Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Residenza Muropadri Located at Via Muro Padri, 8, , Verona.
Residenza Muropadri
Italy
Verona 37129 Via Muro Padri, 8
89% 494
45.4422310 11.0070750
Residenza Muropadri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

CONSIGLIATISSIMO! Molto vicino al centro della città e alle maggiori attrazioni turistiche. Matteo è stato davvero gentilissimo e disponibile. La stanza era accogliente, pulita e completa di tutti i servizi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

Awesome hostel - one of my favourites. Easy to get to, super clean and very homely. The owner left us the keys to get in and left a beautiful note with some water and something to eat for our arrival. It felt like we had the place to ourselves (which was a pleasant change to regular hostels). Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • budi_susilo2529
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Kwi 2016
7.1

Nice place to stay in VERONA and near by city center!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2016
9.1

Lugar agradable y juvenil. Muy buena relación calidad precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
9.7

The host was a nice couple. Very friendly and gave lots of tour guide. There were juice, coffee and breakfast bread. The other girl in my room was really friendly. You can walk to all the view spots. It's nice that you can leave your luggage in the common room while you are visiting the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
8.9

Matteo (the owner) was very welcoming and gave us some great tips on where to go in Verona :) The hostel is very cosy - we especially like the living room area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Mar 2016
9.7

Really nice place, comfortable and with gut location. The staff are so kind and helpful !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
8.3

A lovely residence. Felt like home. An amazing Host

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
17 Mar 2016
9.4

Muropadri was the perfect place to stay in Verona, a beautifully decorated apartment that made me feel at home from the second I walked in. I really got a sense of what it would have been like to live in Verona, and I loved it! Will definitely be back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2016
9.4

Mateo es super amable y me dio un mapa con los puntos más importantes pata ver. La habitación era muy limpia y ordenada. Lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.