Hostelworld.com

RiverSide YHA (Jiangpan)

  • No. 15, Changdi Street, Luju Road, Fangcun Liwan District, Guangzhou, Chiny
Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 858 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 858 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
RiverSide YHA (Jiangpan) Located at No. 15, Changdi Street, Luju Road, Fangcun Liwan District, Guangzhou.
RiverSide YHA (Jiangpan)
China
Guangzhou 510370 No. 15, Changdi Street, Luju Road, Fangcun Liwan District
79% 858
23.1002402 113.2409977
RiverSide YHA (Jiangpan)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.0

This YHA is in a great location. It is a short walk from Fangcun station, and the food nearby is very good/authentic. Since it is close to Fangcun, you can easily get to places like shangxiajiu, Tianhe sports center, and Guangzhou east railway station. The staff were very friendly and helpful, and there is lots of public space down stairs. The room was not that great. The shower pressure was very weak. Overall, this hostel is a good value.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2016
6.6

Me gusto el sitio, la ubicación e incluso las instalaciones pero el aseo es terrible!!!! Los baños del tiempo que estuve nunca los limpiaron, y era un baño para seis personas !! Así que era muyi importante, también a la entrada de las habitaciones en el hall había un olor muy desagradable, no sé si eran de las cañerías que están viejas pero era terrible . Si la limpieza es un tema importante, no vayas !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2016
8.0

위치는 芳村역 바로 근처에 있어서 교통이 불편하거나 그러지는 않아요. 강 앞에 위치하고 있는지라 저는 위치가 너무 마음에 들었어요. 청결한 편이고 6인실 도미토리 안에 화장실과 샤워실이 있어서 편했어요. 방이 수십개 있는 것 같은데 정말 큰 유스호스텔이에요. 가본 곳 중에서 가장 큰듯해요ㅋㅋ 팁이라면 이 호스텔이 국제호스텔이라 가셔서 국제호스텔 회원카드를 50원 내고 만드실수 있는데, 그러면 인터넷 가격보다 싼 가격인 회원 가격으로 낼수있어요. 회원카드는 일년동안 이용 가능하고요. 저는 첫날은 몰라서 65원 내고 이틀 더 묵는 동안은 그냥 회원카드 만들고 55원 내고 묵었어요ㅋㅋ 다른 국제호스텔에서 묵을 일이 있으실 거 같으면 카드 만드시는 것도 추천드려요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
6.0

The water pressure from the shower was too weak. There was not enough water from the shower for me to wash my hair.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Lut 2016
9.7

Really fantastic hostel, comfy beds, incredible location, great staff, and good food and coffee in the restaurant downstairs (beer only five yuan!) However, the Wifi is terrible! In the rooms the network does not work and the common-room wifi wouldn't connect if more than a handful of others already using it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2016
8.0

Good location, close to metro and ferry across the road very convenient. The room was clean but not much of an atmosphere in the lobby/communal area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2016
10.0

Staff was very helpful. Just a great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Sty 2016
7.7

They didn't have a single room the first night, so they put me in a better room, which was nice. Afterwards, I was in a nice single room. I killed two cockroaches the first night, although the room looked clean. Do ask for the mosquito repellent, it's necessary even in winter.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Gru 2015
8.9

- The directions could be improved in the „walk 200m“ part. - You could explain how to get drinking water (boil it? take it from the tap?).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Gru 2015
7.4

It was a nice facility with a few issues. First, I woke up in the middle of the night every night to mosquitos buzzing at my ear and bug bites all over my hands and faceless the housekeepers laughing and chatting at 8:30 am. Second, the Internet connection was terrible. When I asked about it I was told to use the downstairs but no one even attempted to repair the upstairs. The location was great and the facility was nice. I wish the staff was more helpful and knowledgeable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.