Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2017
8.9

Kein Hostel, aber eine tolle Wohnung. Matteo ist wirklich toll und ich hatte sehr viel Spaß dort. Gerne wieder! Einziger Minuspunkt ist das Frühstück. Etwas wenig und keine Auswahl.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2017
7.7

sono stata molto bene anche se i proprietari non c'erano ci siamo riusciti ad organizzare per le chiavi. Camera pulita e silenziosa ci tornerò se dovessi ricapitare a Verona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
7.1

Inspite of our room was no ready to check in, the lady was kindly, the breakfast and location good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.9

The host was lovely and the place was really quiet. I ended up with a room to myself and the hosts couldn't have been more welcoming. Location is walking distance from the centre of Verona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Residenza Muropadri was lovely! The apartment was quaint and welcoming. Everything was clean and comfortable. It was a quick walk to the main part of Verona, and an easy bus ride to the train station. The hosts provided lots of helpful information. A great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.7

Great place! The owners were nice, towels and breakfast were included and there were only 4 people staying. It didn't have a hostel vibe at all, it's was more like a bed and breakfast just with one room mate. I loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.7

Es ist eine Wohnung von privat. Aber genau das hat diesen Aufenthalt sehr angenehm gemacht. Neben mir war nur eine weitere Person da und es war ruhig und gemütlich. Die Lage fand ich gut. Ich konnte zu Fuß alles erreichen. Auch vom Bahnhof bin ich gelaufen. Das muss man allerdings wollen den weg bei über dreißig Grad. Ein kleines Manko war, dass das WLAN nicht bis in den schlafbereich gereicht hat. Aber es war ok denn so saß man abends zusammen und hat such noch ein bisschen unterhalten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
4.3

La habitación muy limpia, pero la ducha sucísima. Además el personal no aparecio en ningún momento, por lo que consideró que el precio es muy caro.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Amazing unexpected place! It's an apartment with all the facilities and commodities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
6.9

La posizione è ottima, la signora che ci ha accolto è molto disponibile e accogliente. La stanza però è molto rumorosa: le tubature dello scarico sono molto fastidiose. Il servizio di stoviglie è in cattivo.stato e la colazione lascia molto a desiderare.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×