Hostelworld.com

Riad Hala

  • 156 Derb lakram talaa kbira grade porte Bab bou, Batha Fez, Fez, Maroko
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.4
Riad Hala Located at 156 Derb lakram talaa kbira grade porte Bab bou, Batha Fez, Fez.
Riad Hala
Morocco
Fez 30000 156 Derb lakram talaa k�bira grade porte Bab bou, Batha Fez
91% 48
34.0626857 -4.9823212
Riad Hala
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Mar 2016
10.0

Las áreas comunes del riad son preciosas, el desayuno es muy completo y el personal muy atento. Alí es encantador. La habitación que nos tocó era bastante peculiar, de techos muy bajos y oscura... menos mal que sólo íbamos para dormir, el resto del tiempo lo pasamos en las áreas comunes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
9.7

Está muy bien situado y es muy fácil de encontrar. El edificio es precioso, las habitaciones enormes y tienen una terraza desde donde se ve toda la ciudad! Además puedes pedir té siempre que quieras (gratis) y tomarlo en el patio (también espectacular) o en la terraza con unas vistas maravillosas. El desayuno está buenísimo!! Un montón de comida típica muy muy buena. Lo único que NO RECOMIENDO es pedir que os busquen un guía, ni siquiera aunque os digan que es oficial!Fue un completo desastre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
10.0

Je la recommende fortement cette auberge, le personel est super et les chambres aussi, un agreable et super souvenir!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2016
9.4

The transfers were very professional, recommended as there can be a lot of hassle at airports and train stations there, especially at night. Food was lovely and staff.. Owner did charge more than hostel world price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2016
6.0

The location is VERY sketchy at night. A man harassed us from the gate all the way to the hostel, pushed himself inside, then demanded we pay him. Also, due to a miscommunication with the reservation, we (a group of three) booked a six-person room assuming we'd be put in a room with three other people and were instead given the entire room and forced to pay for all of it. The staff did provide us with an escort out of the medina when we had to leave at night though, and that was nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest ładny i ma doskonałą lokalizację w starej medyny w Fezie. Jednak, PROSZĘ, proszę nie brać fałszywy, nieoficjalnych przewodników, że Właściciel zaprasza zatrudnić odkryć Medina. Oni po prostu przyniesie Ci mnóstwo sklepów, aby kupić bardzo drogie / drogich rzeczy i uzyskać prowizje z niego. Bardzo nieuczciwe zachowanie właściciela i przewodnika, warto zaoszczędzić te pieniądze na coś innego. Nie zgubić się w Medynie, są znaki dla najważniejszych miejsc !!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2015
10.0

One of the best places we have ever stayed. The breakfast was lovely, room was great - shower pressure was excellent, hot water all day and the staff were amazing. They even provide Moroccan mint tea all day on request. Abdul was fantastic too and will organise a medina tour at a local price which was the highlight of our time in Fes. 10 out of 10 for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Lis 2015
9.4

We really enjoyed our stay at this beautiful in the heart of the old city in Fez. The staff were very helpful, although we are broke backpackers and their recommendations for food places were a little out of our price range, everything else was fantastic though. The roof top is fantastic, it has a great view over the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.