Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
7.7

Tuve que pagar más y cambiar x una caseta con baño, la que había separado quedaba a 1 km de la entrada del campamento y de la recepción y los baños compartidos quedan lejísimos y de noche no hay buena iluminación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

Ottima posizione vicino al centro di Sorrento, a 1 km, ma volendo c'è una navetta messa da loro a disposizione dei clienti a 1euro a corsa e ti porta giù in centro. Ottima privata x fare il bagno, però c'è da scendere qualche scalino. Comoda la piscina. Bungalow carino con bagno piccolo e mini frigo, unica pecca, m non ti forniscono di asciugamani, bisogna portarsele da casa. Però lo consiglio vivamente!trascorrerete una vacanza, anche solo x un giorno come abbiamo fatto noi, immersi nella natur

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.9

Alles prima. Gepflegter Campingplatz mit schönen kleinen, einfachen Bungalows ohne Luxus (was uns bewusst war) in toller Lage (direkt am Meer) und guten Versorgungsmöglichkeiten (Minimarkt, Restaurant, Bar, Waschgelegenheit). Überrascht hat mich der kleine Kühlschrank und die große, tolle Dusche! Würde ich wieder buchen. Preis-Leistung super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
8.6

It's a beautiful camping to go spend some relaxing days. It's only a little far, but there's a bus stop right there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
4 Maj 2017
9.7

Very nicely located camping with access to beach and beautiful panorama of Sorrento and Vesuvius. Bungalows are clean and relatively well equipped (however, in some of them there were not refrigerators). Friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
8.9

Clean, comfortable and safe. Sorrento is a great place to launch daily excursions along the Amalfi Coast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.0

All good except the cabins get very (and I mean VERY !) cold during the night ... I was freezing and the heater did not work ... So you should bring a sleeping bag if the weather is cool. Other than that all is excellent, very friendly staff and the room (and camping site in general) were super clean ... And basically it has everything a camper needs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Kwi 2017
10.0

Great if you are needing a break from the regular hostel scene! Super cute little bungalows to stay in. Great bathrooms, comfy beds and an awesome location. Avoid the petting zoo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Kwi 2017
8.0

Excellent location with great views of Sorrento. Self-catering kitchen does not contain any basic cookware including knifes, bowls, plates or utensils. You will not be able to cook if you don't bring the equipment. Staff are nice, but seemed more catering to group travelers then solo travelers. That being said, if you are looking for a quiet retreat from the busy city life of Italy this is a great opportunity. Internet is not free and only accessible near reception and restaurant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.