Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencia do Norte

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.7
Residencia do Norte Located at Rua do Norte n 123, , Lisbon.
Residencia do Norte
Portugal
Lisbon 1200-285 Rua do Norte n 123
83% 151
38.7128901 -9.1438114
Residencia do Norte
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.3

I was here for 3 nights. The staff was good and helpful, especially Tatiana who spoke good English, Russian & Portuguese. Any questions I had, she was always happy to help. The room was clean, a good size, with a double bed, and its own toilet. Since my room was at the back, it was quite but didn't get much light. The shared shower was clean, but you had to hold the shower head. The street is very lively & noisy at night. You have a key for the front door & your own room, which is okay. No AC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lip 2016
8.0

O barulho dos bares não deixa dormir. Se quer passar a noite na boemia é o lugar perfeito. Mas se quer sossego, melhor procurar outro lugar, pois não conseguirá dormir antes das 2 da manhã. O lugar é limpo e o quarto é simples. Um lugar apenas para dormir e a localização vale a pena para quem quer curtir a noite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
9.1

Hotel très bien situé, permet de bien visiter Lisbonne. Le personnel est sympathique et accueillant. La chambre et la salle bain était propre. Néanmoins ma chambre était sombre, avec un grillage à la fenêtre donnant sur la cour d'un bar donc bruyante. Mais si vous souhaitez profiter de la vie nocturne de Lisbonne, cet hotel est parfait.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eoghanmcguire699
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
9.4

Great location within walking distance from loads of the sights of lisbon and the metro network. Very friendly and accomodating staff. Noisy outside at night but earplugs in the room meant that wasnt a problem. Will stay here again when back in lisbon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
7.7

Very good location for nightlight - a bit loud otherwise.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
7.4

Perfect location, nice looking building and rooms. Unfortunately our room was quite cold (in may), the toilet had some problem, the hot water was coming very slowly and not for long. We had ants in the bathroom, but the girl working there managed to get rid of them, hopefully not using some toxic chemical... Quite noisy in the night since the rooms are on top of restaurants. We were on the last (fourth) floor and still we could hear the people partying in the night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2016
8.3

A good place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Mar 2016
6.0

A localização é muito boa, mas para quem quer dormir bem à noite tem muito barulho. Não tem elevador, subir as escadas com as malas é complicado. O banheiro é limpo mas muito pequeno. O atendimento é precário. De 1 a 10 a nota geral pela experiência é 6.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.