Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Anass Al Ouali

  • 4 Derb Agoual Sefli, Talaa Sghira, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 7.1
Riad Anass Al Ouali Located at 4 Derb Agoual Sefli, Talaa Sghira, Fez.
Riad Anass Al Ouali
Morocco
Fez 30110 4 Derb Agoual Sefli, Talaa Sghira
77% 157
34.0619341 -4.9813958
Riad Anass Al Ouali
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Lis 2016
10.0

Muy bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
9.4

I had amazing stay. Friendly and helpful reception, tasty breakfast, great location. Good value for money. Thank you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Paź 2016
4.0

Mala experiencia. Me cambiaron de cuarto a uno que tenia una pequeña ventana en un tipo altillo, si la abrías para que entre aire no podías dormir del ruido de la calle. El baño estaba sucio, sabanas t también, evidentemente me cambiaron a un cuarto q no estaba preparado. A la mañana pido que se me devuelva el dinero del segundo día, y no.. me ofrecen cambiarme el cuarto, una tomada de pelo.. poco respeto, me fui automáticamente. Ojo antes de reservarlo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
4.3

This property requires immense upgrades in the cleanliness, especially the bathroom and sewage facilities. The rooms are not serviced. We had to hunt for extra toilet paper and towels. The manager became quite shirky when we said that we had already booked tours, and wanted us to rebook through him and his friends. He also tried to overcharge us when departing and wanted us to use his computer to pay online. Luckily, we had our confirmation and outstanding balance as well as cash on hand.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
4.9

Updates in the bathroom facilities and general cleanliness of the property is needed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Wrz 2016
8.9

The hostel is really nice and clean, in a good location. Here were, however a few situations when the owner made an impression either to be confused or trying to overcharge us. We've also heard that from other guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
9.7

Buena ubicación,y estancia agradable,buen trato del gerente q te invita a beber té,y es muy simpático y atento; la decoración es muy particular y acogedora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
6.0

We booked a desert tour through the hostel. They tricked us by giving us the receipt late. Verbally saying it includes 2nd day breakfast and dinner. The receipt was given in the last min. Before the tour and we didnt see it clearly. It turns out there is no dinner. So see clearly the receipt and details. Also, there are no 6 or 8 dorms. They just said that so you can book through the site. They dont change the sheet even there is new guest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
6.0

Wenn meine wahre Meinung dazu fuehrt das es aus Ihren Programm genommen wird!?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2016
6.6

The room we booked wasn't available and so we were moved to another room where the AC didn't work. The place wasn't too busy (perhaps because it was off season) but the location was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.