Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Mar 2017
10.0

I was transferred to naughty squirrel hostel, it was awesome, the whole area was pretty cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
9.7

Perfect location, cool staff, friendly athmosphere. Highly to recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Sty 2017
7.1

Tried to contact the hostel prior to our stay but had no reply. We then got transferred to another hostel without any warning. Naughty squirrel is an excellent hostel and seems to have more facilities and friendlier staff. Must admit though - the bar in this hostel is outstanding.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
2.0

Al llegar al hostel, me dijeron que estaba cerrado sin darme ni una explicación. Me buscaron otro hostel cerca. Peró me pareció fatal y de maleducados. No puedes cerrar un establecimiento teniendo reservas ya confirmadas. Impresentables, irrespetuosos y maleducados! Explicaría con todo detalle encantada la experiencia, pero no dispongo de suficiente espacio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

It is definitely better than my expectations. Location of the hostel is awesome, centre of the Old Town which is quite helpful to take tours in the city. Very nice and helpful staff. Keep up the good work!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nurka88
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
6.0

Бронировали 6 мест в хостеле, вносили депозит 7,25€. Из-за обстоятельств, 2 человека из нас не приехали, поэтому заселялись вчетвёртом . Заранее не было возможности оповестить,сообщили администратору, уже по приезду, что заселяться будут только 4 . В свою очередь он потребовал оплату за 6 человек + депозит 30€ с каждого (опять же за 6).Заселил в грязный номер, где даже не убрали постели от предыдущих гостей. При претензиях сказал, что отказывает в заселении всем. Депозит 7,25 - не вернули.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2016
10.0

I've been there 3 times already. Amazing people, awesome location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Awesome place. Great pub and rooms fine. Met some great people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
7.7

The staff was very helpful and really nice. Specially the girl in the front desk that showed us around on the map and told us super nice places to eat. The concept of the hostel is great but the music goes very loud until late and was very hard to fall asleep before 3 am. If you are a party animal this is the right place to be if you want to sleep after a long day walking around well this isn't the place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
10.0

It was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.