Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Residenza Muropadri Located at Via Muro Padri, 8, , Verona.
Residenza Muropadri
Italy
Verona 37129 Via Muro Padri, 8
90% 511
45.4422310 11.0070750
Residenza Muropadri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Maj 2016
8.0

Lovely hostel and the owner is really helpful and friendly. The location is great, really close to all the sights. Unfortunately there are no lockers and and rooms don't lock, only the main food. However it still felt safe. Not really a socialising hostel but a lovely place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.4

Eine wirklich sehr schöne und vor allem saubere Unterkunft. Nicht weit vom Zentrum Veronas entfernt und sehr nette Vermieter. Ich kann es nur weiterempfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.4

Great place and lovely staff! I really appreciated the care they gave the place and the atmosphere was great. Easy location for walking around and parking is easy too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.7

What a great place to stay in Verona! Clean and comfortable modern facilities, it felt like a private hotel! Only a few minutes from Piazza delle Erbe, you can pass both that and Piazza Bra/the Verona Arena on your way to this listing from the train station. Very scenic, a beautiful city and listing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.6

Sehr freundliche Wirtsleute, sehr korrekt bei der Bezahlung, hilfsbereit, alles recht unkompliziert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Maj 2016
10.0

Very good place to stay ! Clean, cosy and well located for discovering Verona. Matteo is very kind and can give you excellent advices !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wozniaktom4540
  • Polska, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Maj 2016
8.0

The room was not too large but nicely organised and clean. The shared bathroom, however, was lacking many facilities and was not clean. The owner was very nice and helpful. Residenza Muropadri is conveniently located within a 10-minute walk from the old town, but it offers rooms in an apartment that are well prepared for renting rather than a wide range of services that would be offered by a hotel or hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.7

Muy buena residencia. La recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

Lovely place! It was so nice to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

I really loved it here. It felt almost like an airbnb but at the price of a hostel. The owner was very kind and helpful. The room was very clean and I enjoyed not having to pay for a towel! I would definitely stay here again. I really really enjoyed it. And less than 10 minutes to Juliet's house! That was wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.