Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Rio Deal B&B Located at Rua Santa Clara, 136-A, Copacabana, Rio de Janeiro.
Rio Deal B&B
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Santa Clara, 136-A, Copacabana
79% 141
-22.9699841 -43.1885476
Rio Deal B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Mar 2016
5.4

El hostal no era lo que esperábamos según la web del mismo. La habitación "matrimonial premiun deluxe", consiste en dos camas chicas unidas rodeadas por un espacio apenas para pasar de un lado. veladores y secador de pelo sin funcionar. sin muebles. espacio mínimo. olor a orina en el baño, azulejos con hongos. toallas viejas. desayuno +o -. lugar común mínimo, una terraza donde todo está tirado, la ropa blanca sucia al lado de la basura y espacio de fumar. desepcion.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Mar 2016
6.6

Average stay. Poor breakfast. Good location and clean hostel. No atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2016
7.7

El lugar es muy limpio y esta bien ubicado. El personal no es que brinde mal trato, pero son muy fríos, no hay clima tipo de hostel. Falta música, al menos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
6.3

The hostel is really nice. THe rooms and the different common spaces (kitchen, bathroom, terrace) are very nice, too. The location is excellent. It´s a shame that the staff is so unkind and unfriendly. They couldn´t help us with directions and suggestions to enjoy the city and couldn´t even tell us how to get to the airport from the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
6.0

El hostel esta muy bien ubicado y las habitaciones son comodas, el desayuno esta bien. Lo que me dejo descontenta fue la atencion del personal, muy poco amigable y descortes, realmente me hizo sentir incomoda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Gru 2015
7.1

El hostel esta muy bien ubicado, es muy limpio y el desayuno excelente. Es una lástima que el personal que atiende sea tan descortés con los huéspedes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ericdawson14
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2015
10.0

I had a great time at Rio B&B. The staff was extremely helpful, the location was excellent and the hostel itself had everything I needed for a great price. I definitely recommend this hostel to anyone who is planning to go to Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Paź 2015
8.0

O Hotel e muito bom. Só uma critica: em nenhum lugar esta escrito que nao aceitam cartao de credito pro pagamento. Se precisar pagar com cartao nao vai nesse hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stephlawlor8532
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Paź 2015
9.7

Great little hostel, right by the beach and the Metro. When I say "little" it is *really* tiny, but with everything you need - even breakfast ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.