Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1016 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1016 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
10.0

Great place to stay, would definitely recommend it. Lovely staff, very clean, centrally located in the old town and only 5 min. walk from the bus terminal and train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.4

Good place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Mar 2017
10.0

SUPERB stay! the staff is very polite they recommended clubs, touristic place's, and every morning 1 free coffee, juicy or pint a beer ! I will defendly come back to this one !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2017
10.0

We had a great time, thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
10.0

I was transferred to naughty squirrel hostel, it was awesome, the whole area was pretty cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
9.7

Perfect location, cool staff, friendly athmosphere. Highly to recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Sty 2017
7.1

Tried to contact the hostel prior to our stay but had no reply. We then got transferred to another hostel without any warning. Naughty squirrel is an excellent hostel and seems to have more facilities and friendlier staff. Must admit though - the bar in this hostel is outstanding.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
2.0

Al llegar al hostel, me dijeron que estaba cerrado sin darme ni una explicación. Me buscaron otro hostel cerca. Peró me pareció fatal y de maleducados. No puedes cerrar un establecimiento teniendo reservas ya confirmadas. Impresentables, irrespetuosos y maleducados! Explicaría con todo detalle encantada la experiencia, pero no dispongo de suficiente espacio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

It is definitely better than my expectations. Location of the hostel is awesome, centre of the Old Town which is quite helpful to take tours in the city. Very nice and helpful staff. Keep up the good work!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nurka88
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
6.0

Бронировали 6 мест в хостеле, вносили депозит 7,25€. Из-за обстоятельств, 2 человека из нас не приехали, поэтому заселялись вчетвёртом . Заранее не было возможности оповестить,сообщили администратору, уже по приезду, что заселяться будут только 4 . В свою очередь он потребовал оплату за 6 человек + депозит 30€ с каждого (опять же за 6).Заселил в грязный номер, где даже не убрали постели от предыдущих гостей. При претензиях сказал, что отказывает в заселении всем. Депозит 7,25 - не вернули.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.