Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Dia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Riad Dia Located at Zefriti No. 6, El Ksour, Place D'Jeema el Fna, Marrakech.
Riad Dia
Morocco
Marrakech Marrakech 40000 Zefriti No. 6, El Ksour, Place D'Jeema el Fna
93% 667
31.6259338 -7.9916100
Riad Dia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
10.0

Mi estancia en el Riad Día ha sido fantástica!!! Un trato genial y el personal muy agradable. Gracias a : manal,aida karim simo hamid son geniales😂

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Wonderful stay in Riad dia ! Was very good ! I recommended it ! There to many people to meet there and family hoste ! Great swimming people and very positive and nice staff thanks to manal , Aida and simo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

The Hostel Riad Dia is located very central and a lovely place with a relaxing, friendly atmosphere. The Hosts, Manal ,Karim ,Aida simo, are charming people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2016
6.3

There are no lockers. The luggage storage is open for everyone, no door or locks. Staff is really sweet and willing to help! Except for 1 room, there is no airco. So sleeping is impossible and sweating all night long.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Our stay in Riad Dia was great! The location is perfect really close to the main square and the souks! The personnel is kind and really helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

Dear fellow travelers, No doubt If you're looking for a place to stay in Marrakesh, you don't have to look enough further! Knock on the door of my friend Karim at Riad Dia, 2minutes away from the famous Place Jmee El Fna, and he will give you show you the most of what moroccon kindness has to offer. Enjoy your stay, Im jealous already! Kind regards Jasper

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Great location and really friendly staff, so thank you Manal and Hamid!! Love the pool too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Endroit génial où rester à Marrakech! A deux pas seulement de la place Jem El Fna pour un très bon rapport qualite et prix. Le personnel est très sympathique!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.7

Very good hostel with very friendly staff and very good breakfast. You can store your stuff while beeing on a tour for free. Cool rooftop. Very nice atmosphere within the guest. We (4 travelerers from germany) can highly recommend the hostel! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.7

Staff so polite and kind but there are some restrictions that annoyed me. For example, I couldn't stay alone with my girlfriend on the terasse. But all in all, very good experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.