Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub Located at 43 Valnu Iela, Old Riga, , Riga.
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
Latvia
Riga LV-1050 43 Valnu Iela, Old Riga
91% 915
56.9467531 24.1137671
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.4

Super Hostel, nettes Personal. Die Musik war teilweise etwas leise und nicht unser Geschmack. Aber sonst top!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Lip 2016
8.0

Great place to stay. Bar/hostel is clean and has good location. There is no common room or kitchen but I guess everyone just hangs out at the bar located in the first and second floor. Welcome drink offer and night activities organized everyday

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
11 Lip 2016
9.7

Great hostel with cheap beers!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
4.0

部屋のドアの鍵が壊れていて、何回も空回りし、開かなくて大変だった。入り口のドアも同じく、開きにくい。部屋の窓も締まらない。 部屋のベッドについてるコンセントはほとんど接触が悪く、壊れていた。 シャワーの排水が悪くて、足元がプールのようになった。キッチン、洗面所、ランドリーがない。1階がパブなので、夜遅くまでうるさく、上の階まで聞こえてきた。 階段が螺旋階段で重い荷物を持って上り下りするのはこわかった。

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Cze 2016
10.0

The staff with Agnes and friends were very helpful. we had 2 great nights in this hostel. thx for everything. the ten germans

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
9.4

Really fun place to stay, walking distance to the old town and anything else you might need. Good rooms and facilities and probably the best bar in Riga. Fantastic friendly staff, especially Agnes, always with a joke and. Smile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
9.1

Had an amazing stay for 2 nights, staff were very friendly and helpful - the only criticism is that it was really hot in our dorm room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Maj 2016
10.0

Great hostel with clean comfortable rooms and facilities. The bar down below is great and popular for tourists. Location is mint.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
10.0

Hostel was a awesome location right in old town, only like a 2 min walk to the bus/train station. Rooms were big. No common area except the bar but it's a small hostel so you'll get to know everyone over the cheap beer. Staff were friendly even having some fun trying to create the most terrible shots they could for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.1

Great hostel to stay and drink at. Staff where very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.