Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
Residenza Muropadri Located at Via Muro Padri, 8, , Verona.
Residenza Muropadri
Italy
Verona 37129 Via Muro Padri, 8
87% 549
45.4422310 11.0070750
Residenza Muropadri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.1

Muy buena experiencia, el hotel esta a una orilla del centro denla ciudad y muy cerca de la estación de trenes de Verona Porta Vescobo, el trato con Matteo fue breve pero muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.7

Total entspannte Wohnung. Ich fühlte mich ein wenig zu Hause. Gäbe es noch nen Toaster, Obst, Käse und Salami, wäre die Wohnung perfekt! :-) Ich habe mich hier sehr wohl gewühlt und würde die Unterkunft wieder buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Sie 2016
7.1

The owner was very nice. The place was nice enough. Not a hostel per se. Basically just a building with some rooms. The wifi is only in the common room and there are no lockers. About a 15 minute walk from the main area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Beautiful apartment good for couples or singles breakfast is basic but you're in verona so what does it matter? Lovely art in the flat and we met a nice Brazilian girl who was also staying there. Nice kebab shop that's open late a few doors down if you get there late. The dude leaves the key for you so no bother turning up late like we did would recommend and stay again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

Matteo was an amazing host : very nice, flexible and very helpful. He gave me all the informations about public transport and how to go from the train station to the apartment, which was highly appreciated. The apartment was great : spacious, clean and tidy. Quiet place and great location in Verona. Two bathrooms for three bedrooms, which is good. Breakfast is included and was nice. I really recommend this place ! Thanks a lot Matteo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.7

Accueil très chaleureux. Chambre agréable et petit déjeuner le matin appréciable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Sie 2016
10.0

Muito bem localizado. O proprietário é muito gentil. O quarto é ótimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2016
8.6

1.5 km from city centre, 3km from trainstation. Owners are nice and easy going with check-in time. The rooms were very clean and we had a private bathroom. We could leave our luggage in the lounge after checking out and could still use toilet and kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
9.7

It was a very nice stay. You live in there appeartment while they live at the Garda lake in the summer. Very clean and they are very sweet. Remember it is a bed and breakfast so there are no kitchen and the breakfast is fine but not the greatest! But the beds and bathrooms are very nice! And you can get recommendations from the knew who have the apartment! Very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
7.7

Good location only a short walk from the Centre. Very hot with only a fan. Wifi only works in lounge. Great break from hostels if you're in a group. Not recommended for a solo travelled as not remotely social.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.