Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Itry

  • Bab Doukkala, Boutouil St,, Derb Ennakhla, Derb Jdid 195, Marrakesz, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 531 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 531 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2017
8.6

Beautiful riad inside Medina. Room was big and comfortable and we have bathrooms in every floor. Maybe they can clean them more than once per day and it would be perfect. Room was clean and owners were very friendly with us

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • korkunc128
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
9.4

First of all wonderful stuff. Friendly and helpful. Location is good and easy to find just be careful of purple approach you to show you address. It's quiet reasonable definitely would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kikegonzalez9
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Lip 2017
7.1

La limpieza deja mucho que desear. La cama es muy cómoda y esta bien situado si vas a perderte por las calles de la Medina. Muy buena calidad/precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Lip 2017
7.1

Un hostel muy bonito, camas muy cómodas y personal servicial . La habitación que nos toco tenía ventanas al interior y la noche que pasamos fue difícil dormir ,ya que el mismo personal del hostel se quedó hablando muy fuerte y escuchando música 😫 Sin tenernos en cuenta. NO recomiendo el tour que ofrecen desde el hostel, mala organización, es verdad que era barato pero los disgustos no tienen precio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
9.7

Kamaal is a great guy to have running a hostel as he's really friendly, speaks loads of languages and knows everything about Marrakech. He also organised various outings for you at a much better prices than agencies will. Really friendly place, met loads of people, would happily stay again .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
7.1

Nice staff and super cheap but cleanliness is definitely something they can improve on

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.4

The host is an amazing person. The hostel is super tchilled and very cheap. I would definitly come back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Nice and calm, there are not many hostels where i could have a good sleep like this, beside having having all in one place as they also arrange trips which start from the hostel and pick ups, desert tours, free city maps with explanations.. Etc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
3.7

Bed bugs... i got bitten in the dorm upstairs while i stayed one night. There was a girl staying in the private room and she didnt get bitten at all. The hostel is far from the main square

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

A bet difficult to find at the beginning but the rest is all amazing starting from the staff to the hostel itself to the waterfalls day trip that i have joined with these guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.