Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rio Soul Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.0
Rio Soul Hostel Located at Rua Professor Alfredo Gomes, 9, Rio de Janeiro, RJ, Rio de Janeiro.
Rio Soul Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22251-080 Rua Professor Alfredo Gomes, 9, Rio de Janeiro, RJ
77% 161
-22.9478915 -43.1843857
Rio Soul Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • nicaopvakantie7430
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Sie 2016
6.0

Rio is a great City!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
7.4

La ubicación excelente, el personal amable pero podría mejorar. El lugar es lindo pero le falta limpieza. La ducha no servía y el sanitario no tenia agua, olia mal. El desayuno Ok. Podría ser mucho mejor!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • melinamattos9012
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2016
8.6

Gostei! Quartos e banheiros limpos, café da manhã bacana, excelente localização. Só não gostei dos mosquito que quase me carregaram no primeiro dia (no segundo fechei as janelas 17h e quase não deu), as camas de ferro fazem muuuito barulho e a pessoa da recepção não deveria ficar saindo pq dependendo do horário acho perigoso a demora em abrir o portão ou em caso de chuva é desagradável. De qualquer forma eu indico, bom no custo benefício.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • RobMorales
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Lip 2016
10.0

Un hostal muy agradable, el staff siempre muy atento para ayudarte y que la pasaras bien, siempre hubo buen ambiente en el pequeño bar del hostal, las caipirinhas buenas y todo muy agradable, altamente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
10.0

The hostel has a perfect location in Rio. Botafogo is a great neighborhood and is close to the metro station, bus stops and a big shopping mall. The staff was nice, friendly and helpful! The breakfast and wi-fi was good too! Rio Soul has a nice and large common area with pool table and a great bar with excellent caipirinhas! On weekend sometimes turns into a party hostel. It's perfect for meeting new people!! Definitely recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
6.9

Muito bem localizado, perto de tudo e a equipe é muito legal. Mas os quartos são bem apertadinhos, nem dá pra andar direito e carece de mais limpeza, principalmente nos banheiros. O café da manhã começa às 07h30. Poderia começar mais cedo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Kwi 2016
6.0

Okay. Quiet and dodgy toilets though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Kwi 2016
6.6

Ótima equipe, localização e clima, somente precisa investir mais em reparos na estrutura e manutenção da limpeza dos banheiros, consertos de pias, e aumento do espaço da cozinha. Fora a estrutura, 1.000%!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Kwi 2016
7.7

muy lindo hostel , pero llegamos y lo estaban pintando, luego tuvimos un dia sin agua y era un caos, tiene buena ubicación y buen precio, y la gente es magnifica, pero bueno tuvimos esos problemitas por eso el precio, todo lo demás muy bien, nos dejaron estar un rato largo después del check out para esperar nuestro vuelo y también hicieron comida para todos, muy rica de por cierto. gracias! y sigan progresando.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Mar 2016
7.7

Very nice hostel. Location is great! There are bus stops and metro stations very close to the hostel. The main "issue" we had was with the staff. Most of them made it feel like we were bothering them just for being there. Of course, there were a few exceptions. Also, there is no WiFi in the rooms, and few sockets in the room (we stayed at a 14 beds room). Overall, however, I recommend it. Could definetly stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.