Hostelworld.com

Riad Itry

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Riad Itry Located at Bab Doukkala, Boutouil, , Marrakech.
Riad Itry
Morocco
Marrakech Marrakech Al Haouz 40000 Bab Doukkala, Boutouil,
87% 317
31.6346986 -7.9959067
Riad Itry
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.3

Extremely helpful and open personelle. Gave me a map of Marrakesch with very useful hints and suggestions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

I'd recommend the shared desert tour.. these guys made my trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

La jente del Riad itry ha sido muy agradable, te ayudan con lo que necesitas información, mapa gratis, wifi..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

The place is absolutely worth it, but make sure you also book the pickup service provided by the hostel (if it's your first time in Morocco) because the hassle of Taxi drivers trying to charge 30€ for a 20 minuts ride and dropping me off away from where i was supposed to be.. was not fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

I highly recommend the desert and Atlas mountains tour organised by the hostel, good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

I recommend the day trip that starts from the hostel to the Atlas mountains.. the camel ride was a big fun. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

The young lady who's does the cleaning is absolutely doing a god job and doesn't stop moving around and making sure everything is looking good in the hostel. Big thanks and respect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Nice and cool people, the guys were really friendly and knowledgeable they gave informations about everything that we needed to know even other cities. Thank you guys ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

Riad itry has been a nice place for a peaceful time after all the noises of the scooters in the streets and the sellers in the old markets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Mar 2016
9.4

I came here with two friends, and we had such a great time. The staff was incredibly friendly and accommodating. They picked us up from the main gate, made tea, and helped us figure out practically every detail. I would come back to Marrakech and stay here a million times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.