel's staff is very kind and will give you many recommendations about what to visit in Berlin, where to go eating and the best place for night clubbing. Toilets are clean, rooms are essential but clean and quiet, not much crowded. So...I'm very happy about my staying in Riverside Lodge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
9.7

Super Hostel mit toller Ausstattung. Der Hostelbetreiber nimmt sich viel Zeit und zeigt Tips und Tricks für Berlin auf. Ruhige und persönliche Atmosphäre im Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.7

Muy linda experiencia. El lugar bien ubicado. El anfitrión genial y la limpieza sin objeciones. Muy buena disposición para ayudar. Solo destacar que este lugar, al igual que otros, te cobran un "impuesto" pero jamás te dan un comprobante ni oficial ni nada. Es decir, pagas por algo virtual. Aún así de los mejores lugares para estar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
9.4

A very small quiet place to unwind in busy Berlin. Loved the Turkish market on Tuesdays and Thursdays... And a fabulous bakery called the Bread Station is right around the corner. Gaining initial access to the hostel is a bit problematic, as the staff has limited hours, but once you're checked in, it's a great haven. I stayed six nights at the end of a busy 2-month trip and it was a great place to relax.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
10.0

I'm really glad I found this place. Great location and atmosphere due to the hostel being so small. The staff was friendly and helpful, the bathrooms large and clean. It was nice to have a quiet place to return to after a long day. I'll definitely be back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
10.0

Amazing hostel experience. The owner is very knowledgeable and involved; any questions you have, he is able to help. Very good environment and great location, easy to walk to a lot of the main things and in a not too expensive neighborhood. I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

Among the best hostels I've ever stayed at!! Enrico is a FANTASTIC host who is on a mission to make sure every guest has the best time possible. The rooms are... oh my.... best sleep I've gotten in a hostel hands down. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

Good location, Enrico as very helpfull, great food & drinks in the neighborhoud. Excellent basecamp for visiting Berlin!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.