Hostelworld.com

Rio Soul Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.3
Rio Soul Hostel Located at Rua Professor Alfredo Gomes, 9, Rio de Janeiro, RJ, Rio de Janeiro.
Rio Soul Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22251-080 Rua Professor Alfredo Gomes, 9, Rio de Janeiro, RJ
76% 151
-22.9478915 -43.1843857
Rio Soul Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Kwi 2016
6.0

Okay. Quiet and dodgy toilets though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
6.6

Ótima equipe, localização e clima, somente precisa investir mais em reparos na estrutura e manutenção da limpeza dos banheiros, consertos de pias, e aumento do espaço da cozinha. Fora a estrutura, 1.000%!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Kwi 2016
7.7

muy lindo hostel , pero llegamos y lo estaban pintando, luego tuvimos un dia sin agua y era un caos, tiene buena ubicación y buen precio, y la gente es magnifica, pero bueno tuvimos esos problemitas por eso el precio, todo lo demás muy bien, nos dejaron estar un rato largo después del check out para esperar nuestro vuelo y también hicieron comida para todos, muy rica de por cierto. gracias! y sigan progresando.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
6.9

Muy bien ubicado, cerca de metro, ómnibus y tiendas. El desayuno comenzó siendo bueno y luego solo harinas. El personal muy amable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
5.4

Great location. Very nice staff. You have to wear a bracelet so they know you are a guest - you wont have a key - but most of the people just don't wear it so it's pointless. Bathroom absolutelly dirty. Disgusting. They turn the AC on at 10pm and Rio is extremelly hot, no fan in the room. The common area isnt good either. Wifi only in the common area and was going off all the time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Lut 2016
8.3

Really nice place to stay, also very clean! Especionally the terrace is beautiful, but the kitchen and girls' bathroom is too small. It's definitely a party hostel with a big bar, but in the rooms you won't hear the music. It's not the best hostel in the world, but definetily a good one :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2016
10.0

Best hostel in Rio! This place is my home away from home and I have already booked my next stay here!! The staff are amazing. Always helpful and fun! Wifi works well and the breakfast is great. Rooms are always clean and air con works great. The hostel has a really relaxed friendly vibe where you can socialise or just chill. It's right next to the metro and the shopping mall and there are some great bars and restaurants around. I can't compliment this place enough. I love Rio Soul! ❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Sty 2016
8.3

Good all round hostel. Breakfast is the biggest let down. And no wi-fi in the rooms. Other than that its a good hostel in a perfect location in Rio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jeanrscosta6564
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
13 Sty 2016
6.0

I was expecting more about this hostel. The toilets are very dirty and the triple beds are horrible to climb. After two night I moved to a different hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2016
9.4

Muy bueno! Excelente atención! El desayuno muy bueno, ubicado a una cuadra y media del Subte!, el clima muy bueno... Recomendable para los viajeros!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.