Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Layla Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
Riad Layla Rouge Located at Rue el Ksour, Derb Rokni, 23, Marrakech.
Riad Layla Rouge
Morocco
Marrakech 40000 Rue el Ksour, Derb Rokni, 23
94% 931
31.6271848 -7.9897212
Riad Layla Rouge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
10.0

The best place I have been in maroco. Thank you for Husein and Hakima their service. A special thanks to Mourad for his help and warm welcoming. He was allways there when we needed some help. Thank you Mourad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

Mourad is the man

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Staying at Riad Layla Rouge was one of the best hostel experinces I've ever had! The location and private room we had were all top notch, but what really separates this place is the gracious hospitality. Coming from NYC, we tend to be a little skeptical of overly-nice people, but the staff here were genuinely caring, especially Mourad! He ensured we were able to navigate the maze-like Souk's, personally escorted us to his favorite restaurants in the city, and gave us insight on things to do!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
10.0

Best Riad,near the central, clean, breakfast is good, helpful staff, my best recommendation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

Beautiful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Antarktyda, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Lis 2016
10.0

Beautiful Riad, breakfast is tasty, location is good, terrace is very nice, staff are helpful, thank you, especially to Fahd and Mourad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
10.0

여기 너무 너무 좋았습니다 광장에서 가까와욥!! 모로코 오자마자 여기로 왔는데 너무 정말 미친듯이 이래도 되나 이게 무슨일이지 싶을정도로 친절했어요 특히 Nacer , Houssain, Youness 가 넘나롱 친절 친절한것도 친절한거고 숙소가 너무 예쁩니다 안젛은건 딱하나 화장하기엔 조명이 노랗다는거? 다 필료없어욥!! 넘나 좋아횸 하루묶었는데 너무나 다 친절하고 완벽. 저녁 다같이 공짜밥 먹는데 제가 외국 음식에 거부감이 큰데 다 먹었어요 다같이 먹는것도 너무 좋고 편하고 예쁘고 싸고! 꼭 가씌길 바라묘,,,,,😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
10.0

5 star hostel, very beautiful and clean, nice breakfast, awesome staff, helpful and trustworthy,thanks to Nacer, Yunis and Karima, terrace is wonderful, a good place to meet people with a chilled atmosphere, I can recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
9.4

sfeervol riad, behulpzaam en vriendelijk personeel, op goede locatie (2 min. van jeema el Fna)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Beautiful hostel, good location, tasty breakfast, clean and best terrace I saw in Marrakech, staff are wonderful, anything you need just ask and they will help, thank you Nacer, Yunis and all at Layla

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.