Hostelworld.com

Riad Atlas Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
Riad Atlas Marrakech Located at 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000, , Marrakech.
Riad Atlas Marrakech
Morocco
Marrakech 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000
90% 105
31.6251823 -7.9878759
Riad Atlas Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.1

Es war schwierig, das Riad zu finden. Außerdem stand an der Tür nicht "Riad Atlas", sondern ein anderer Name.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

Loved the place and the location. Nasser was amazing, extremely helpful and did provide great recommendations for places to visit and heads-up as new travelers to the city. He was great in setting us up for a our day trip and booking taxis to and from the airport. The Riad is located in the heart of old medina and was a hop, skip and jump to the souks, jemma el fnaa and hammam (we went to the medina spa - great for a couple).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

Nice hostel with great service. One of the friendliness staff I've ever met at a hostel! We had a good sleep here and were energized for our tour the next day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
5.1

La limpieza no es la mejor y cuando se intentó usar consejos y servicios la información fue tendenciosa y parcial

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
9.7

Super Riad. Sehr zentral gelegen. Jamal der Manager dieses Hauses war immer Freundlich und zuvorkommend und kümmerte sich um jegliche Angelegenheiten. Vielen Dank für diesen schönen Aufenthalt in dieser lebhaften Stadt Marrakesch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
10.0

With a such tranquil and beautiful atmosphere, Riad Atlas helped us to spend a great time in Marrakech. Excellent location, in heart of medina, very close to the souks and Jemaa el Fna. The staff were very friendly and helpfull. Breakfast on the rooftop was extremely enjoyable. The rooms are comfortable and clean. The manager with his kindness provide us with all knowledge on how to manage a day in the souk, and information about tours. We couldn't have had a better experience with the Riad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
9.7

Un lugar muy bonito y cómodo, muy cerca de la plaza principal. Lo mejor es el servicio, Jamal siempre nos recibió muy bien, fue a buscarnos al taxi cuando llegamos, para poder dar con el Riad sin problemas, nos recibió compartiendo el té con nosotros y resolvió todas nuestras dudas de manera clara. Lo mejor: desayunar en la terraza Absolutamente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
7.7

Buena calidad precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
9.7

Muy buen ubicado, a dos minutos de la plaza. El personal muy amable, todo muy limpio y un desaydesayuno estupendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.