Hostelworld.com

Ritchie's Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.0
Ritchie's Hostel Located at Karlova 9, , Prague.
Ritchie's Hostel
Czech Republic
Prague Karlova 9
80% 427
50.0861016 14.4174313
Ritchie's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
6.9

The best thing about this hostel is location, everything is sooo near. But if you are a light-sleeper, you will might have difficulties to sleep because of the noise from the street. There is a lot of room for the stuff, but there is no possibility to lock your bag in the room. Kitchen is very nice and very big, but not that clean. The whole hostel would need some detailed cleaning. Staff was very friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Mar 2016
8.9

Ritchie's is at a very central place if town, at walking distance of every major sight in Prague. The staff is extremely helpful and friendly. The fact that they accept euros is a definite plus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lut 2016
9.4

Location is really perfect to go around in Praha. But my room was 4th floor and there is no elevator so i was dizzy to go up with my carrier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Niesamowita lokalizacja i wspaniały pokój i obiekt. Personel i ogólna atmosfera pozostawia trochę do życzenia, ale poza tym to był wspaniały pobyt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
8.9

Buena relación precio-calidad. esta muy bien y ubicado en el centro de la ciudad antigua. reservamos dormitorio matrimonial con baño privado, pero fue curioso que el baño privado se encuentre a 10mts del dormitorio. El personal fue muy amable. es un excelente lugar para hospedarse a bajo costo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
10.0

Amazing location and a really comfortable and friendly hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
10.0

I really recommend the hostel, it's close to the main attractions of the city and they also exchange EUR and USD into CZK for a fare price and without commission.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2016
8.0

réservation d'une chambre de 3 prévoir 3 lit et directement mettre le drap du canapé lit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
5.1

The hostel's location was great, but unfortunately that's the only good thing I can point out. The place was dirty and the wifi didn't work on the rooms (even in the reception it was not good). The furniture is old and the access to the rooms is really bad and full of stairs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Gru 2015
5.7

The Hostel stinks. Good location and affordable, but thats all. Kitchen does not have utensils and very dirty. No friendly atmosphere at all. If I was alone I would've been depressed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.