Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
Resort Campogaio Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Resort Campogaio
Italy
Sorrento Napoli Italia/80067 Via Capo, 39
88% 428
40.6275033 14.3572640
Resort Campogaio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
4.6

very bad location and the staff's attitude should be improved.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Maj 2016
8.6

Everything very good just not wifi in the room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2016
4.6

Wifi just in recepción. And you have to pay. Room smell really Bad.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Maj 2016
8.0

If you are looking for a relaxing, no frills stay this camp site is perfect. If you are cooking you do need your own cutlery etc. and the wifi only works at the hotspots (not in your cabin) but we had such a peaceful stay. We even worked out in the 'fitness point' - a bonus after all the gelato! We really enjoyed our stay here. Would come back to chill out again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Maj 2016
10.0

Beautiful relaxing place to stay with stunning views, and beach access. Had a great time. Would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
10.0

Shocked by the beauty, amazed by the price. Had an awesome time here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Maj 2016
8.9

O camping é bem legal. Acredito que seja super animado na alta temporada. Eu fui em maio de 2016. As facilidades de lá acredito que poderiam ser melhores, mas não passa perrengue não. O único ponto negativo é a internet. Além de ser paga (ainda tem lugar que cobra internet, entender...) o sinal é muito ruim. Cai toda hora e você precisa ficar colocando aquela senha chata que eles te entregam quando você compra. O sinal 4G ou 3G da Three era horrível também! Foi um parto achar a tal cozinha deles

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
9.1

We stayed here in low season so it was pretty empty. The room was good, we were happy with there security. The pool was great. The restaurant was ok, I wasn't too keen on the food but it's reasonable price and the staff are lovely. Reception was great and really helpful. The shop is very handy to have also. Would definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

This campsite is absolutely amazing. Very lucky and had a cabin looking over the bay towards Mt. Vesivius and loved every second. Staff are super friendly and helpful and the onsite restaurant and store are ideal. The shuttle also very handy and the driver remembering us picked us up walking back one night without payment. I will be back very soon and wouldnt stay anywhere else.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Fantastico! Had an entire cabin all to myself that overlooked the cliffside to a view of the wonderful Tyrrhenian Sea. Nicest staff in all of Europe and some of the greatest views of Sorrento on site. Hourly shuttle ran to the center of the city every hour, and was one of the best features being that the camp grounds are a little far. Only downside was that even though there was a Wifi signal in the cabins, it only works near the lobby. And Wifi was a bit expensive @4Euro for 24 hours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.