Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencial Flor Braganca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 6.9
Residencial Flor Braganca Located at Rua Arquitecto Nicolau Nazoni No. 12, , Porto.
Residencial Flor Braganca
Portugal
Porto 4050-423 Porto Rua Arquitecto Nicolau Nazoni No. 12
78% 224
41.1455212 -8.6133456
Residencial Flor Braganca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sie 2016
8.6

Etablissement très bien placé et personnel très acceuillant. Cependant il n'y a pas de parking et avons du mettre la voiture dans un parking sous terrain de la ville .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sie 2016
9.1

The position is really good! The room is small but clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
4.6

Unfriendly staff, and no wifi in room. No stove in kitchen or breakfast. Staff asked us where we were going the day we were checking out in the morning and harshly reminded us check out was at 11am, which we knew, we were just getting breakfast. When we tried to check out noone was there, and after waiting 15 minutes and nearly missing our bus we just left. Would not recommend. BAD FOR YOUNG TRAVELLERS

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Cze 2016
10.0

Todo estuvo muy bien excepto que nos toco junto a la cocina y en la madrugada llegaban los huéspedes de ahí a tomar haciendo mucho escándalo y no dejaban dormir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.4

Super bien situé, emplacement idéal, il est possible de tout faire à pieds. Quartier sûr, Je ne me suis jamais sentie en insécurité, comme dans tout Porto. Bâtiment très bien entretenu, propre, avec une cuisine commune. Personnel très accueillant, toujours quelqu'un à la réception 24h/24. Ma chambre était très bien, très bon rapport qualité prix pour Porto. Bonne literie, coffre fort gratuit, MAIS très mal insonorisé donc boules quiès indispensables!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
8.3

Bien ubicado, sencillo, con habitación amplia, con buena ventilación y limpia. Vino de bienvenida y cocina disponible. Me gusto mucho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.3

Klein, aber fein und persönlich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Mar 2016
5.7

Para pasar unas noches esta ok. La habitación es muy pequeña no hay casi espacio para guardar ropa, cambian las toallas todos los días. El colchón es durísimo e incómodo. El baño (hay pocos) y muy estrecho para ducharte intentando no pegarte a la pared... La cocina tiene solo microondas, pero ofrecen café e infusiones. En general el personal muy amable, excepto el señor que nos recibió el primer día. La limpieza buena.Ubicación inmejorable, al lado de torre dos clerigos y de la estación san bent

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2016
8.0

leider sehr schlechte bis keine Englischkenntnisse aber Lage perfekt und Zimmer sind klein, aber für Städtetrip vollkommen ausreichend Wasser, Tee und Kaffee sind inklusive Badezimmer waren sauber und ordentlich

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.