Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2017
9.4

Excellent place! A bit quiet at the hostel so not too much atmosphere but everything else was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
9.4

Awesome place and location, helpful and friendly staff. CLean rooms with soap / shampoo, and fruit! not much of a community

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Lip 2017
7.7

This place was fine but just falls flat in a couple areas. The bathroom situation is interesting, although clean. There is one toilet & one shower which have a weird window thing between them. The place could use a decent common room or something as there is a really good kitchen but nowhere to eat dinner once cooked. The plus sides are that it's very centrally located and the wifi was decent. The staff were very helpful too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2017
9.4

Top-Lage, mitten in det Stadt, gut mit Bus zu erreichen. Sehr sauber. Wir hatten ein Apartment mit Doppelbett und Bad. Sogar eine 'leise!' Klimaanlage. Sehr ruhig. Nette umsorgende Gastgeber, fragten gleich ob wir Informationen brauchen. Haben auch Infos zum Nahverkehr an der Rezeption hängen und bieten günstige Taxiedienste nach z.B. Belgrad an. Wir waren sehr zufrieden. Die Gastgeber sprechen auch Deutsch. Ganz klare Weiterempfehlung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lip 2017
10.0

Great stay in this hostel. We arrived early and were able to leave bags and relax. A family run hostel who were very friendly and welcoming. Spacious rooms and spotless. Cute living area. Osman and family were lovely helping us with sights to see. We also did the tour with Osman around Sarajevo which was very informative and personal. Loved it. Thanks would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Lip 2017
8.9

사라예보 버스정류장에서 숙소까지 트램을 타고 가는게 좋습니다 짐많으면 걷긴 힘들거에요 올드타운에 호스텔이 있고 주방이 나름 넓은편입니다 리셉션있는층에 샤워실이 한개 화장실이 두개인데 줄서거나 불편함은 못느꼈어요 바로앞이 펍 카페가있어 저녁에 조금 시끄러울수도 있습니다 하지만 에어컨도 빵빵학 깨끗한 호스텔!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
10.0

It was a good time at the Residence Hostel. The Staff is really nice an helpful. We would come back anytime!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

Excellent location! Rooms were clean and safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
9.4

Best hostel in all of Sarajevo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Cze 2017
10.0

Very friendly hosts. Good location. Nice and clean. Thanks from New Zealand and France

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.