Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Residenza Muropadri Located at Via Muro Padri, 8, , Verona.
Residenza Muropadri
Italy
Verona 37129 Via Muro Padri, 8
87% 569
45.4422310 11.0070750
Residenza Muropadri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Wrz 2016
9.7

It was perfect. The host was veary kind and was aleays available to help.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
4.9

Colazione: brioches in busta comprata di una delle peggiori marche in commercio e caffè liofilizzato. Bagno: non pulito, con bidet non funzionante.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Wrz 2016
9.7

Matteo quien atiende y administra Es may atento y cordial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • firemanseager999
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
7.1

Was concerned about access and key, but all was fine when we arrived. Great if on foot, but tricky if you're on a road trip as it's difficult to find secure parking. Otherwise enjoyed our stay, and was very handy for nearby restaurants and bars.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Wrz 2016
7.4

Great location just outside of the central touristy area and a short walk to all the sites. The hosts were very kind to upgrade my room to a private for no extra cost which was great, although this is not the place you'd stay if you wanted to meet and socialise with other people. It's more of a quiet private residence. Overall a great place to stay and only thing that let it down was the breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
6.6

La Camera arredata bene, accogliente. Il bagno piccolo e il bidet non funzionava. Colazione varia ma di scarsa qualità. Arrivare all'Arena è facile e veloce, non servono mezzi. Dalla stazione porta nuova il bus ti porta vicino in 15 minuti.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.4

Gemuetliche Residenza mit nett eingerichteten Zimmern und Fruehstueck inklusive. Leider war der Besitzer nicht persoenlich da, hat aber fuer uns alle handgeschriebene Briefe mit allen wichtigen Informationen da gelassen. Nur 10 Minuten zu Fuss von der Innenstadt entfernt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CesarIbarra
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

Excelente servicio, gran ubicación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Wrz 2016
10.0

Excellent in every way

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Wrz 2016
10.0

terrific. 100% recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.