Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Itry

  • Bab Doukkala, Boutouil St,, Derb Ennakhla, Derb Jdid 195, Marrakesz, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
10.0

The hostel can be hard to find the first time but the staff has done a great job by sending me a clear map of the area where the hostel is located and they explained everything about the city and gave me a city map for free

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
10.0

Kamal is the best host ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
10.0

Highly recommended, once you walk into the narrow streets where the Riad is you don't expect to end in such a charming place like this Riad, it surprisingly beautiful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ricvega4955
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Cze 2017
10.0

Excelente servicio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
10.0

Un Riad muy lindo con personal que da mucho tiempo a los clientes y explica bien de la ciudad aparte de los viajes que organizan desde este con precios muy interesantes Gracias Omar y Kamal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Lovely Riad with a great atmosphere and really honest staff who made my trip

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Kamal and Omar are the best hosts ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Beside the beautiful old style moroccan architecture and tails the hostel is also a great place to start some budget shared tours to the Grand Sahara desert, waterfalls beach.. Etc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Although we got lost a little trying to find the Riad Itry at first Kamal does email a map before the visit and if you follow it's easy enough. I personally found the location a little nicer than the more tourist dominated areas and it's only a ten minute walk to the main square anyhow. Well worth the money you pay, Kamal and Omar could not have been more helpful and staying at the Riad itry really contributed to our enjoyment of our stay in Marrakech

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

I had an great experience.. Very recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.