Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Republika Hostel

  • Rua Porto das Oficinas, 8944, Ponta Negra, Natal., Natal, Brazylia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

Otimo hostel, fui muito bem atendida, recepcionada, limpeza otima, atendentes otimos, cafe da manha bom Adorei. Voltaria e recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.4

É bem localizado da pra ir a pé para praia e bares. quartos e banheiros ok. Bom hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Maj 2017
8.6

Very nice place with hammocks, good wifi, a kitchen and a bar. Just a few things that need to be bettered: please instal AC in the rooms! Imposible to sleep in this heat and the rather old and noisy fan did not help much. Also, the rooms (and bathrooms!) aren't cleaned every day and we had to ask the staff a few times to get the bathroom cleaned. Very safe hostel with nice big lockers! Would recommend if the weather isn't too hot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Mucha buena onda de parte de todo el personal del hostel, muy limpio, desayunos completos, todo muy lindo, una zona super tranquila y pacifica.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
8.0

I have stayed there for a week. It's a very good hostel, but they could improve some things about facilities (bikes for rental weren't work, for exemple) and about the frequency that they clean the rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
9.1

Ótimo custo x benefício, ótima localização, funcionários bacanas e atenciosos, café da manhã muito bom e tudo muito bem organizado e limpo. Apenas o Wi-Fi necessita de mais pontos de alcance pros quartos mais ao fundo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
9.7

Nice hostel. Reception very helpful and speak English. They can arrange tours of the area. Nice breakfast. There's a bar and common areas. Good wifi. Bathroom and rooms clean. Restaurants a few minutes away and the beach is a ten minute walk. Bit of a trek to the centre of town. Rooms a bit small.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
9.4

I had some problems to find the hostel with the public transport because I knew only the number of the bus and not the place to leave. The hostel ist very beautiful and the staffs are very nice and helpful. the rooms are clean. I had a great time, thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Kwi 2017
6.9

Hostel tem uma cara boa, café da manhã bom, staff amigável e que dá boas dicas, mas o quarto é péssimo. Pequeno, o ventilador não funcionava direito e para trocar de quarto teria que pagar uma diferença de preço grande. Os lençóis são mega finos e ficam saindo da cama. Não há lugar para apoiar as coisas, poucas tomadas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2017
8.3

Só faltou o ar condicionado nos quartos coletivos, mas no geral hostel muito bom!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.