Hostelworld.com

Reykjavik Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8
Reykjavik Backpackers Located at Laugavegur 28, , Reykjavik.
Reykjavik Backpackers
Iceland
Reykjavik 101 Laugavegur 28
74% 952
64.1453857 -21.9279142
Reykjavik Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Rodrigo_sa
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
24 Wrz 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Wady: nie dla podróży solo. Personel nie pomocny. Mały pokój bez wentylacji. Brak dobrych wspólne obszary spotkać ludzi i dajcie się do 6pm. Pos: doskonała lokalizacja. Dobry prysznic.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2015
8.0

Yes, it's above a bar and yes, it's pricy (welcome to Iceland), but it was good for what it was. The staff were helpful, the facilities were clean, and the hostel drew in a good crowd of people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Wrz 2015
7.7

No lockers in rooms and terrible beds and pillows. Internet didn't really work in the rooms but location was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2015
7.7

this hostel is in a perfect location and the people who work there are very helpfull but it is a bit noisy it is more for young people I think

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miły bar znajduje się na pierwszym piętrze. W nocy żartowaliśmy, że to bardziej bar z hostelu niż hostel z barem. Personel był pomocny, prysznice, toalety i pokoje były bardzo czyste. Nie można pokonać lokalizacji w centrum miasta. Chciałbym tu jeszcze raz na pewno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • inesmvleitao8655
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sie 2015
5.4

despite the great location and the staff, the hostel itself was a let down. it was too expensive for the facilities. bed was very unconfortable. I was at the top bunk and the matress was of really thin foam. i could feel all the boards. also the toilets during the nigt smelt really bad like fetival toilets. i would recommend a refurbismnet of the rooms and toilets. a common are with a coffee machine maybr would also be nice. there was no way to mingle with anyoneexceot for the pub downstairs...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Sie 2015
10.0

Super staff, very friendly, welcoming & helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 41+
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
22 Sie 2015
6.9

The cooking area is not enough for such a big capacity. When people sitting around difficult to use the facilities.you must know that they have a pub underground, there will be some noice until 12:30 or even later in Saturday and Sunday.The location is good so if you cannot find other hostel or guesthouse,it is a choice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
9.1

The hostel was great as were the staff who advised and helped every day. I extended my stay by one night and returned there for two nights at the end of my ten day trip. Facilities could have been improved with an electric kettle in the kitchen and additional chairs to enable more people to sit and chat whilst dining. The room was too small to fit locker storage for backpacks but there was a day storage room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sie 2015
4.9

Dirty environment and hard to move into. Not at all comfortable, even for just one night stay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.