Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Itry

  • Bab Doukkala, Boutouil St,, Derb Ennakhla, Derb Jdid 195, Marrakesz, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Muy buen Riad por varias razones, por el precio bajo, las personas que trabajan en el Riad te ayudan de verdad y son disponibles las 24 horas. A parte de esto ofrecen viajes a las cascadas y playa y desierto etc..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
10.0

El Riad itry ha sido una experiencia muy especial para mi, la gente del Riad te hace sentir más como en familia que hotel. Además cada día organizan viajes compartidos a las montañas del Atlas o al desierto lo que hace el viaje más barato que cuando viajas solo. Gracias por todo Kamal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

A nice clean and cheap hostel, couldn't ask for more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

Thanks for everything Kamal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

I recommend this hostel specially if you are planning for a great and affordable desert tour after Marrakech, as we have booked a shared trip with KAMAL the manager of the hostel and he really made our trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2017
6.3

An sich ganz nettes Riad, allerdings wurden die Toiletten nicht sauber gemacht und es gab kein Klopapier. Ansonsten auch eher spärlich von der Einrichtung. Die Lage ist in der Altstadt und circa 15 Minuten zum großen Platz Jemma el Fna und auch zum modernen Viertel Guiliz. In den Gassen rund um das Riad kann man günstig Essen und günstige Dinge kaufen, nicht touristisch.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Kwi 2017
8.9

Riad Itry, a place we can recommend! The staff was very helpfull and friendly, and could speak very good English. The rooms were fine, the bathroom a bit worn, but clean. Good shower with warm water. the Kitchen was a bit messy, but to us no problem. A very nice common area to be used. One nice thing is that we were inside the old town, but not in the most touristique area, and we enjoyed that. We will Return to this Place if we go to Marrakesh again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
6.6

It is an ok place for an ok price. Some things are just very annoying and could easily be fixed. Toilets are leaking what causes disgusting smell. It felt like they didnt want us to use the kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
9.4

Absolutely fine for quiet low budget holiday. Nice traditional building. Plumbing basic but fine. Hot shower

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Mar 2017
7.1

Ok hostel. Big but not a lot of atmosphere. The owner was really helpful when I checked in. It's a bit far away from the souks and the square (20m walk), but it's down a quiet street so you don't get noise and just up the street is a fruit and veg market which is really nice. Kitchen is a bit of a dump, no room to cook anything much. Bathrooms aren't very clean. Would stay again but wouldn't want to stay more than a few nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.