Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2017
4.3

La habitación muy limpia, pero la ducha sucísima. Además el personal no aparecio en ningún momento, por lo que consideró que el precio es muy caro.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Amazing unexpected place! It's an apartment with all the facilities and commodities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
6.9

La posizione è ottima, la signora che ci ha accolto è molto disponibile e accogliente. La stanza però è molto rumorosa: le tubature dello scarico sono molto fastidiose. Il servizio di stoviglie è in cattivo.stato e la colazione lascia molto a desiderare.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Lip 2017
9.1

Lovely owners, good location right next to the palace and gardens but a 10-15 minute walk from the arena. Breakfast was good but there weren't any cooking facilities which made our stay a little more expensive. The house was clean and comfortable to stay in, would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2017
9.7

Was a lovely place to stay, beautiful house with loads of art. Great location, only 10 minutes walk to the town centre and juliets house. Only downfall was my partner got locked in the bathroom one day as the lock broke, but we seen the funny side.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2017
9.4

O Matteo, proprietário da casa, é muito gentil e solicito. Me deixou permanecer na casa mesmo após o check-out, visto que meu trem só partiria no fim da tarde. A casa é limpa e organizada. Achei que a café poderia ser um pouco melhor, com acréscimo de fruta, yogurte e frios, por exemplo. Além disso, o wifi só pega na sala e não muito bem. Boa localização: 10 min a pé do centro turístico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Cze 2017
10.0

great place and wonder, felt very homely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Cze 2017
6.3

Not a hostel but rather cheap AirB&B style accommodation. Although located only 10 minute from Verona's centre, the immediate vicinity lacks bars or restaurants which isn''t great for a solo traveller like me who doesn't want to walk through the quiet streets. Nicely decorated but Wifi only works in the minimally furnished lobby and no air-conditioning in the lobby. Coffee machine lacked pods and bathroom lacked soap. Limited interaction with owners. Might be nice for couples.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Cze 2017
8.3

Nice place but we struggled with directions given!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
8.6

Muy buena la ubicación.. Ellos son super amables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.