Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Anass Al Ouali

  • 4 Derb Agoual Sefli, Talaa Sghira, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lut 2017
8.0

It's the cheapest hostel in Fez, so expectations weren't high. Hostel was okay overall, would go there again if I'm on low budget. Beds are very old, not really nice to sleep on them, but it's what you get for 5 bucks. WiFi only in lobby downstairs. Like I said, it's okay, not dirty, well located and cheap af.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sty 2017
6.3

To keep my luggage for extra couple of hours i needed to pay extra charge The internet was too slow

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
3.7

Pas de eau chaude pour la douche pas de télévision pas de chauffage ou clim réversible

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Gru 2016
4.9

Deja qué desear. Fui a dormir a la azotea del mal rollito de habitación. Tres camas super juntas, lo menos acogedor que te puedas imaginar, todo muy oscuro, poco higiénico... pfff mal mal mal!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Lis 2016
10.0

Muy bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
9.4

I had amazing stay. Friendly and helpful reception, tasty breakfast, great location. Good value for money. Thank you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Paź 2016
4.0

Mala experiencia. Me cambiaron de cuarto a uno que tenia una pequeña ventana en un tipo altillo, si la abrías para que entre aire no podías dormir del ruido de la calle. El baño estaba sucio, sabanas t también, evidentemente me cambiaron a un cuarto q no estaba preparado. A la mañana pido que se me devuelva el dinero del segundo día, y no.. me ofrecen cambiarme el cuarto, una tomada de pelo.. poco respeto, me fui automáticamente. Ojo antes de reservarlo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
4.3

This property requires immense upgrades in the cleanliness, especially the bathroom and sewage facilities. The rooms are not serviced. We had to hunt for extra toilet paper and towels. The manager became quite shirky when we said that we had already booked tours, and wanted us to rebook through him and his friends. He also tried to overcharge us when departing and wanted us to use his computer to pay online. Luckily, we had our confirmation and outstanding balance as well as cash on hand.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
4.9

Updates in the bathroom facilities and general cleanliness of the property is needed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Wrz 2016
8.9

The hostel is really nice and clean, in a good location. Here were, however a few situations when the owner made an impression either to be confused or trying to overcharge us. We've also heard that from other guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.