Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Republika Hostel

  • Rua Porto das Oficinas, 8944, Ponta Negra, Natal., Natal, Brazylia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Muy bien ubicado, gran ambiente y lejos el valor más conveniente entre los hostales que hemos pagado. La atención es excelente, volvería de todas formas. La única observación es que el aire acondicionado solo funciona en la noche pero el resto del tiempo hay un ventilador grande que cumple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
8.0

El hostal estaba muy bien hecho, bien decorado y muy ordenado. Quizás las instalaciones eran muy pequeñas para la cantidad de gente que había en el hostal. El problema que tuvimos fue la falta de aire condicionado, ya que las piezas son semi abiertas a la intérperie, el calor fue horrible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.0

Me pareció muy buen hostel, todo muy bien organizado, limpio y con personal atento y a disposición las 24 horas. Cocina completa y en condiciones para ser usada. Habitación cómoda, limpia y silenciosa. Muy bueno el pizarrón con todas las actividades y servicios que ofrece el hostel, el que es actualizado de forma diaria a diferencia de otros hostels que fui. Los felicito y sigan asi!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2017
9.7

Republika is a very nice hostel and a very good option if you want to stay in Ponta Negra. The staff members are all very helpful and friendly. Breakfast ist very tasty and there is a big kitchen which you can use to prepare your own meals. You can reach the beach in about 10 minutes. We ordered a transfer to the airport, unfortunately it didn't come. It is always good to have an uber as a backup.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
6.6

Ficamos descontentes com o café da manhã, as camas ( principalmente as que ficam no alto) e o ventilador ( para quem dorme em cima é muito complicado dormir).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2017
8.9

Great hostel with awesome breakfast. A few blocks from ponte negra beach, supermarkets, arms, bus stop and all you need. It has a nice kitchen and terrace. The staff was really helpful. Fully recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Sty 2017
9.7

Muy buen hostel. La ubicación es buena en un tranquilo barrio residencial a pocos metros de la playa. Las habitaciones son cómodas con aire acondicionado a la temperatura adecuada ya que en los hostels suelen ponerlo muy fuerte. Los baños estan limpios y el desayuno bueno. Como pegas que no haya aceite para cocinar, comprar 1l de aceite, tal y como me sugirió el dueño, no es una solución adecuada para un viaje de unos días. También cobran las duchas después de haber hecho el checkout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sty 2017
9.4

Recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.3

Muy buen Hostel calidad precio, el personal muy atento y a disposición de ayudarte darte las mejores recomendaciones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • zachpr
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Gru 2016
9.4

I had a fantastic stay at Republika hostel. The staff were very friendly and helpful and the fellow guests were awesome too, good hostel to stay at if you're traveling alone. A group of 7 of us even made dinner together. I loved the cold fresh drinking water available in the fridge. There were also super comfortable hammocks in the hangout area. The room did get a little hot at night but the bed was still comfortable. Definitely would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.