Hostelworld.com

Rest Up London

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 808 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 808 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
Rest Up London Located at 172 New Kent Road, , London.
Rest Up London
England
London london SE1 4YT 172 New Kent Road
71% 808
51.4939826 -0.0904225
Rest Up London
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
5.7

The rooms are mad small and the bathrooms were had a lot of issues with maintanence and cleanliness. Kind of gross!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • nataria9
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

One off the best services that i found so far i recomnd. I had a very nice time .....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Kwi 2016
5.4

Cheguei no hostel com fome esperando uma boa refeição, então me avisaram que eu teria que esperar até a cozinha abrir, quanto tempo? A funcionária não sabia. Voltei lá 2 horas depois e eles simplesmente disseram que aquele dia o chef não ia trabalhar (isso as 9hrs da noite) e que se eu quisesse teria que sair pra jantar. O hostel não tem cozinha pra ajudar... Quanto a segurança não gostei também, muitos grupos escolares frequentam o hostel, e acho que essa é a finalidade desse hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
7.1

Was a pretty good hostel. A little bit out from the main area of the city, but it wasn't too bad to travel in. Very easy as the underground is near the hostel. There's a really nice traditional pub called 'The George' that has super cheap pints that is on the right as you take the road towards tower bridge. Worth going to if you like beer and football

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.3

Personal war nett. Hostel war gut zu erreichen (Bus vor der Tür, Tube 8 minuten zu Fuß). 20er Zimmer ziemlich karg ausgestattet (keine Steckdose). Sauber. Zu wenig Spinde. Kann man auf jeden Fall hin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
6.0

It was ok. Great location. Very small room, not so clean bathrooms and toilets. You should take with you adapter, it cost 4 £.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2016
5.1

Only two toilet stalls to eight rooms on my floor. No food on arrival. Key card ceased to work when on a toilet trip in early hours. Also no ID check in arrival; why? A single lift taking only 5 at one time is inadequate. The dining room still had food lying around on dirty dishes. Not sure I had a clean duvet cover, one creased was on a bed with no sheet,so awaiting reuse. Bad housekeeping. No hanging hooks available in room. Not cheap enough to excuse being slapdash

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Kwi 2016
7.1

Établissement sympathique, bien que bruyant du fait de la présence de groupes de lycéens. Bonne réactivité du personnel d'accueil suite à un problème d'ouverture de la porte de la chambre. CH ambre et salles de bains propres. Situé à 10 min à pied de la station de métro Éléphant and Castles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.0

Estaba bastante bien, el problema fueron los enchufes. No iba ninguno en la habitación, y fuera siempre estaban ocupados. Dos baños y tres duchas por planta...? Con la de gente que hay!!!! El personal era muy amable. Las taquillas son de un solo uso, así que hay que llevarse una mochila a parte para meter las cosas que vas a necesitar para no estar abriendo y cerrando la taquilla, o directamente no llevar nada de valor. Las instalaciones están controladas porque cámaras.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
7.7

Wir hatten ein 4er-Zimmer gebucht, dort War es unmöglich aneinander vorbei zugehen so eng waren die Zimmer.. es gab genügend Steckdosen. Die Lage ist relativ gut und das Personal sehr freundlich. Die Wände sind aus Pappe, sodass es keinen Unterschied macht, ob die Person in deinem oder im Nachbarzimmer redet, aber Ohrstöpsel helfen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.