Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Residenza Muropadri Located at Via Muro Padri, 8, , Verona.
Residenza Muropadri
Italy
Verona 37129 Via Muro Padri, 8
87% 580
45.4422310 11.0070750
Residenza Muropadri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
9.1

This place was great! The price of a hostel for the atmosphere of an AirBnb. The beds were incredibly comfortable and the facility was clean and quiet, very relaxing. Not far from all the main attractions. The only downside was that the wifi stopped working and the only way to contact the staff was through email...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Lis 2016
9.1

Muy buen lugar para quedarse. Es un departamento de tamaño normal, en un primer piso. Matteo me recibió perfectamente y ese día ni se quedó en el departamento, por lo que tuve toda la casa para mí. Me dejó las cosas listas para el desayuno y hasta me dio un mapa con las principales referencias de la ciudad. Verona es hermosa y la residencia es un lugar al que volvería. Está a diez minutos del centro y a diez minutos de la estación de tren Porta Voscovo. Nada malo para decir, todo muy bien!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Lis 2016
9.1

Very comfortable. This isn't a hostel though, more like an airbnb. Definitely not a bad thing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • robertwilliamson451745
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Lis 2016
8.0

Directions a bit difficult but excellent location once found.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Wrz 2016
9.7

It was perfect. The host was veary kind and was aleays available to help.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
4.9

Colazione: brioches in busta comprata di una delle peggiori marche in commercio e caffè liofilizzato. Bagno: non pulito, con bidet non funzionante.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Wrz 2016
6.9

1. skimpy breakfast. one, later two croissants; no fruit, no milk first morning, corn flakes only, no jelly 2. no lockers 3. no ensuite rooms, as advertised 4. front door requres key to lock 5. no slippers and soap, as advertised 6. overhead fan makes noise in one bed room 7. broken lamp patched 8. insufficient light anywhere to read by 9. latch to door to floor broken 10. tiny trash containers 11. long walking distance from buses

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Wrz 2016
9.4

I really liked it here. The man who owns the B&B seemed really nice. There were only three people staying at the place when I was there, so he let each of us have our own rooms. Instead of staying in a 3-bed room I got a room with two beds for myself which was awesome! Everything was clean and secure. The location was good too. I was disappointed with the breakfast though - for instance, it would have been awesome to get something from the bakery downstairs instead of a pre-packaged croissant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
9.7

Matteo quien atiende y administra Es may atento y cordial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
10.0

Loved this place!! Central, clean, welcoming hosts... It is more like a BnB not a hostel but I loved having the space and independence. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.