Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Dia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 852 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 852 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
Riad Dia Located at Zefriti No. 6, El Ksour, Place D'Jeema el Fna, Marrakech.
Riad Dia
Morocco
Marrakech Marrakech 40000 Zefriti No. 6, El Ksour, Place D'Jeema el Fna
93% 852
31.6259338 -7.9916100
Riad Dia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
10.0

Gran localización en el centro de Marrakech, perfecto para mochileros

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
9.4

Die rooms waren etwas zu voll gestellt und Rochen streng Das Klo war auch nicht 1a Sonst war das Riad aber top Empfehlenswert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

Best hostel in Marrakech! I stayed here for 4 nights, loved this place. Awesome common room, comfy beds, rooftop terrace, and so affordable. The staff are incredible as well, they really make you feel at home. Ask smiley about his magic tricks ;) would definitely stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

This was a great place. Cool people working there. They gave some great free dinner. I love free food the stuff are friendly especially nacer iman and smile. Thx all dia's team

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

Cuando llegamos a riad dia encontramos Maryem que nos acogiò con mucha alegria y disponibilidad ella es capaz y habla mas idiomas nos ha explicado todo lo q necesitabamos para estar bien y aprovechar de marruecos! Smile aussi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
10.0

I had a wonderful time at this hostel. The staff (Mariam, Smile and Nacer) are very friendly, helpful and do everything they can to make you have a great experience. The common area is a really cool place to relax and drink tea. I would definitely recommend staying here as it was one of the best hostel experiences I've ever had!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

Staying in Riad Dia made traveling alone so mucg easier. Highly recommend staying here! The staff was amazing especially Smile Nacer and Mariam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Lis 2016
10.0

Had a great stay at Riad Dia and the staff could not be more helpfull!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
10.0

Viva Riad Dia! Thanks to all the great staff for a fun stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2016
10.0

Our stay at Riad Dia was one of the best so far in our travels! The staff made sure we were happy and comfortable, and it felt like home! If you're staying in Marrakesh, you're missing out if you don't stay here! Smile . Nacer and Mariam were so kind and helpful, definitely made out stay that much better! We also got a free dinner of Tajine, salad and soup one night, so much amazing food!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.