Hostelworld.com

Riad Atlas Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
Riad Atlas Marrakech Located at 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000, , Marrakech.
Riad Atlas Marrakech
Morocco
Marrakech 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000
87% 102
31.6251823 -7.9878759
Riad Atlas Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

Nice hostel with great service. One of the friendliness staff I've ever met at a hostel! We had a good sleep here and were energized for our tour the next day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
5.1

La limpieza no es la mejor y cuando se intentó usar consejos y servicios la información fue tendenciosa y parcial

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
9.7

Super Riad. Sehr zentral gelegen. Jamal der Manager dieses Hauses war immer Freundlich und zuvorkommend und kümmerte sich um jegliche Angelegenheiten. Vielen Dank für diesen schönen Aufenthalt in dieser lebhaften Stadt Marrakesch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
10.0

With a such tranquil and beautiful atmosphere, Riad Atlas helped us to spend a great time in Marrakech. Excellent location, in heart of medina, very close to the souks and Jemaa el Fna. The staff were very friendly and helpfull. Breakfast on the rooftop was extremely enjoyable. The rooms are comfortable and clean. The manager with his kindness provide us with all knowledge on how to manage a day in the souk, and information about tours. We couldn't have had a better experience with the Riad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
9.7

Un lugar muy bonito y cómodo, muy cerca de la plaza principal. Lo mejor es el servicio, Jamal siempre nos recibió muy bien, fue a buscarnos al taxi cuando llegamos, para poder dar con el Riad sin problemas, nos recibió compartiendo el té con nosotros y resolvió todas nuestras dudas de manera clara. Lo mejor: desayunar en la terraza Absolutamente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
7.7

Buena calidad precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
9.7

Muy buen ubicado, a dos minutos de la plaza. El personal muy amable, todo muy limpio y un desaydesayuno estupendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2015
10.0

I had a great time here.The staff were awesome and very helpful.It was close to the Jama Al Fana I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2015
5.4

Little service. No refund of money despite timely notification about absence. Poor improvised room that had except for two single beds put together no furniture! When paying dirham staff used overly high exchange rates for Euro-dirham. The staff did not bother to get up any earlier to prepare breakfirst when we left for an excursion even though they said this would not be an issue. Regarding the three Hostels in Marrakech we stayed in this was unexpectedly bad! + it had 2 different names!?

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.