Hostelworld.com

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 891 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 891 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub Located at 43 Valnu Iela, Old Riga, , Riga.
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
Latvia
Riga LV-1050 43 Valnu Iela, Old Riga
93% 891
56.9467531 24.1137671
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2016
10.0

Cool place! With atmosphere and nice people. 24 hours bar open... And the beers, their selection is superb with at least 10 latvian on tap and wide range in bottles from different countries. Room was nice and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
14 Kwi 2016
9.1

Cool hostel with free welcome and free breakfast beer every morning. Very convenient since it's right next to te bus stop where you can catch the bus to the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.0

It should have some facility such as mocrowave coffee etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thomaskoch296
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
7 Kwi 2016
8.3

Great hostel with all the right features and perfect location. There is a pub on the first two floors that serves a huge selection of local beers and ciders on tap. Since they don't serve breakfast you get a beer/cider/beverage for free each day. Having said that there is a pub inside the hostel, so it does get noisy, loud even at nights! Free ear plugs are provided, but if you're a light sleeper, go somewhere else!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Excelent located. Staff extremely helpful and friendly... Cool atmosphere... Excellent relationship between cost and benefit...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Kwi 2016
10.0

Very good, I liked it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Mar 2016
9.4

Great hostel & great staff. Weren't many travellers staying when I was there but made plenty of Latvian mates in the beer pong competition.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
9.1

Thanks to all hostel's staff! They are friendly and helpfull. This hostel is seems to be the one place in Riga that you can have fun at sunday evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Mar 2016
7.4

Upon my arrival the staff were not very friendly, at all actually. The girl working in the morning was much nicer. The hostel itself is nicely located, there is a nice atmosphere and drinks are cheap, party hostel. However if you are not looking to party very much and want a good nights sleep I wouldn't recommend staying here as it's loud until at least 2am.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
10.0

Brilliant place to go, and if you do go you have to go on the pub crawl, you meet some amazing people and the staff that take you are amazing. Try to do some activities through the hostel as well. Great value for money and one of the best holidays I've had and thats thanks to the people i met.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.