Hostelworld.com

River View Guesthouse and Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
River View Guesthouse and Hostel Located at 94 & 96, Jalan Kampong Pantai, , Melaka.
River View Guesthouse and Hostel
Malaysia
Melaka 75200 94 & 96, Jalan Kampong Pantai
84% 1103
2.1976277 102.2483180
River View Guesthouse and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

Espace commun et dortoirs 3 lits très bien entretenu. Facile d'accès et personnels disponible. Calme et respect des pieces a vivre tres agreable. Rien a dire .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
3.4

I wanted to stay for two nights in April 16 in the river front guest house. First thing I noticed when I was shown my private room was the smell of mold and stuffiness. Later when I wanted to go to bed I found hairs of different colors on the pillow. Furthermore the pillow stunk so bad that I couldn't use it at all. There was no stuff to find. I felt so uncomfortable under the greyish dirty sheets. Because of very bad insulation (basically open windows) the street noise kept me up all night.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Kwi 2016
6.3

Staff doubles at nearby cafe. Not really personal. Still a decent enough place to sleep

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
8.3

The staff in the reception was super friendly and helped me a lot. The location was easy to get around everywhere. Only downsides are the shared room was a bit shabby and was in the next street so during the night, it was noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • topelraquel7465
  • Wenezuela, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Great place i really love the olace and the city It really needs more days to enjoy others places i will go back again The restaurant next door wasba great olace too And especially the personal that works there It was very importan laura grau the workaway person working there and pashan the manager is a great oerson too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
9.4

nette Mitarbeiter, perfekt um die Altstadt von Melaka zu erkunden, sauber und Zimmer sowohl mit AC as auch mit Deckenventilator

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
8.9

Great location, a very nice old building by the river. Clean, standard facilities provided. Helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Kwi 2016
5.7

Lieblos eingerichtetes Zimmer. Das Nötigste ist da, aber es fehlen Ablage- und Aufhängemöglichkeiten. Das Bad im EG muss man sich gelegentlich mit einer Centipede teilen. Aufenthaltsraum direkt vor manchen Zimmern, wodurch es bei dem hellhörigen Gebäude teilweise nachts auch sehr laut war. Für den Preis akzeptabel, aber nichts zum wohlfühlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • David-Zhang
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Kwi 2016
8.0

Live so comfortably there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • martl_ott2243
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Mar 2016
10.0

My favourite!!! Like it so much!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.