Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Republika Hostel

  • Rua Porto das Oficinas, 8944, Ponta Negra, Natal., Natal, Brazylia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 412 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 412 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2017
9.7

Excellente auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
8.9

Positive: + breakfast was awesome!! (fresh juice, coffee, fruits, eggs, ...) + nice ambiente (hammocks, ...) + friendly taff Negative: - WIFI was not so good - wet beds/mold in rooms - no soap, you had to buy it! -no bin in the room -no shelves in the bathroom -washbasin inside room, not in bedroom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

O Republika é maravilhoso. Ótima localização, instalaç˜oes limpas e organizadas. O staff está sempre pronto para nos ajudar com todas as informações e passeios. Além do hostel estar sempre limpo e ter um bom café da manhã. É um hostel bom tanto para viagens solo quanto para se hospedar com família!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Lip 2017
9.1

Republika hostel is beautiful, cheap and calm. The people are friendly, the breakfast good, perfect to stay in Natal. They even have a roof top! I recommend it warmly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Lip 2017
9.1

Lovely hostel great staff good breakfast and good wifi oh and comfy hammocks. Only downside...huge pillows so hard you can't sleep on them :( apart from that decent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thanks for your review. We are testing new pillows of different sizes and those new ones need time to get smaller and softer but thanks to let us know, we'll get those a bit smaller for the comfort of your guests. We glad you enjoyed the hostel. Regards RPBK Team

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
5.7

Quarto com muito mofo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lip 2017
9.4

Positives: Nice roof terrace, decent kitchen / breakfast, helpful staff, nice chill out area Negatives: Room a little bit dark

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Lip 2017
10.0

Tudo foi ótimo. Proprietário muito atento com a gente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá, muito obrigado por suas palavras, ficamos felizes que tenha gostado e volte sempre que quiser. Abraços RPBK Team

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

Otimo hostel, fui muito bem atendida, recepcionada, limpeza otima, atendentes otimos, cafe da manha bom Adorei. Voltaria e recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá, que bom que gostou de nosso hostel, será sempre bem-vinda. Abraço RPBK Team

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.4

É bem localizado da pra ir a pé para praia e bares. quartos e banheiros ok. Bom hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado por ter gostado de passar esse tempinho conosco, caso queira nos visitar estaremos sempre à disposição. Abraço RPBK Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.