Hostelworld.com

Ritchie's Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
Ritchie's Hostel Located at Karlova 9, , Prague.
Ritchie's Hostel
Czech Republic
Prague Karlova 9
82% 430
50.0861016 14.4174313
Ritchie's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
5.7

The Hostel is inside a souvenir shop and the entrance doesn't really look like a hostel. The location is good near major sights but the overall atmosphere is a bit trashy. Old carpets and old building. The wifi doesn't work in the room. Only in the reception. Receptionist was nice. The hostel looks very ugly in general

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
8.0

Tres bien située , lit médiocre, petit déjeuner correct pour le prix ,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
6.9

The best thing about this hostel is location, everything is sooo near. But if you are a light-sleeper, you will might have difficulties to sleep because of the noise from the street. There is a lot of room for the stuff, but there is no possibility to lock your bag in the room. Kitchen is very nice and very big, but not that clean. The whole hostel would need some detailed cleaning. Staff was very friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Mar 2016
8.9

Ritchie's is at a very central place if town, at walking distance of every major sight in Prague. The staff is extremely helpful and friendly. The fact that they accept euros is a definite plus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lut 2016
9.4

Location is really perfect to go around in Praha. But my room was 4th floor and there is no elevator so i was dizzy to go up with my carrier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Niesamowita lokalizacja i wspaniały pokój i obiekt. Personel i ogólna atmosfera pozostawia trochę do życzenia, ale poza tym to był wspaniały pobyt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
8.9

Buena relación precio-calidad. esta muy bien y ubicado en el centro de la ciudad antigua. reservamos dormitorio matrimonial con baño privado, pero fue curioso que el baño privado se encuentre a 10mts del dormitorio. El personal fue muy amable. es un excelente lugar para hospedarse a bajo costo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
10.0

Amazing location and a really comfortable and friendly hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
10.0

I really recommend the hostel, it's close to the main attractions of the city and they also exchange EUR and USD into CZK for a fare price and without commission.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2016
8.0

réservation d'une chambre de 3 prévoir 3 lit et directement mettre le drap du canapé lit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.