Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Republika Hostel

  • Rua Porto das Oficinas, 8944, Ponta Negra, Natal., Natal, Brazylia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
9.7

Nice hostel. Reception very helpful and speak English. They can arrange tours of the area. Nice breakfast. There's a bar and common areas. Good wifi. Bathroom and rooms clean. Restaurants a few minutes away and the beach is a ten minute walk. Bit of a trek to the centre of town. Rooms a bit small.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Kwi 2017
6.9

Hostel tem uma cara boa, café da manhã bom, staff amigável e que dá boas dicas, mas o quarto é péssimo. Pequeno, o ventilador não funcionava direito e para trocar de quarto teria que pagar uma diferença de preço grande. Os lençóis são mega finos e ficam saindo da cama. Não há lugar para apoiar as coisas, poucas tomadas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2017
8.3

Só faltou o ar condicionado nos quartos coletivos, mas no geral hostel muito bom!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
7.7

Excelente desayuno. Buena cocina amplia y equipada. Estuvimos en el cuarto privado y tendrían que modificar algunas cosas: hace mucho calor porque da al oeste y le da todo el sol fuerte, el ventilador no da aire por más que esté en máximo, considero que deben poner A/A. En el cuarto entraban desde afuera un montón de hormigas enormes. En el baño: la ducha excelente, buena cantidad de agua y con calentador para regular la temperatura. El hostel es hermoso y limpio. Volvería!! :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
2.0

El servicio informado no es el que se informa. La limpieza deja mucho que desear, el cuarto era demasiado precario, el servicio de Wifi era muy malo y no estaba bien ubicado. La predisposición de la gente no era tal como había sido informado. A tal punto que tuve que cambiar de alojamiento.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Mar 2017
9.1

The hostel is quite great, in a good location, very cozy and nice atmosphere. The breakfast is also very nice. My only issue was with the bathroom, with has plastic curtains, so the bathroom gets all wet and messy whenever someone takes a shower. I stayed in a mixed dorm with no air conditionin (but with a fan), but it was not enough, it was still hot. Get the room with air con. Besides that, the hostel is awesome and great for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Mar 2017
9.7

Very nice hostel. Hammocks, relaxed athmosphere, Pizza ordering, bar, bike rental, rooftop terrace. Staff was Very helpful and friendly with every problem we had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.7

Beautiful place to stay in Natal, really clean and the staff is really helpfull and nice !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
10.0

Had an amazing stay in this Hostel! Good facilities. Owner is a really helpfull & nice guy. Sad i just stayed two nights. One of the best hostel in stayed in Brazil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
10.0

Todo excelente! El personal muy amable y las habitaciones cumplían con la descripción. Esperamos volver, saludos!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.