Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riva Hostel Pula

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2017
8.0

Localização ótima, mesmo em frente ao mar. O staff não é do mais simpático e nem mostrou as instalações. O espaço de convívio é incrível, com uma esplanada com música o dia todo e bar onde é servido o pequeno almoço gratuito, muito completo e muito organizado (nem é necessário lavar a loiça). Os quartos são amplos e com muito espaço para guardarmos as coisas. A limpeza não é o forte, mas se cada um fizer a sua higiene, não tem de se preocupar com os outros.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • victims4354
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Wrz 2017
7.7

the location is really nice and the hostel is pretty cool itself, its just a bit noisy and there's no cages in rooms for your stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
7.4

L'hostel est situé juste a côté du ferry, ce qui nous convenait. Les hôtes sont super acceuillant et sont prêts a vous aider a chaque instant. Par contre je trouve que les chambres ont besoin d'une rénovation (rideaux déchiré, armoire avec porte cassé, lockers qui ne fonctionne pas), ça ne vallait pas €20/nuit pour un hostel. Par contre on a eu la chance d'avoir un dortoir a nous tout seule.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Wrz 2017
6.3

Nice spacious rooms, excellent location, friendly and helpful staff. The showers were all in one room and separated by just a curtain with no room to leave your clothes. They were also extremely dirty. As to be expected in a cheap hostel, the beds weren't very comfortable and it was rather noisy at all hours. Luckily I was only there for one night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Wrz 2017
9.1

The Terrace. The movie. The unicorn. I wont be able to behave the same in public. #North Korea Apparently also the cylons are comming... You get good dose of the "hostel" expeirance here. Hot showers are a hit or miss.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
8.9

Super tolles Hostel. Perfekte Lage im Zentrum direkt am Hafen. Zum Amphitheater läuft man 4 Minuten zum Bahnhof 10-15. Sehr nettes junges Personal, leckeres Frühstück, große geräumige Zimmer, tolle Athmosphäre - besonders abends auf der Dachterrasse, super um Leute kennenzulernen. Die Küche enthält alles was man braucht, die Sauberkeit ist durchschnittlich gut. Hatte sogar ein Zimmer mit direktem Blivk auf die Lighting Giants. Würde ich auf jeden Fall wieder buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Wrz 2017
8.3

El personal fue muy agradable, el ambiente del hostel es muy amigable, pero la limpieza de las habitaciones y el baño del piso de arriba es cuestionable! El baño sobretodo, hay partes del piso que creo que no limpian hace rato.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Sie 2017
9.7

Great hostel and staff. But it was pretty slow when I was there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • julievanginneken9079
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
7.4

Chouette hostel, bien placé sur le port et près des restaurants et bars. Ambiance conviviale, terrasse agréable où est servi le petit déjeuner le matin mais qui, lui, n'est ni bon ni copieux... Chambre spacieuse et calme avec une salle de bain indépendante mais dont la propreté laisse un peu à désirer. Malgré tout, très bon hostel pour passer 1 ou 2 nuits!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Sie 2017
9.4

Lovely place. Very welcoming and helpful staff, large clean rooms with air con, clean showers and a large outdoor terrace that is great to chill in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×