Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Layla Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Gibraltar, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sie 2017
10.0

very helpful staff, thank you Ismael for nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
10.0

Thank u ismail and amine for ur help see u soon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
10.0

Such a nice hostel to stay in, anything you need ask staff, Ismael is so helpful, good value and very nice terrace to chill

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
7.1

Overall this riad was ok, but I wouldn't stay here again or recommend it. Good: location was very close to the center, employees were nice and room had air conditioning! Bad: no lock on our room, and it had a toilet, shower and sink with no doors (we took turns leaving the room if we did more than pee), breakfast was three types of stale-bland bread with honey and only so-so tea or coffee but only till it ran out. Other hostels I have stayed in here offered much better overall!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2017
10.0

best hostel, thanks Mourad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
10.0

Good location and very helpful staff .and also the terrace is nice , thanks for everything .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

Lovely traditional style riad, good location and very good value with included breakfast, air conditioner in dorm is very helpful, staff will help you with anything, the terrace is very beautiful, thanks to layla rouge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Sie 2017
9.1

We had a great stay at Layla Rouge. The AC in the dorm was a welcome break from the hot summer temperatures and having an ensuite bathroom was great. The staff was helpful and gave us great suggestions of places to eat and things to see. It would have been nice to have bigger storage lockers in the dorm for valuables but there were small ones available. The hostel is inside the medina but tucked away down a side street that was totally fine during the day but felt less safe late at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sie 2017
10.0

This place is very beautiful, also the staff and location and value of money are very good, the terrace is lovely place to relax and see sunset

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Thank you Mourad and Ismael for excellent service and hospitality, this place is awesome, check it out if you come to Marrakech

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.