Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Atlas Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
Riad Atlas Marrakech Located at 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000, , Marrakech.
Riad Atlas Marrakech
Morocco
Marrakech 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000
87% 164
31.6251823 -7.9878759
Riad Atlas Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.9

very friendly hosts and good breakfast. We enjoyed our stay :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

Stuff is super friendly, breakfast is very good, everything perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
8.6

Very nice place with lovely people, the shared rooms are a bit small but it's a fair price and the location is unbeatable. A big thank you to the lovely staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Gru 2016
10.0

Moha and Rachid are so kind they made our stay so great.the riad is lovely and located just 2 minuts from the square .they also made delciouse food on the terrasse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

Superbe Riad avec une jolie terrasse, le petit déjeuner est très bon et c'est agréable d'être au cœur de tout mais dans le calme. Tout le monde est tres gentil et de bon conseil, merci a tous :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
8.9

+ Gute Kommunikation + Flexibilität o Frühstück könnte vielfältiger sein o WLAN in Ordnung - Rauchen im Innenhof erlaubt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
9.4

Our stay in this Riad was amazing thanks to our hosts - Rasyid and Mouha. They are friendly and very helpful which make my friends and I comfortable staying there. The FOOD WAS AMAZING - we're still dreaming about the omelette, tagine and the couscous Mouha. Thanks guys for the hospitality! Btw, they have a €2 tax per person per night which hostel bookers didn't mentioned. You guys will definitely enjoy this place because of how closed it is to the square and the souk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
9.4

Staff were very friendly and helpful, we planned our trip to the desert through them. Facilities and location were good and food was excellent .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
10.0

Muy buen hostel, seguro, impío, amigable y con ganas de volver algún día allí de nuevo. Gracias a Rasyd y Muha por la buena onda y predisposición que brindaron a lo largo de mi estadía. Muchas Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
9.4

I was so Lovely supported. ...Thanks a lot! Want Really come back

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.