Hostelworld.com

Reykjavik Downtown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
Reykjavik Downtown Hostel Located at Vesturgata 17, , Reykjavik.
Reykjavik Downtown Hostel
Iceland
Reykjavik 101 Vesturgata 17
93% 672
64.1497097 -21.9440531
Reykjavik Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

Good location: close enough that I could walk everywhere, but secluded enough I wasn't bother by street noise. The staff were very helpful with directions and recommendations. I felt very safe, and even left my stuff at the front desk while out exploring. The rooms were clean, there was plenty of hot water, the blackout curtains were appreciated d/t the sun. I'd stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
10.0

Great hostel. The staff were super helpful and nice and transit to/from the airport was very easy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
9.7

The hostel was great and very clean. The rooms were spacious and had a great set up (there was a sink in the bathroom and one outside too). It's right in the city centre and close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
8.9

Amazing place to stay. Close to downtown, walkable distance to everything. Clean and good access to facilities (kitchen etc.) Loved the recycling and organics recycling available. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.4

I've visited Iceland in early May with my sister and stayed at Downtown hostel for five days. First of all, location is excellent, you are basically 5 min away from the center, supermarket, bars etc. All the staff was really nice and friendly and reception works 24 hours. We had private ensuite room which was spacious and clean. Bed was very comfortable. Kitchen is also very nice, with all the appliances that you could possibly need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
9.4

This was the quietest hostel I have ever slept in and the bed was super comfy! The staff were incredibly helpful. I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.9

Cheap,Nice and clean! I highly recomanded it for a weekend away!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

I enjoyed my stay at the hostel quite a bit. The 4 bed dorm was nice, clean and the location was fantastic, just a few blocks away from the downtown square.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

Great place to stay. Walking distance to great restaurants and bars

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.4

All good, thanks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.