Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Riad Itry

  • Bab Doukkala, Boutouil St,, Derb Ennakhla, Derb Jdid 195, Marrakesz, Maroko

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Riad Itry Located at Bab Doukkala, Boutouil St, Derb Ennakhla, Derb Jdid 195, Marrakech.
Riad Itry
Morocco
Marrakech Marrakech Al Haouz 40000 Bab Doukkala, Boutouil St,, Derb Ennakhla, Derb Jdid 195
90% 365
31.6347900 -7.9960439
Riad Itry
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Big thanks to Kamal and Omar I will be back to this hostel whenever I go back to Marrakech.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

An excellent hostel, I recommend the Atlas mountains day trip provided by the hostel team.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
4.6

All i know i could not sleep as my exposed areas of my body had ichiness my be it was bed bugs the guy named umar he gave me another room which was not dorm was better next morning knoked at my door to get me out of the room location was shit about half an hour walk to main squre

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.4

Personnel très sympa et accueillant :) Je recommande à tout les bons vivants ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
10.0

Great location away from the noisy center, and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
10.0

 i recommend this hostel.. when i arrived there i had already booked for a 3days desert tour, but i found that they charge only 75€ for the same program instead of 120 € that i was going to pay if i had gone with the travel agency. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
10.0

 Well located (follow the instructions on the e mail you will recive when you book), the most helpful and welcoming staff I have ever seen. Good price as well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
10.0

The best hostel staff ever! Kamal and Omar are really friendly and open to answer all your questions, give you advices and tips on how to start off in Marrakech... It's in a nice neighbourhood, not too touristy, and I'd definitely come back every time when I'm in Marrakech! Thanks for everything, and see you probably in a few weeks ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
8.0

the personnal was really kind and hospitable. We had some nice chats and felt save in riad itry. The neighbourhood is really busy and you stand out as a tourist. You have to keep in mind that riad itry isnt a hotel and not in the tourist areas. If you want an authentic stay in marrakesch, go there. Its about 20 Minutes walk to place jemaa el fna. Its an easy walk. We enjoyed our time there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
10.0

Simplemente el mejor Riad in Marruecos. Gracias Kamal Omar y Hakim.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.