Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
Residence Rooms Located at s.h.muvekita 1, , Sarajevo.
Residence Rooms
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 s.h.muvekita 1
96% 639
43.8584515 18.4264943
Residence Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.7

Fantastic location,friendly staff,would definatly recommend to anyone.Needs a chair in dorms tho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlos_ousset8768
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Maj 2016
10.0

Amazing location and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
10.0

Perfect stay with all you can need. The location can´t be better, the atmosphere is fantastic to make you feel like in your home. Don´t expect anything fancy but you will have everything which you need, The staff will provide you all with the best manners. Strongly recommended if you want to visit an amazing city as Sarajevo. Hostel managed by really nice people!!! :) It was a pleasure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
9.7

Alles super, mit Liebe eingerichtet, netter Besitzer, der Englisch spricht, alles sauber. Auch sehr gutes Bett gehabt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
10.0

I loved this place. Very homey with amazingly helpful staff. Great location in the old town, and very near the tram to get everywhere else. I stayed Sunday-Thursday, and it was only loud outside on Thursday. Closed the windows when I wanted to sleep and it wasn't a problem. Very clean. Good, cheap breakfast. Good wifi. I will definitely return on my next trip to Sarajevo! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

Nice, cosy, quiet, central location. Not a party hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.4

This hostel was one of the best I have stayed. The staff was really friendly and helpful, hostel was clean and nice and location perfect right next to the old center and all the actractions. Also very easy to find from bus station. They also can prepare brekfast for 2 euros and I enjoyed it. Only minus is that it is little bit noisy place. If somebody is talking in the common area or keeping noise you can hear it. Also noise from the pubs next to hostel. Really good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
9.7

Claims to be the cleanest hostel in Europe and I think that is probably true. Lovely stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Mar 2016
9.7

A nice, cozy, clean hostel. Great location in the city centre. Friendly and helpful staff. The only thing I missed, was security lockers in our room (but we could lock the door).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • williammartinmurphy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
22 Mar 2016
10.0

An excellent hostel in a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.