Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencia do Norte

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2017
7.1

Good location, lovely people but room really basic. Wifi wouldn't work in our room and no TV. Also no lift and very steep stairs so you have to be a bit fit. If you just want somewhere to sleep it's good but if you want a few facilities pay a bit more

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
23 Maj 2017
6.9

ロシオ駅やケーブルカーの駅の近くにあるので周りやすい立地でした。ダブルルームに宿泊しましたが、部屋ではWiFiが繋がらず、不便でした。周辺に飲屋街があるので夜はうるさいです。スタッフの方は引き算の計算が少し苦手なようでした。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Maj 2017
9.1

Local, barato y casero. eso si, sin lujos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Kwi 2017
9.1

Un piccolo ostello nel cuore del Barrio Alto. La signora che mi ha accolto è stata gentilissima e parlava anche inglese (cosa mai scontata), mi ha mostrato la camera e la zona comune e dato qualche suggerimento sui locali dove andare. La camera singola era piccola ma pulita e ordinata, la sala da pranzo è dotata di frigorifero, bollitore, microonde (purtroppo niente gas), l'atmosfera è molto tranquilla. In generale un'eccellente rapporto qualità/prezzo; struttura consigliata.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
8.6

Basic hostel accommodation. Seemed to be for older people than for backpackers. Upsides: Very clean and our bed was made every morning. Very close bars and restaurants, and a short walk from the main attractions. Downsides: it's right near very loud bars, so it's quite noisy until 2 am; the shower was hit or miss - sometimes it lost water pressure completely or only worked low down as a hand held; while the staff were lovely and welcoming, their English was limited so they didn't give recs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
10.0

Siamo arrivate con facilità all' hotel dove abbiamo trovato un gentilissimo signore che ci ha disegnato una piantina per andare a cenare in un ristorante da lui consigliato. Zona centralissima, piena di locali per tutti i gusti. Struttura comoda e pulita.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.4

I loved my stay at Residencia do Norte, and I can't wait to go again. It's got a great location, and it's near the metro, bars, and restaurants. If you want to go out at night, it's right in the middle of the action. If you're a light sleeper they have ear plugs, so any outside partying won't keep you awake (I don't have that problem, but others might). My room was super cute, and just what I needed. Staff was friendly, and gave great recommendations for places to eat. Thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
8.9

Preis /Leistung und Lage top für Menschen, die Party im Kneipen- und Klubviertel machen wollen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.