Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Republika Hostel

  • Rua Porto das Oficinas, 8944, Ponta Negra, Natal., Natal, Brazylia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Mar 2017
9.1

The hostel is quite great, in a good location, very cozy and nice atmosphere. The breakfast is also very nice. My only issue was with the bathroom, with has plastic curtains, so the bathroom gets all wet and messy whenever someone takes a shower. I stayed in a mixed dorm with no air conditionin (but with a fan), but it was not enough, it was still hot. Get the room with air con. Besides that, the hostel is awesome and great for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Mar 2017
9.7

Very nice hostel. Hammocks, relaxed athmosphere, Pizza ordering, bar, bike rental, rooftop terrace. Staff was Very helpful and friendly with every problem we had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
10.0

Had an amazing stay in this Hostel! Good facilities. Owner is a really helpfull & nice guy. Sad i just stayed two nights. One of the best hostel in stayed in Brazil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
10.0

Todo excelente! El personal muy amable y las habitaciones cumplían con la descripción. Esperamos volver, saludos!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
10.0

Una experiencia inolvidable, excelente calidad humana de parte de todos los que trabajan en Hostel Republika, espero volver pronto !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

Muy lindo lugar el personal excelente! Ubicación buena y se generó lindo ambiente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lut 2017
9.7

Um dos melhores hostels que eu já fiquei, principalmente por causa do clima inexplicavelmente acolhedor. O staff é incrível. Muito gostoso ficar deitado numa rede relaxando por lá...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Muy bien ubicado, gran ambiente y lejos el valor más conveniente entre los hostales que hemos pagado. La atención es excelente, volvería de todas formas. La única observación es que el aire acondicionado solo funciona en la noche pero el resto del tiempo hay un ventilador grande que cumple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
8.0

El hostal estaba muy bien hecho, bien decorado y muy ordenado. Quizás las instalaciones eran muy pequeñas para la cantidad de gente que había en el hostal. El problema que tuvimos fue la falta de aire condicionado, ya que las piezas son semi abiertas a la intérperie, el calor fue horrible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.0

Me pareció muy buen hostel, todo muy bien organizado, limpio y con personal atento y a disposición las 24 horas. Cocina completa y en condiciones para ser usada. Habitación cómoda, limpia y silenciosa. Muy bueno el pizarrón con todas las actividades y servicios que ofrece el hostel, el que es actualizado de forma diaria a diferencia de otros hostels que fui. Los felicito y sigan asi!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.