Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rhein-Hotel St.Martin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 61 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 61 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Rhein-Hotel St.Martin Located at Frankenwerft 31-33, , Cologne.
Rhein-Hotel St.Martin
Germany
Cologne 50667 Frankenwerft 31-33
84% 61
50.9381209 6.9621151
Rhein-Hotel St.Martin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Sie 2016
9.7

Great little hotel in fantastic location. the room was fine , bed a bit soft. there was a basin and shower in room and shared WC across the passage. Breakfast was great. the only problem was moto parking as the hotel in in a pedestrian area. The Free parking was for cars only at a car park 500m away. i had to pay in different car park

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Lip 2016
10.0

excelente lugar y excelente todo, mi calificación es 10 por quecumple con todo de diez.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
8.6

idéal pour un court séjour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
8.0

Bien ubicado y linda vista del río pero el hecho de que cobren por el wifi es absurdo! Y cuando al fin uno se decide a pagar se da cuenta que la señal y la velocidad es pésima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Cze 2016
9.1

The location is wonderful - very close to the cathedral, restaurants, and the beautiful Rhein river. The room was simple and clean. It was great for a budget traveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
4.6

Smoking staff Two single bed in stead of a double bed No WiFi although it was announced on the site that there was free WiFi

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nikolaj8847
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Mar 2016
9.4

Perfect location, over the top breakfast included. Friendly staff. Wifi connection in the room was unusable. Walls are pretty thin so you can hear everything going on in the other rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.0

Nice place to stay, if you're younger and looking for the party scene this probably isn't for you. ( its in a quiet part of the city)The staff was very friendly, the breakfast was great, and the view of the river was awesome. I would recommend this to most people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.